eşimin dikkatini çekmek istiyorum

eşim diyorsun? eş olana kadar nasıldınız? evlenmeden önce? böylesi burnu büyük bir adamla nasıl evlendiniz ki?

Canim adamın seninle ilgilenesi varsa her şey hikaye. Ben gecelik falan hiç almadım giymem gerek duymuyorum. O an.ilgisini çekmek istiyorsan illa kılık kiyafet şart değil yanına sokul bi öpücük kondur karşılık verirse devamı gelir vermezse o an daha ugrasmanin gereği yok zaten.

Surekli bakimli ol ve evegeldiginde hosgeldin de daha da ilgilenme sen ilgisizlesince o acaba neden ilgilenmiyo diyerek beynine uyari verir bence esinle fazla ilgilenmen onda ilgisizlik yaratmis

evet mantıklı aslında biraz da kilom var yakışmaz diye korkuyorum
Benim de kilom var. Takmayın kafanıza.

Öncelikle karanlıkta yapmayın her zaman, loş da olsa ışıkta yapmaya alışın. Kendi vücudunuzu sevin. Benim de fazla kilom var, çatlak var, selülit var. Hiçbir zaman ışığı kapattırmadım :) Boşverin, o anda kilonuzun da çatlağınızın da önemi yok.

Ne giyecekseniz önce kendinize yakıştırın. Siz kendinizi beğendikten, içinde rahat hissettikten, o güvene sahip olduktan sonra karşınızdaki de öyle düşünüyor, öyle hissediyor.

O yüzden önce kendiniz alışın, sonra eşinizin yanına çıkarsınız.

İlk önce utanmayi bırak ve git harika iç camidarilar gecelik al evde giymek için taytlar vücudunu saran giysiler al az da olsa dekoltesi olan tişörtler al süslen makyaj yap otur karşına ama onunla ilgilenme derim evin içinde güzel giyin tayt mini etek falan

İnsan kocasindan utanir mi.İkinizde birbirinize cok resmi gibisiniz.Onun burnu havada sen onun yaninda ezilip duruyorsun.insan sikilir ya boyle bi evlilikte.Once sen bi onu cok yukarlarda gorme kocan ya sanki amirin.Benim kocam boyle kibirli olsa ensesine vururum bi tane havan kime diye

Bi de eger cok fantazi seylerden utaniyorsan once mini elbiselerle basla ya da mini bi etek ustune ekolteli bluz ya da kisa sort bunlarla basla

Son bir feminist yorum daha yapıp konudan uzaklaşacağım ne olur bana kızmayın

Arkadaşlar sizlerin memleket nere? Yok mini etek giy falan afedersiniz bizim burada popişkolarımız donuyor :) Ya konu sahibi ben bu kocanın ilgisini çekme olayına hiç inanmıyorum. Bana evcilik oynamak gibi geliyor. Adamla evlendiğine göre doğal olarak seninle ilgilenmesi gerekiyor. Bana ilgisiz olan adama işve cilve yapıp kırmızı gecelikle karşılamayı ben kendime yediremem. Hal ve vaziyetin ne olursa olsun sevişmek istiyorsan git öp, okşa.. karşılık verirse ne ala, vermezse boyu devrilsin!

evet baya resmiyiz evde onun için biraz hareketlendirmek istiyorum

Şu da var her erkek cok merakli degildir oyle ic camasirina felan.Ben eski esim beni gordugu an cosuyordu adamin icinde ates yaniyordu onemli degil diyordu ben susleniyim suslenmeyim farketmiyordu.Mesela iki tanidigim var onlarin esleri de bayiliyormus para verip gecelik felan al diyorlarmis.Ne zaman onlarla disari ciksam fantazi urunler bakiyorlardi.Sen once kocani bi tani ama once burnunu asagi indir bi selamlasin.Ay neyse cok yazdim ben

seviyor çünkü bana bi keresinde topuklu terliğn yok mu senin demişti

deneyeceğim inşaalah saçımıda hep ev topuzu yapıyorum biraz başka şekiller vermem lazım ben bile sıkıldım kendimden

hepsi bende de var :) maalesef

seviyor çünkü bana bi keresinde topuklu terliğn yok mu senin demişti
Ee canim alsana hemen ustune de gunluk tarxi biraz acik bi seyler hatta hemen bugun cik al.Benn de esimin istemesini isterdim hep odun gibi o is olsun tamam degil de onun icin susleniyim sevinsin felan isterdim.Seninki sinyali vermiste sen utangac olmasan daha neler ister.Hem sadece onu mutlu etmeyeceksin aranizdaki buzlar eriyecek sen daha mutlu olcaksin

Giyme etme diyenleri pek anlamıyorum. Erkek kesinlikle bakımlı kadın gördü mü farklılaşıyor. Her an tam tekmil hazır olamaz kimse ama tabiki insanın kocası için giyinmesi süslenmesi çok tatlış bir şey bence.

Kocanız sizden bir şeyler bekliyor gibi, arkadaşları dinle bugün çık bir şeyler al. Benim kadın olarak bakışım değişirdi mesela dizleri çıkmış gri pijama giyen koca mı yoksa düzgün bir eşofman hafif dar bir tişört giyen koca mı? Tabi ki her hallerini severiz ama o anki saygın bile değişebilir. Pofuduk hayvanlı terlik giyen erkek var mesela evlere şenlik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…