Kıçı sıkışınca zirildamis çocuk gibi bi de. O dk gözümden düşer öyle bi adam. Yaptığım bi adilik yüzünden karşı taraf beni affetsin diye o kişinin karşısında ağladığım hiç olmadı. Arkasinda duramayacagim seyi hic yapmam. Ben ispanyol kisilerle konuscam dilimi gelistirmek icin, senin de işine geliosa deseymis mertce yiosa ya da. Ayrica bi mok yio hadi ne diye gorumcenin gorecegi, seni insanlara renci edecek umuma açık yerde yapio. Asıl o sinir olma sebebi.
Esiniz fb hesabı acarken sizi eklemiypr,ama siz farkedince ekleme atıyorsunuz?
Neden?
Ben Galler piremsesi oldgumdan hayatta yapmam böyle biseyi
Dil merakı varda iste Ramazan mübarek gün hangi dil söyleyemiyorm flklkfdlkdflk
Esiniz fb hesabı acarken sizi eklemiypr,ama siz farkedince ekleme atıyorsunuz?
Neden?
Ben Galler piremsesi oldgumdan hayatta yapmam böyle biseyi
Dil merakı varda iste Ramazan mübarek gün hangi dil söyleyemiyorm flklkfdlkdflk
İşin bu kismina hiç girmedim konu sahibi normal görmüş diye ama bana da garip geldi face aciyor ve kadin kendisi fark ediyor adam eklemiyor veya soylemiyor. Adam dil ogrenmek istiyor, kadinin bu istekten haberi yok baska kadinla konuşmalari yakalayana kadar. Hepsi cok olumsuz zaten.
İnsan yeni bir şeye başlarken once eşiyle konuşur halbuki hani bak şu ara şununla ilgileniyorum diye sohbet edilir, belki birlikte yapmak istenir vs.
Farklı değil aslında bana yaptığı saçma sapan açıklama bu sadece dil öğrenmek istedim yabancı biriyle sohbet etmeye başladım diyo özetle. Kötü niyetli değildim diyo, mesajları siliyo ben eve çağırınca. Engelliyo kızı biz tartıştıktan sonra da komple facebook hesabını kapattı.
Iyi de bu kişi kadın olmak zorunda değildi ki. Alalade bir erkekle de yapabilirdi ecnebi muhabbetini. Ben de hesap açıp yabancı erkeklerle kalpli çiçekli emojili dil geliştirme seyansına başlıycam deseniz tepkisi ne olacak acaba? E madem bu gayet masumane bir şey size de bu konu da bir tepki gostermez diye düşünüyorim. Aksisi kendiyle çelişmek olur çünkü.
İşin bu kismina hiç girmedim konu sahibi normal görmüş diye ama bana da garip geldi face aciyor ve kadin kendisi fark ediyor adam eklemiyor veya soylemiyor. Adam dil ogrenmek istiyor, kadinin bu istekten haberi yok baska kadinla konuşmalari yakalayana kadar. Hepsi cok olumsuz zaten.
İnsan yeni bir şeye başlarken once eşiyle konuşur halbuki hani bak şu ara şununla ilgileniyorum diye sohbet edilir, belki birlikte yapmak istenir vs.
İspanyolca ülkemizde çok öğrenilen/aranan bir dil değil. Niye merak salmış bu dile? Dil öğrenmek istiyorsa gerçekten bence önce İspanyolca konuşan biriyle tanışmıştır sosyal medyadan (o dediğiniz kişi olabilir), o yüzden öğrenmek istemiştir. Kadın Meksikalı olabilir, latin amerikalı kadınlar biraz özgür ve özgüvenli oluyor sanırım, bir şekilde sosyal medyadan tanışmışlardır.