Eşimin Dil Öğrenme Merakı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu dil öğrenmek istiyorsa binbir yolu var. Kurslar var, youtube ta binbir tane video var vs. Face e üye olmak yazışmak aklıma gelmez. Bence eşiniz çapkınlık yapmak istemiş eline yüzüne bulaştırmış. Başka bir izahı yok.

Hayır haberim yoktu İnstagram şifresini falan bilirim 5 senedir hiç değiştirmedi ama facebook hesabı açtığını falan söylemedi dil öğrenmek istediğini de bilmiyodum

Iyi de sanal seks diye bi şey var iki meme açtırsa yeter. Illa ten tene mi değmesi gerekiyo
Ben de bu düşünceyi savunuyorum aldatmak Cinsellik değil sadece. Mantıklı gelmediği için bana açıklamaları 1 haftadır kafamdan atamıyorum ve soğudum diyebilirim. Yediremiyorum kendime yani bu durumu

Hepinize teşekkür ederim inanın hepinizle aynı fikirdeyim, mesajları silmesi bile önemli nokta. Afedersiniz götüne güvenen temizlemez hiç bir şeyi kafasındayım. Ona göre şu an konu konuşuldu kapandı ortada sorun yok. Benden taraf öyle değil malesef. soğukluğumun farkında ve açıklamamı yaptım inanmıyosan inandırmak için elimden başka bir şey gelmez diyor. Yedim mi yemedim bahanelerini, kendi eliyle kendinden soğuttu açıkçası.

You tube da illa ki videolar vardır.oradan öğrensin.ingilizce olsa hepimizin az çok alt yapısı var da ispanyolca hiç alt yapı olmadan (var mi bilmiyorum ama)bu şekilde bence öğrenilmez.esiniz macera arıyor galiba

5 senedir hayatında olan biri yapar mı böyle bir şey?
Onu en iyi sen bilirsin

Ama konuşmaları sildim vs demesi bana mantıklı gelmedi
Yalandır o

Baslik ve icerik o kadar farkli ki, dil ogrenmek isteyen bir koca goremedim ben konuda.
Farklı değil aslında bana yaptığı saçma sapan açıklama bu sadece dil öğrenmek istedim yabancı biriyle sohbet etmeye başladım diyo özetle. Kötü niyetli değildim diyo, mesajları siliyo ben eve çağırınca. Engelliyo kızı biz tartıştıktan sonra da komple facebook hesabını kapattı.

Fransizca ögrenmek icin gecen hafta bir uygulama indirdim. Facebook acip Fransiz bir erkekle yazismak aklima gelmedi hic. Zaten belli bir seviyeden sonra o dili konusanlarla iletisime gecersin. O seviyeye de öncelikle programlarla, kitaplarla, videolarla gelirsin.

Evli bir kadın bir erkek tanıdığı olmayan yabancı bir karşı cinsle konuşamaz, yorumlaşamaz böyle bana göre.
Bu cümlenize kesinlikle katılmıyorum. Ama esiniz de sizin kafanizdaysa, yani bu sekilde 'karsi cinse selam bile vermemek gerek' konusunda bunca sene aynı noktada bulustuysaniz eşinizin niyeti kesinlikle kötü diyebilirim. Çünkü bu şekilde düşünen insan normal arkadaşlık kurmaz,karşı cinse ya flört adayı gözüyle bakar ya da hiç bakmaz.
Ayrıca 'aldatsam yabancıyla mi aldatirim' lafı doğruluğu yansıtmıyor. Vizesiz vs ülke, konuştuğu kadına pekala tatile buraya gelmesini teklif edebilir, kadın da bedava tatil için atlar gelir. Adam da bayi toplantısı diye gider.
Copsuz üzüm. Devamını getirme derdi yok, kadının musallat olma,karısına ulaşma derdi yok, hırs yapma derdi yok...
Cok mu zor bir şey? Ben Rusça kursumdaki tek kadındim mesela, kursumdaki erkeklerin neredeyse tamamının geliş amacı tam olarak buydu, ve çoğunun ilerleyen tarihte böyle internette tanışip tatiline sponsor oldugu ilişkileri oldu.
Benim kendi erkek arkadaşım da yabancı, alt tarafı Türkiye, elini kolunu sallayanin geldiği ülke, ikide bir geliyor.
O yüzden,doldurmak gibi olmasın ama bence adamın niyeti iyi değil. Madem dil öğrenmeye niyet etti insan gibi indirsin program, ya da udemyden ders falan alsın. Translateden merhaba diyerek dil öğrenilmez.
Hem sır mi da senden saklıyor, gerçek niyeti dil öğrenmek olsa

Yabancı dil için bin tane uygulama var valla eşiniz nasıl sallamış. Güllerle mi ilerletecekmiş? Hadi ispanyolcayı yeni öğrenmiş olsaydı ve bu yalanı o zaman söyleseydi yine yemezdik ama bir derece yani. Flört edeyim ama başım belaya girmesin diye yabancı tercih etti belki de. Bu yalana inanmadığınızı bilmeli bence.

Dil bahane aldatmak sahane. Adiniza uzuldum ama ben de masum gormuyorum. Arkadaslar zaten yazmis bir suru dil sayfasi ve uygulamasi var. Facebook bu uygulamalarinin en sonunda bile gelmez bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…