- 27 Şubat 2017
- 461
- 159
- 33
- 39
- Konu Sahibi asii nuran
-
Sadece gecelikle mi eşinizin dikkatini çekmek istiyorsunuz?ama hiç giyinemiyorum bile bilmiyorum böyle kalmalımıyım ki çevreme bakıyorum kadınlar bir sürü gecelik falan alıyor ben alsamda giyemiyorum utanıyorum
Gecelik sadece bir örnekSadece gecelikle mi eşinizin dikkatini çekmek istiyorsunuz?
gidin bir çamaşırcıya onlar zaten işini biliyor. Alır giyersiniz madem.utanılacak birşey yok.
Hem giyinemiyorum utanıyorum, hemde neler giymeliyim demişsin, kendi içinde çelişiyorsunMerhaba Kızlar;
Eşim kendini bir şey sanıyor burnu havada düşse eğilip almaz benim yanımda daha güzel duruyor.Ya da bana öyle geliyor bilemedim.
Ama ben onun dikkatini hiç çekmiyorum umurunda değilim açıkçası.Sizce bunu nasıl yapabilirim.Evin içinde nasıl giyinmeliyim. Hem dikkatini çekmek hem kaçmak umursamamak istiyorum.Peşimden koşsun istiyorum.
Birde ben öyle cilve falan yapamıyorum.Giyinemiyorum gecelik falan çok utanıyorum.Nasıl aşıcam bu konuları kızlar.Belki ozaman dikkatini çekerim.Ama işte utanıyorum.Bana da bi yardım edin
adamın üstüne giden yok zaten neden bu ters tavır acaba utanıyorum nasıl yaparsam utanmam diye sordum çelişki neresinde giymek istiyorum ama yapamıyorum siz nasıl yapıyosunuz diye sordumHem giyinemiyorum utanıyorum, hemde neler giymeliyim demişsin, kendi içinde çelişiyorsun
Bence biraz ilgi odağını eşinden başka yana çevir, adamın üstüne gitme,ev içinde de bakımlı ol yeter
utanmamayı öğrenin
ne kadarlık evlisiniz birde
ayıptır sorması cinsel hayatınız istediğiniz ne alemde
3 yıllık evliyim istek var ama icraat yok bendeutanmamayı öğrenin
ne kadarlık evlisiniz birde
ayıptır sorması cinsel hayatınız istediğiniz ne alemde
türbanlı değilim ama açık da giyinmiyorum.kot pantolon üstüne tunik tarzı şeylerNormalde nasıl giyiniyorsunuz açıkmısınız türbanlımı mesela.topuklu ayakkabılar şık kıyafetler giyin.evin içindede kısa elbiseler mesela.gecelik gitmeye utanıyorsunuz ama bi yerden başlamak gerekir öyle düşünün bikere giyin gerisi gelir.cilveye gelince boşverin özgüvenli durmanız yeterli bence
Bende bunu merak ettime karisi olduguna gore dikkatini çekmisin ki adam evlenmis
evlenince ne degistiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?