Hayır haberim yoktu İnstagram şifresini falan bilirim 5 senedir hiç değiştirmedi ama facebook hesabı açtığını falan söylemedi dil öğrenmek istediğini de bilmiyodumDil ogrenmek icin takip etmedigim hesap kalmadi neredeyse, ay bundan belki bir sey kaparim diye cok fazla sacma sapan kisiyi de takip etmisligim vardir.
hatta bana cok ters olmasina ragmen baya ozel hayatiyla fenomen olmus birini takip ediyorum,
benim ogrenmeye calistigim dili ogreniyor, gunluk ne yapiyorsa paylasiyor, baya faydali oluyor bana :)
Neyse,
anladiginiz uzere sizin gibi karsi cinse yazilmaz, asla boyle seyler olmaz vs diye dusunmuyorum,
ama gidip de kimselere kalpler, guller de atmiyorum.
Ne alaka yani?
esiniz belki de cidden ne yapacagini bilemedi, karsi taraftan geldi bu tarz seyler, ayni sekilde karsilik verdi.
Ama yine de esiniz de pek guven vermedi.
bir de hesap actigini fark etmeniz vs de bana enteresan geldi, haber vermedi mi size?
siz dil ogrenmeye calistigini, bu tarz yerlere uye oldugunu sonradan mi ogrendiniz?
iletisiminiz zayif mi?
Ben de bu düşünceyi savunuyorum aldatmak Cinsellik değil sadece. Mantıklı gelmediği için bana açıklamaları 1 haftadır kafamdan atamıyorum ve soğudum diyebilirim. Yediremiyorum kendime yani bu durumuIyi de sanal seks diye bi şey var iki meme açtırsa yeter. Illa ten tene mi değmesi gerekiyo
Farklı değil aslında bana yaptığı saçma sapan açıklama bu sadece dil öğrenmek istedim yabancı biriyle sohbet etmeye başladım diyo özetle. Kötü niyetli değildim diyo, mesajları siliyo ben eve çağırınca. Engelliyo kızı biz tartıştıktan sonra da komple facebook hesabını kapattı.Baslik ve icerik o kadar farkli ki, dil ogrenmek isteyen bir koca goremedim ben konuda.
Bu cümlenize kesinlikle katılmıyorum. Ama esiniz de sizin kafanizdaysa, yani bu sekilde 'karsi cinse selam bile vermemek gerek' konusunda bunca sene aynı noktada bulustuysaniz eşinizin niyeti kesinlikle kötü diyebilirim. Çünkü bu şekilde düşünen insan normal arkadaşlık kurmaz,karşı cinse ya flört adayı gözüyle bakar ya da hiç bakmaz.Evli bir kadın bir erkek tanıdığı olmayan yabancı bir karşı cinsle konuşamaz, yorumlaşamaz böyle bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?