- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi asii nuran
-
Yemin ederim kocamin bunlardan etkileneceğini bilsem, tek celsede bosarim. Oryantel ne ya?hepsi yazıldı yazıldı da
oryantal videoları
cilveli kadınların oynadığı dizilerden feyzalmak
şok içindeyim yemin ederim
Yemin ederim kocamin bunlardan etkileneceğini bilsem, tek celsede bosarim. Oryantel ne ya?
Dipnot: Cilveye gerek yok koca karisinda cilve naz aramaz. Bu cümleye katılmıyorum.Platonik aşık olduğunuz adammış gibi bahsetmişsiniz tuhaf...
Bakımlı olun hergun duş makyaj vs.
Evde dahi bı hoş olun güzel giyinin yani dışarda daha bı özenli olun tabi madem o yanımdayken kendimi çirkin hissediyorum diyorsanız
Kadinsan ve evliysen gecelik De giyeceksin seksi iç çamaşırı da... Helalin o senin kocan yahu... Utanılacak ne var zaten adam görmüştür her halini aynı evin içinde...
Dipnot: Cilveye gerek yok koca karisinda cilve naz aramaz.
Güncelleme:
Kızlar ben bayağı hazırlandım tavsiyeleriniz den sonra saç makyaj gecelik vs. Eşim geldi eve ilk önce bi şaşırdı daha sonra ben sexi değil şirin olmanı seviyorum dedi gecelikleri sevmediğini söyledi ben şokk
En azından artık onu nereden tavlayacağını öğrenmiş oldun şekerim sevindim adınaGüncelleme:
Kızlar ben bayağı hazırlandım tavsiyeleriniz den sonra saç makyaj gecelik vs. Eşim geldi eve ilk önce bi şaşırdı daha sonra ben sexi değil şirin olmanı seviyorum dedi gecelikleri sevmediğini söyledi ben şokk
Şimdi daha iyi misiniz peki var mı değişme en azından onun için bir şeyler yaptığını farketmiştirevet geceliklerle boşa uğraşmışım
Güncelleme:
bir biz erkeklerin gecelik sevdigini sanarız. evet cok seveni de var ama %30. ve annelerimiz zamanında bunlar sexiymiş.Güncelleme:
yarın ilk işin posta gazetesine başvurmak olsunbir biz erkeklerin gecelik sevdigini sanarız. evet cok seveni de var ama %30. ve annelerimiz zamanında bunlar sexiymiş.
yani su an bunlar cok demode.
değişik çoraplar ( mesela senin sevimli hallerini seviyormuş ya ) diz üstü beyaz veya değişk renkli ponponlu coraplar- cok hafif makyaj pileli etek. veya cok hafif makyaj sexi bir vucut bir corabı-
cekici görünmek için ilaa gecelik vb. şeylere ihtiyac da yok.
sadece bir ayakkabı bile sexi olabilr. veya beyaz bir tshırt. benim favorimdir.
beyaz tshırt az bol olacak. içine camaşır filan giyme. veya kocanın gömlegini giy. altına birşey pijama filan giyme.
veya gizli cekicilik. etek giy ama içine camaşır giyme. azıcık firikik ver. hafif egillerek yerden birşey al.
ilkinde dikkat etmez ama ikinci de emin ol gözünden kaçmaz
duştan havlu ile cık etrafta gezin. kafana havlu sarılı olsun ama. havluıyu sakın üstünden atma. iyi sıkıştır havluyugizlilik en cekici şeydir.
degaje yaka bir bluz al veya güzel bir gömlek. iç çamaşırın olsun üzerinde. arada gögüs dekoltesi ver mesela.
bu eşime nasıl cekici gelirim cevapları. bunlara hayır diyecek adamı da ben sopa ile döverim. ama gecelige hayır diyen adama da saygı ile bakarım.
kimi erkek ayak bileginden veya belde ki iki cukur oyuntudan hoşlanır. düşük belli birşey giy. yada minik bir bluz giy göbek üstü. ayak bileklerii güzel gösteren ayakk. giy. ince topuklu birşey.
ve finaleşini sabahları sen uyandır. ama giyinik olma.
haydar dumen bile böylesini diyemezinan.
bazen de pofuduk terlik sac baş dagılmış kalacaksın. hergun böyle sexi cekici olursan da olmaz. gözü alşışır aynı görürs seni.
posta gazt. ner var ki ? başvuruyoruz ?yarın ilk işin posta gazetesine başvurmak olsunkesinlikle itiraz kabul etmiyorum
Haydar hocanın yerini kap kııızposta gazt. ner var ki ? başvuruyoruz ?
oho beni dinleseler... herkesin harika hayatı olacak ama piiiihhhh kimse aldırış etmiyor...Haydar hocanın yerini kap kıııziyi çok iyi tavsiyeler bunlar
oooo öğreneceğimiz ne çok şey varmış beoho beni dinleseler... herkesin harika hayatı olacak ama piiiihhhh kimse aldırış etmiyor...
bende daha ne fikirler varda buraya yazamam
evet bazılarına gelir ama bu oran giderek azalıyor bence. mesela ikinci baharını yaşayan amca ve teyzeler gecelikten hoşlanıyor. ama gencler bence hayır.oooo öğreneceğimiz ne çok şey varmış beher erkek bi diil ama ya demekki baksana bazılarına seksi gelmiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?