Hiçte mantıklı değil bu açıklama. İlla fiziksel bir şey olmasına gerek yok ki gayette aldatılabilir böyle. Dilini bilmediğin birine neden çeviriden yazıp mesaj atıyorsun. Pek masum gelmedi banaAldatıcak olsam yurtdışından biriyle mi aldatırım hele de yabancı biriyle dilini bilmiyorum çeviriden yazdım Günaydın'ı bile dedi.
İspanyollar da yapıyor mu onu yavKadınla mesajlaşmalarını göstermeyip sildim demesi bana masum gelmedi.
Dil öğrenmek için zibilyon tane uygulama, video var facebook tan bunun için bir kadına mesaj atmak olacak iş değil. Oldu ki bu sebeple ‘öğrenmek amaçlı’ mesajlaştılar madem, sonra niye siliyor? Yalan söylediğini düşünüyorum.
Sizden gizli facebook açıp siz ekleşince bu sefer hesabını silmek istemesi de bir şeyler karıştırdığını doğruluyor.
Aldatacak olsam başkasıyla aldatırım yabancıyı napiyim demesi de ayrı bir tuhaflık. Yurt dışından mesajlaştığı kadınlara para kaptıranların haberlerini her gün görmesek inanacağız.
İspanyollar da yapıyor mu onu yav
Genelde Bulgarlar yapıyormus
Hiç bu açıdan bakmamıştımAdam İspanyol dizisi olarak Elite izlediyse zaarHeves etmiş
TL aşırı değer kaybedince Bulgarlar bile yapmıyor artıkİspanyollar da yapıyor mu onu yav
Genelde Bulgarlar yapıyormus
Aldatıcak olsam yurtdışından biriyle mi aldatırım hele de yabancı biriyle dilini bilmiyorum çeviriden yazdım Günaydın'ı bile dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?