eşimin dikkatini çekmek istiyorum

adamın üstüne giden yok zaten neden bu ters tavır acaba utanıyorum nasıl yaparsam utanmam diye sordum çelişki neresinde giymek istiyorum ama yapamıyorum siz nasıl yapıyosunuz diye sordum
Yok bende yapamıyorum , o tarz biri olmadığım için bende emanet gibi duruyor oyüzden giymiyorum :) bakalım öneriler olacakmı

hep eşofman ve panduflarım üstümdedir.bırakayım ozaman

Yok bende yapamıyorum , o tarz biri olmadığım için bende emanet gibi duruyor oyüzden giymiyorum :) bakalım öneriler olacakmı

kızlar aklınızı başınıza toplayın, onlar sizin kocalarınız.
evin içinde dekolte elbiselerle başlayın, parfüm sürekli kullanın, daha sonrada gecelikte giyin,
tavşan kostümüde.. sözüm meclisten dışarı, erkek bunlar anacım istiyorlar görsel olarak da, sonrada başka hatunlara bakıyorlar diye kıskanıyo kadınlar. zaten bir kere yaptığınızda, eşinizin tepkisi, ilgisi, alakası, bakışı karşısında eriyeceksiniz.
ondan sonrada hep baby door hep babyy door

Havalarda soğuk ama nasıl giyicez ki

Havalarda soğuk ama nasıl giyicez ki

havalar soğuk derken, kombiyi akşamları birazcık daha yükseltin
mini eteğin altına koton çorapla başlayın, yazın çoraplar fora :)
üşümezsiniz ya, millet dışarda böyle valla, görünce içimden diyorumki
antifirizmi içtiniz siz yahu..

Alemsin valla

Di mi yaa bencede yani.
Bence bahaneleri bir kenara bırakıp bir yerden başlasanız iyi edersiniz. asii nuran

Önce eşiniz yokken giyin. Kendiniz alışın o kıyafetlere. Sonra zaten kendiniz alışıp yadırgamayacağınız için eşinizin yanında da rahat edersiniz.

Bir de mesela bazı kıyafetleri diğerlerinden daha çok sevip daha rahat edeceksiniz, bunu da deneye yanıla bulursunuz.

Giyip direkt eşinizin yanına atmayın kendinizi, daha kendiniz alışmamışken zor olur. Önce kendiniz alışın, sonra fark etmezsiniz bile zaten.

Kendinize bakın yüzünüze vücudunuza saclarunuza kendinizi Sevin aslında. Gecelikler falan değilde. Evde böyle güzel elbiseler dekolte buzlar giyin önce direk kapıyı gecelikler açarsanız şok geçirir:)
Güzel kokular sürün.
Jartiyer alin:))

Ben buranın genelinden farklı bir şey söyleyeceğim

Yaşım kırka yakın hiç gecelik vs giymedim

Her gün aynı şeyi bile giysen bir gün bir bakış atarsın karşındaki çılgına döner

İşve cilve istek öyle tarif ile olmaz

Ada'm neyi sever sen neyi seversin bunu bileceksin

koridorda yanından geçerken az sürtünür geçersin mesela ama işin vardır onu hiç umursamazsın Ada'm üstünde bırak günlük kıyafeti ayı postu olsa da dayanamaz

Bu adamlarla evliyiz o geceliğin altında ne olduğunu biliyor zaten

Görsellikten öte bir tık sonrası ve o aşamaya gelinceye kadar yaratılacak aksiyon yani o üstündekini çıkarttıracak aşamaya getirmek önemli zaten

Eşin öyle giyimden hoşlanıyorsa da alıp giyeceksin utansan ne olur ki en fazla yüzün kızarır

Hatta ilk seferde eşin uyuduğunda giy sabah görsün ya da işte erken yat ört üstünü birden görmesin vs vs

Arkadaşlar hepinizin içerisine aşkı memnu kadrosu kaçmış.

Kadın dediğin işveli olur cilveli olur laflarına karnım tok. Kadın dediğin de bir insandır. Kendi evimde bile pijama giyemeyeceksem öleyim daha iyi. Yataktan kalkar kalkmaz hafif makyaj yapıp ayağıma da babet tipi ev ayakkabası giyip pofuduk terliklerimi çöpe atacağım öyle mi? Yok sağolun ben almayayım.

Size kolay gelsin :)

Her zaman olmak zorunda değil, ama arasıra olursa aşk tazelenir bence İstiyorlar neticede hoşlarına gidiyor azıcık onların isteğine karşılık verip kendimizden ödün verebiliriz bence

bende aslında rahat takılmak istiyorum evde ama eşimin hiç dikkatini çekmiyorum bide bu yolu deneyeyim dedim

sag olun tavsiyeniz için deneyeceğim

eşinden utanman çok anlamsız geldi bana. nasıl şettiriyosun utanıyorsan

evde süslen püslen ama birden abartma. hop diye saç makyaj elbise yapma. onun için süslendiğini belli etme. giyin hoş bir gecelik, iyi geceler de dön arkanı yat uyu mesela. tepkilerini ölç ona göre şekillendir

o iş karanlıkta oluyor onun için fazla şettmiyorum

evet mantıklı aslında biraz da kilom var yakışmaz diye korkuyorum

Yok ya öyle hayat geçmez zaten Kareli pijamalar candır Eşi bırak sevgilimin yanında öyle süslü püslü takılamam ben.

Ama konu sahibi arada yapmak istiyorsa utangaçlığını nasıl yenebilir şeklinde yardımcı olmak gerekir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…