- 5 Aralık 2014
- 1.665
- 2.788
- 63
- 38
- Konu Sahibi asii nuran
-
Merhaba Kızlar;
Eşim kendini bir şey sanıyor burnu havada düşse eğilip almaz benim yanımda daha güzel duruyor.Ya da bana öyle geliyor bilemedim.
Ama ben onun dikkatini hiç çekmiyorum umurunda değilim açıkçası.Sizce bunu nasıl yapabilirim.Evin içinde nasıl giyinmeliyim. Hem dikkatini çekmek hem kaçmak umursamamak istiyorum.Peşimden koşsun istiyorum.
Birde ben öyle cilve falan yapamıyorum.Giyinemiyorum gecelik falan çok utanıyorum.Nasıl aşıcam bu konuları kızlar.Belki ozaman dikkatini çekerim.Ama işte utanıyorum.Bana da bi yardım edin
o iş karanlıkta oluyor onun için fazla şettmiyorum
Birak tabi, adamin ortaokul arkadasi gibi olmak istemiyorsanhep eşofman ve panduflarım üstümdedir.bırakayım ozaman
Surekli bakimli ol ve evegeldiginde hosgeldin de daha da ilgilenme sen ilgisizlesince o acaba neden ilgilenmiyo diyerek beynine uyari verir bence esinle fazla ilgilenmen onda ilgisizlik yaratmisMerhaba Kızlar;
Eşim kendini bir şey sanıyor burnu havada düşse eğilip almaz benim yanımda daha güzel duruyor.Ya da bana öyle geliyor bilemedim.
Ama ben onun dikkatini hiç çekmiyorum umurunda değilim açıkçası.Sizce bunu nasıl yapabilirim.Evin içinde nasıl giyinmeliyim. Hem dikkatini çekmek hem kaçmak umursamamak istiyorum.Peşimden koşsun istiyorum.
Birde ben öyle cilve falan yapamıyorum.Giyinemiyorum gecelik falan çok utanıyorum.Nasıl aşıcam bu konuları kızlar.Belki ozaman dikkatini çekerim.Ama işte utanıyorum.Bana da bi yardım edin
Benim de kilom var. Takmayın kafanıza.evet mantıklı aslında biraz da kilom var yakışmaz diye korkuyorum
evet baya resmiyiz evde onun için biraz hareketlendirmek istiyorumİnsan kocasindan utanir mi.İkinizde birbirinize cok resmi gibisiniz.Onun burnu havada sen onun yaninda ezilip duruyorsun.insan sikilir ya boyle bi evlilikte.Once sen bi onu cok yukarlarda gorme kocan ya sanki amirin.Benim kocam boyle kibirli olsa ensesine vururum bi tane havan kime diye
öyle değildi yada ben göremedimeşim diyorsun? eş olana kadar nasıldınız? evlenmeden önce? böylesi burnu büyük bir adamla nasıl evlendiniz ki?
seviyor çünkü bana bi keresinde topuklu terliğn yok mu senin demiştiŞu da var her erkek cok merakli degildir oyle ic camasirina felan.Ben eski esim beni gordugu an cosuyordu adamin icinde ates yaniyordu onemli degil diyordu ben susleniyim suslenmeyim farketmiyordu.Mesela iki tanidigim var onlarin esleri de bayiliyormus para verip gecelik felan al diyorlarmis.Ne zaman onlarla disari ciksam fantazi urunler bakiyorlardi.Sen once kocani bi tani ama once burnunu asagi indir bi selamlasin.Ay neyse cok yazdim ben
deneyeceğim inşaalah saçımıda hep ev topuzu yapıyorum biraz başka şekiller vermem lazım ben bile sıkıldım kendimdenİlk önce utanmayi bırak ve git harika iç camidarilar gecelik al evde giymek için taytlar vücudunu saran giysiler al az da olsa dekoltesi olan tişörtler al süslen makyaj yap otur karşına ama onunla ilgilenme derim evin içinde güzel giyin tayt mini etek falan
Aynen önce kendine güven sonrası geliyor zatendeneyeceğim inşaalah saçımıda hep ev topuzu yapıyorum biraz başka şekiller vermem lazım ben bile sıkıldım kendimden
hepsi bende de var :) maalesefBenim de kilom var. Takmayın kafanıza.
Öncelikle karanlıkta yapmayın her zaman, loş da olsa ışıkta yapmaya alışın. Kendi vücudunuzu sevin. Benim de fazla kilom var, çatlak var, selülit var. Hiçbir zaman ışığı kapattırmadım :) Boşverin, o anda kilonuzun da çatlağınızın da önemi yok.
Ne giyecekseniz önce kendinize yakıştırın. Siz kendinizi beğendikten, içinde rahat hissettikten, o güvene sahip olduktan sonra karşınızdaki de öyle düşünüyor, öyle hissediyor.
O yüzden önce kendiniz alışın, sonra eşinizin yanına çıkarsınız.
Ee canim alsana hemen ustune de gunluk tarxi biraz acik bi seyler hatta hemen bugun cik al.Benn de esimin istemesini isterdim hep odun gibi o is olsun tamam degil de onun icin susleniyim sevinsin felan isterdim.Seninki sinyali vermiste sen utangac olmasan daha neler ister.Hem sadece onu mutlu etmeyeceksin aranizdaki buzlar eriyecek sen daha mutlu olcaksinseviyor çünkü bana bi keresinde topuklu terliğn yok mu senin demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?