eşimin dikkatini çekmek istiyorum

Dipnot: Cilveye gerek yok koca karisinda cilve naz aramaz. Bu cümleye katılmıyorum.
Çoğu erkeğin hoşuna gider

Güncelleme:
Kızlar ben bayağı hazırlandım tavsiyeleriniz den sonra saç makyaj gecelik vs. Eşim geldi eve ilk önce bi şaşırdı daha sonra ben sexi değil şirin olmanı seviyorum dedi gecelikleri sevmediğini söyledi ben şokk

Kadın dediğin zart zurt olur diyenlerede geçmiş olsun :)
Her erkek bir değil kadında.
Bi kadının sexy olması için geceliğe ihtiyacı yok sexyse zaten öyledir pijamaylada başka şeylede olmayınca eğreti durur

En azından artık onu nereden tavlayacağını öğrenmiş oldun şekerim sevindim adına

Bence esinizden başka uğraşlar bulun kendinizi geliştirmek adına bir şeyler yapın bir de hayatınızın onun ekseni etrafında donmedigini hissettirin bakın nasıl dikkat ckiyorsunuz o zaman

Tam ıslak sopalık koca, o kadar hazırlığa bu denir mi ?
Tabi her erkeğin tercihi farklı.

Ben iki çocuk annesiyim biri 2 buçuk biri 1 buçuk karnımda burnumda ama yine de saçım başım pis yağlı ustum başım yemek kokuları içinde eşimi karşılamadım benim için kadın her zaman temiz olmalı tabii erkek de ama seksi gecelikler hergun full makyaj yapıp eşimin dikkatini çekmeye çalışcak halim yok ki bunu nereye kadar yapabilirsiniz ki en basitinden ameliyat olucam sezeryan en az bir ay pijamalar hatta doğum yapanlar bilir hasta bezleriyle olcam evde ne yani o zaman hemen gözü dışarıya mı kayıcak ?? Valla kendinize saygınızdan yapın ne yapıyorsanız ozguveniniz olsun karşımızdakilerde biscolota erkekleri değil hani

bir biz erkeklerin gecelik sevdigini sanarız. evet cok seveni de var ama %30. ve annelerimiz zamanında bunlar sexiymiş.
yani su an bunlar cok demode.
değişik çoraplar ( mesela senin sevimli hallerini seviyormuş ya ) diz üstü beyaz veya değişk renkli ponponlu coraplar- cok hafif makyaj pileli etek. veya cok hafif makyaj sexi bir vucut bir corabı-
cekici görünmek için ilaa gecelik vb. şeylere ihtiyac da yok.
sadece bir ayakkabı bile sexi olabilr. veya beyaz bir tshırt. benim favorimdir.
beyaz tshırt az bol olacak. içine camaşır filan giyme. veya kocanın gömlegini giy. altına birşey pijama filan giyme.
veya gizli cekicilik. etek giy ama içine camaşır giyme. azıcık firikik ver. hafif egillerek yerden birşey al.
ilkinde dikkat etmez ama ikinci de emin ol gözünden kaçmaz
duştan havlu ile cık etrafta gezin. kafana havlu sarılı olsun ama. havluıyu sakın üstünden atma. iyi sıkıştır havluyu gizlilik en cekici şeydir.
degaje yaka bir bluz al veya güzel bir gömlek. iç çamaşırın olsun üzerinde. arada gögüs dekoltesi ver mesela.
bu eşime nasıl cekici gelirim cevapları. bunlara hayır diyecek adamı da ben sopa ile döverim. ama gecelige hayır diyen adama da saygı ile bakarım.
kimi erkek ayak bileginden veya belde ki iki cukur oyuntudan hoşlanır. düşük belli birşey giy. yada minik bir bluz giy göbek üstü. ayak bileklerii güzel gösteren ayakk. giy. ince topuklu birşey.
ve final eşini sabahları sen uyandır. ama giyinik olma.
haydar dumen bile böylesini diyemez inan.
bazen de pofuduk terlik sac baş dagılmış kalacaksın. hergun böyle sexi cekici olursan da olmaz. gözü alşışır aynı görürs seni.

yarın ilk işin posta gazetesine başvurmak olsun kesinlikle itiraz kabul etmiyorum

oho beni dinleseler... herkesin harika hayatı olacak ama piiiihhhh kimse aldırış etmiyor...
bende daha ne fikirler varda buraya yazamam
oooo öğreneceğimiz ne çok şey varmış be her erkek bi diil ama ya demekki baksana bazılarına seksi gelmiyormuş

oooo öğreneceğimiz ne çok şey varmış be her erkek bi diil ama ya demekki baksana bazılarına seksi gelmiyormuş
evet bazılarına gelir ama bu oran giderek azalıyor bence. mesela ikinci baharını yaşayan amca ve teyzeler gecelikten hoşlanıyor. ama gencler bence hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…