eşimin dikkatini çekmek istiyorum

Konu açan arkadaş sil 28 sayfayı; sadece su yorumu oku yeter .

Bazı kadınların işi ne zor yahu. Yok gecelik giy fışır fışır, mum yak, dekolte ver çaktırmadan falan filan.

Böyle hayat mı geçer? Hep bi etkilemeye çalışmak. Bırakın o sizi etkilesin hanımlar.

En son sizi ne zaman romantik bir şekilde sevişmeye davet etti bu pervane olduğunuz adamlar? Rabbena hep bana olmaz.

Öyle türlü oyunlarla olmaz bu işler. Bi bakışınız, ufak bir temasınız uyarmıyorsa, bir şeyler anlamıyorsa adam, bu yaptıklarınızla sadece günü kurtarırsınız..

Erkeklerde hersey beyinde bitiyo gercekten..beyni etkilemek mantikli.. adamlar birini kolayca unutabiliyo cunku beyinlerini istedikleri gibi kullaniyolar.. istedikleri zmn bosaliyolar cunku beyinlerinde hersey adamlarin.. beyni etkile bencede kafasina gir.. gecelik mecelik her zaman olmazki..arada tabii guzel oyle jestler ama o geceligin o anki omru 5 dk nasilsa..seni isteyen adam uzerinde ne olursa olsun seni ister arzular

arkadaşlar şifremi unuttuğum için giremedim kusura bakmayın ancak hatırlayabildim beyni etkileme olayını nasıl yapıcam tam olarak

Yorumlar gercekten cok basarili..peki arkadaslaaar bana ne diyeceksiniz evlendigimden beri adam o konuda kazmanin teki nisanliyken boyle olacagini bilsem sizce evlenirmiydim biraz zor..ilk zamanlarda cok guzel giyinip kapiyi acmistim bana dediki bu ne simdi dikkat cekmeyemi calisiyosun disarda dedi dusunsenize...ama ustumde gomlek ve diz boyu kalem etek vardi guzel karsiliyim dedim..zaten ozel hayatimiz hicbizaman duzene girmedi..gercekte cok ilgili oper sever sarilir surpriz yapar ama gelgelelim bu konuda hic istedigim gibi degil..bi kere bile sunu giy bunu giy demez.hep icimde uktedir basim agriyo ay bugun olmaz diyememek.tabi bunun nedenini masturbasyon oldugunu ogrenmek fazla zamanimi almadio yuzden bunlara fazla deger vermemek lazim

Gecelik iyidir gecelik... Tarzın değilse emanet gibi taşıyacağın gecelikler giyme tabii ama penye mini gecelik giyebilirsin mesela. Üzerine şık bir sabahlık, tamamdır. Zorlama seksilikte takımlar giymen gerekmez. Ama taytla veya eşofmanla gecelik arasında fark var. Terliklerin düzgün olsun, kişisel bakımın, pedikürün tamam olsun, bakımlı ol yani.

kafana cok taktigin zaman boyle seyleri adamlar daha cok havalaniyor o yuzden sen ozguvenli ol inan daha iyi hissedeceksin..

Güzel işveli sözler ile ,yumuşak dokunmalar ile erkeği en güzel şekilde cezbedebilir ve yatmaya götürürebilirsiniz,Sonrada mutluluk işte en doğal olanı yani,Bunda utanacak bişey yok.Herkes en iyi şekilde zevk alma hakkına sahiptir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…