eşimin dikkatini çekmek istiyorum

asii nuran

birgarip melek
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
461
159
33
39
Merhaba Kızlar;

Eşim kendini bir şey sanıyor burnu havada düşse eğilip almaz benim yanımda daha güzel duruyor.Ya da bana öyle geliyor bilemedim.
Ama ben onun dikkatini hiç çekmiyorum umurunda değilim açıkçası.Sizce bunu nasıl yapabilirim.Evin içinde nasıl giyinmeliyim. Hem dikkatini çekmek hem kaçmak umursamamak istiyorum.Peşimden koşsun istiyorum.
Birde ben öyle cilve falan yapamıyorum.Giyinemiyorum gecelik falan çok utanıyorum.Nasıl aşıcam bu konuları kızlar.Belki ozaman dikkatini çekerim.Ama işte utanıyorum.Bana da bi yardım edin

Siz de onu görmezden gelin
Ayrıca bi kadın cilveliyse cilvelidir. Olmaya çalışmak emanet durur sanırım.
Biraz kendinize güvenin, ne demek yanımda daha güzel duruyor. Kocanız Brad Pitt mi sanki :)
Cilveli olmaktansa her zaman dik duran, özgüvenli kadın daha iyidir.bana göre tabii.

Son düzenleme:
ama hiç giyinemiyorum bile bilmiyorum böyle kalmalımıyım ki çevreme bakıyorum kadınlar bir sürü gecelik falan alıyor ben alsamda giyemiyorum utanıyorum

ama hiç giyinemiyorum bile bilmiyorum böyle kalmalımıyım ki çevreme bakıyorum kadınlar bir sürü gecelik falan alıyor ben alsamda giyemiyorum utanıyorum
Sadece gecelikle mi eşinizin dikkatini çekmek istiyorsunuz?
gidin bir çamaşırcıya onlar zaten işini biliyor. Alır giyersiniz madem.utanılacak birşey yok.

Hem giyinemiyorum utanıyorum, hemde neler giymeliyim demişsin, kendi içinde çelişiyorsun
Bence biraz ilgi odağını eşinden başka yana çevir, adamın üstüne gitme,ev içinde de bakımlı ol yeter

utanmamayı öğrenin
ne kadarlık evlisiniz birde
ayıptır sorması cinsel hayatınız istediğiniz ne alemde

beni bu kadar görmezden gelen, burnu havada olan adama kılımı kıpırdatmam ben.
sende onu görmezden gel. ne sanıyor bunlar kendini..
neyse.
utanma yahu neden utanıyosun o senin kocan, şöyle düşün utanmayanlar yüzünden şuan onlarca, kocasını boşayan kadın var. anlıyormusun.
giyin güzelce, direk gecelikten başlama, mesela dekoltesi olan yeni bir elbise, etek boyu firikik vermeye müsait bir etek, giy evde dolaş, yaklaşırsada başım ağrıyo yalanını uydur.

daha sonra gecelik kısmına geç, duşunu al, vucut losyonunu sür, hafif makyaj ohh mis gibi, eşinin cinsel tercihi değişmediyse muhakak yaklaşacaktır. artık başımmı ağrıyo dersin, gel nan burayamı dersin orasını bilemem...

Hem giyinemiyorum utanıyorum, hemde neler giymeliyim demişsin, kendi içinde çelişiyorsun
Bence biraz ilgi odağını eşinden başka yana çevir, adamın üstüne gitme,ev içinde de bakımlı ol yeter
adamın üstüne giden yok zaten neden bu ters tavır acaba utanıyorum nasıl yaparsam utanmam diye sordum çelişki neresinde giymek istiyorum ama yapamıyorum siz nasıl yapıyosunuz diye sordum

Normalde nasıl giyiniyorsunuz açıkmısınız türbanlımı mesela.topuklu ayakkabılar şık kıyafetler giyin.evin içindede kısa elbiseler mesela.gecelik gitmeye utanıyorsunuz ama bi yerden başlamak gerekir öyle düşünün bikere giyin gerisi gelir.cilveye gelince boşverin özgüvenli durmanız yeterli bence

türbanlı değilim ama açık da giyinmiyorum.kot pantolon üstüne tunik tarzı şeyler

Utanma,sanki komsunun oglu. Adam kocan yahu. Kirmizi geceligi de biz mi ogretelim
Isin geyigi bir tarafa,evde de bakimli olman lazim,kocan icin degil kendi ozguvenini taze tutmak icin. Esofman pijama bunlari at. Normal disari cikacakmis gibi giyin. Gozune bir kalem cek tamamdir. Bir de o ev ayakkabilari var ya pofuduk,onlardan kullanma. Normal babet al kendine evde onu giy. Sipidik sipidik terlik veya o esek kadar panduflar hem cok itici hem de cocuksu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…