- 5 Mart 2015
- 1.309
- 1.394
- 158
- Konu Sahibi asii nuran
-
bunun sebebi ne biliyon mu?çünkü malesef dışarıda gecelik kadar hatta daha seksi kıyafetler giyip doaşılıyor,okuduğum bi kitapta öyle yazıyordu,göz alışıyo mu zamanla neevet bazılarına gelir ama bu oran giderek azalıyor bence. mesela ikinci baharını yaşayan amca ve teyzeler gecelikten hoşlanıyor. ama gencler bence hayır.
ya oda var tabi. ama mesela bence tayt daha sexi. bazı kadınlar veya genc kızlar giyiyor. içinde ne renk camaşır giyidigini bile görüyorsun. denateelli mi, lastigi cok mu sıkı herşey belli. teni meni de belli.bunun sebebi ne biliyon mu?çünkü malesef dışarıda gecelik kadar hatta daha seksi kıyafetler giyip doaşılıyor,okuduğum bi kitapta öyle yazıyordu,göz alışıyo mu zamanla ne
Geçen sene yaz aylarında çarşıda geziyom bi teyze gördüm yalansız rahat 70 yaşında var fazlasını da allah bilir,öyle bişey giymiş ki valla ben onu ilk evde giymeye başladığımda eşimden bile utanıyordum,üztelik benimki gecelik yani,kadın giymiş heryeri buruşmuş dökülüyor resmen kalçasının üstini azıcık kapatmış yani,içimden dedim bunları giyip rezil olacağına git hac umre ziyaretlerini yap,kapan namaz kıl,yaşlılarda da bi tuhaf duruyo yani görmen gerek...ya oda var tabi. ama mesela bence tayt daha sexi. bazı kadınlar veya genc kızlar giyiyor. içinde ne renk camaşır giyidigini bile görüyorsun. denateelli mi, lastigi cok mu sıkı herşey belli. teni meni de belli.
ve 2. etkide video sekteru. gelişiyor. eskiden jartiyer corap cok vovdu şimdi gözümüz alıştı.
ya ben tatil beldesinde yaşıyorum. inan senden daha anormal şeyler görüyorum. acık biriyim ve özgürlük olması gerktigine inanıyorum. biri cıplak gezse cok da umrumda olmaz.mesela bana göre herkes cıplak olsa kimse kimseye bakma geregi hissetmez. ama kıyafet işe gizlilik kattıgı için merak oluşturuyor.Geçen sene yaz aylarında çarşıda geziyom bi teyze gördüm yalansız rahat 70 yaşında var fazlasını da allah bilir,öyle bişey giymiş ki valla ben onu ilk evde giymeye başladığımda eşimden bile utanıyordum,üztelik benimki gecelik yani,kadın giymiş heryeri buruşmuş dökülüyor resmen kalçasının üstini azıcık kapatmış yani,içimden dedim bunları giyip rezil olacağına git hac umre ziyaretlerini yap,kapan namaz kıl,yaşlılarda da bi tuhaf duruyo yani görmen gerek...
Herkesin düşüncesi,giyim kuşamı kendine yani öyle bi devirde yaşıyoruz ki haramı helali herkes biliyo artık..ama yaşlanınca bi tuhaf olanlar var ya,ruhları genç onların diyorum artık...ya ben tatil beldesinde yaşıyorum. inan senden daha anormal şeyler görüyorum. acık biriyim ve özgürlük olması gerktigine inanıyorum. biri cıplak gezse cok da umrumda olmaz.mesela bana göre herkes cıplak olsa kimse kimseye bakma geregi hissetmez. ama kıyafet işe gizlilik kattıgı için merak oluşturuyor.
yaşlı teyzeler bazen sapıtabiliyor haklısın. umreye hacca gitmeyebilir ama bir zahmet normal giyinseler iyi olacak..
mesela su minicik şortlara uyuzum. ne kadar rahat baksam da şortlar beni cileden cıkartıyor. küçücük kızların giydikleri dondan az daha uzun pacasız olan şortlar. uzatın abi o pacaları 1 karış daha uzatın olsun bitsin. yok illaaa popo yanagı görünecek...
gercekten konudaki en mantikli en dogru yorum...Bu evde seksi elbiseler le makyajlı gezip kocalarının deli gibi aşık olduğu hanımlar.Allah sağlığınıza zeval vermesin.Bir ay yatağa düşseniz Allah korusun eşleriniz bu artık bakımlı değil diye sizi aldatabilir yani.. Ayrıca hayat tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki böyle kokoş hatunların kocaları burnunu karıştırırken kendinden geçen parmağının yarısı gözükmeyen,kendinden başka hiçbir şeyi önemsemeyen bencil tipler oluyor.Allah herkese bizi her halimizle sevecek hayırlı eşler nasip etsin bence.Bu işler gönül işidir ,süsle makyajla olacak işler değil.
Ha-ha-ha senin gibiler bakim diye haftada bir dus alip iki haftada bir don degistirip o kokuşmuş vucuduna saten gecelik giyerler mantarli ayaklarina da tuylu terlik gecirirler.Paçoz seniSizin gibi bakımsız kertenkeleler üzerine alınıyor zevzek olan sensin canım işine git herkesin görüşu kendine sana ne bundan git kendine bak . Paspal pislik
gercekten konudaki en mantikli en dogru yorum...Bu evde seksi elbiseler le makyajlı gezip kocalarının deli gibi aşık olduğu hanımlar.Allah sağlığınıza zeval vermesin.Bir ay yatağa düşseniz Allah korusun eşleriniz bu artık bakımlı değil diye sizi aldatabilir yani.. Ayrıca hayat tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki böyle kokoş hatunların kocaları burnunu karıştırırken kendinden geçen parmağının yarısı gözükmeyen,kendinden başka hiçbir şeyi önemsemeyen bencil tipler oluyor.Allah herkese bizi her halimizle sevecek hayırlı eşler nasip etsin bence.Bu işler gönül işidir ,süsle makyajla olacak işler değil.
Ovv tatlım sana evde ne yaptığını nasıl dolandigini ne kadar pis biri olduğunu sormadım ki. Senin seviyene daha fazla dusemeyegim tanımadığın birisi hakkında çok saçma yorumlar yapıp duruyorsun belli ki örümcek beyinli bı kadınsın işine git.Ha-ha-ha senin gibiler bakim diye haftada bir dus alip iki haftada bir don degistirip o kokuşmuş vucuduna saten gecelik giyerler mantarli ayaklarina da tuylu terlik gecirirler.Paçoz seni
Örümcek beyin kavramı senin söylemlerinle çok uyuyor paçozOvv tatlım sana evde ne yaptığını nasıl dolandigini ne kadar pis biri olduğunu sormadım ki. Senin seviyene daha fazla dusemeyegim tanımadığın birisi hakkında çok saçma yorumlar yapıp duruyorsun belli ki örümcek beyinli bı kadınsın işine git.
Mune abla seni çok merak ediyorum yaVerin alttan müziği böyle kavgalarda ki şarkım gelsin, bağa girdim bağ budanmış bağa bülbül dadanmış, bağa girdim bağ budanmış bağa bülbül dadanmııııııışşşşş BDV topiğinde de canım ortalık karışmııışşşş.
Eller belden çekilsin, buranın Forum olduğu unutulmasın lütfen.
Çok haklısın canım valla erkekler zaten tvleri düşününce ete çıplaklığa doymuş durumda ki o mükemmel gösterilen vücutlar estetik harikalarından sonra orjinal vücutla çıplaklıkla kocayı etkilemek kolay değil etkilesende 5 dk etkilemek beyinde başlarŞu gecelik meselesine oldum olası sinir olurum. Eşin dikkatini çekmek için hemen gecelik-makyaj ikilisi..
Bence eşine gerçekten etki etmek isteyen kişi, entellektüel açıdan yaklaşması lazım. Uyarılması gereken yer beyin olmalı kesinlikle, penis değil..
Birinin ömrü sınırsız, diğerininki yarım saat..
Yani öyle gecelikle, terlikle, yemekle kimse kimsenin süresiz olarak dikkatini çekmez. Yok öyle bir şey..
Öyle canım ama burda ilgi çekme isteği eşi için mi kendi ruh hali için mi o önemli birazda her kadın beğenilmek ister günümüzde çoğu kadının geçmişi masumken erkekler egolarını tavan yaptırıcak bir takım geçmişlere sahip bu yüzden kadın kendi özgüvenini sağlamak için beğenildiğini hissetmek istiyosa kendine bakmalı evde kocası olsun olmasın ama kocasına beğendirmekse olay kocasını mutlu etmekse sonuna kadar arkandayım haketmiyolarBu tarz konular sinirlerimi zıplatıyor bazen. Peki bu adamlar ne yapıyor da kadınlar bu kadar kendilerini paralasınlar gecelik vs için? Bakıyorsunuz adamda spor yok, kadına ilgi sevgi yok, tv'yle aşk yaşıyor.. Ee sonra kadın işveli cilveli olsun, evde topuklu terlik giysin, yarı çıplak gezsin el insaf işve cilve yapacak istek mi kalır. Valla ben bu kadar çabalayacaksam ben de evde kaslı bakımlı erkek görmek isterim o halde. Karşılıklı özen gösteren çiftlere sözüm yok gayet güzel şeyler ama erkek hiçbir şey yapmadığı halde kadının bu denli uğraşması çok sinir bozucu.
Emoji yanlış olmuş sankiÖyle canım ama burda ilgi çekme isteği eşi için mi kendi ruh hali için mi o önemli birazda her kadın beğenilmek ister günümüzde çoğu kadının geçmişi masumken erkekler egolarını tavan yaptırıcak bir takım geçmişlere sahip bu yüzden kadın kendi özgüvenini sağlamak için beğenildiğini hissetmek istiyosa kendine bakmalı evde kocası olsun olmasın ama kocasına beğendirmekse olay kocasını mutlu etmekse sonuna kadar arkandayım haketmiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?