- 7 Temmuz 2009
- 1.444
- 2.224
- 658
- Konu Sahibi asii nuran
-
Şu gecelik meselesine oldum olası sinir olurum. Eşin dikkatini çekmek için hemen gecelik-makyaj ikilisi..
Bence eşine gerçekten etki etmek isteyen kişi, entellektüel açıdan yaklaşması lazım. Uyarılması gereken yer beyin olmalı kesinlikle, penis değil..
Birinin ömrü sınırsız, diğerininki yarım saat..
Yani öyle gecelikle, terlikle, yemekle kimse kimsenin süresiz olarak dikkatini çekmez. Yok öyle bir şey..
Ay gece gece seslı guldummhepsi yazıldı yazıldı da
oryantal videoları
cilveli kadınların oynadığı dizilerden feyzalmak
şok içindeyim yemin ederim
Başa döndükarkadaşlar şifremi unuttuğum için giremedim kusura bakmayın ancak hatırlayabildimbeyni etkileme olayını nasıl yapıcam tam olarak
kafana cok taktigin zaman boyle seyleri adamlar daha cok havalaniyor o yuzden sen ozguvenli ol inan daha iyi hissedeceksin..Yorumlar gercekten cok basarili..evlendigimden beri adam o konuda kazmanin teki nisanliyken boy le olacagini bilsem sizce evlenirmiydim biraz zor..ilk zamanlarda cok guzel giyinip kapiyi acmistim bana dediki bu ne simdi dikkat cekmeyemi calisiyosun disarda dedi dusunsenize...ama ustumde gomlek ve diz boyu kalem etek vardi guzel karsiliyim dedim..zaten ozel hayatimiz hicbizaman duzene girmedi..gercekte cok ilgili oper sever sarilir surpriz yapar ama gelgelelim bu konuda hic istedigim gibi degil..bi kere bile sunu giy bunu giy demez.hep icimde uktedir basim agriyo ay bugun olmaz diyememek.tabi bunun nedenini masturbasyon oldugunu ogrenmek fazla zamanimi almadio yuzden bunlara fazla deger vermemek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?