Eşimin Dilinde Hep Ayrılık Var

olympiass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
1.476
1.772
133
Merhaba kızlar. Konu şu; eşim her fırsatta ayrılıktan bahsediyor. " sana daha fazla katlanamıycam", bu nasılsa biticek, seni kaç kere uyardım.. Gibi.
Bu arada 2 buçuk aydır evliyiz. 6 sene çıktık. Haklı olduğu konular var, ama boyle konuşması da gerekmiyor.haklı olduğu konu şunlar; ben ev işi bilen biri değilim pek ama yapmaya çalışıyorum yani yapıyorum aslında ama organize olmam zor oluyor. Mesela ev hep temiz, ama bi oda hep dağınık. Yetişemşyorum. . bğtğn gğn evdesin napıyosun diye başlıyor kavgalar. Ben de yemek yapıyorum ev de temiz biraz dapınık kalmışsa ne var sanki alışamadım daha diyorum boyle uzayip gidiyor. Ve benim çok sert kavgacı olduğumu düşğnğyorö ya uni bitince çok iş aradım bulamadım. Bunun stresi var. Su an dış gebelik geçiriyoruö bunun stresi var. bu arada eşim 5 yıl işsizdi biz çıkarken, ben bi kere bile işin gücün yok bış boş oturuyosun demedim. Şimdi benim evde oturmam sorun oluyor. o da evde oturman sorun değil iş yapmıyorsun diyor. evde köle gibi bğtğn gün temizlk ütü mü yapmak zorundayım ben.zaten evde otrmak değil çalışmak istiyorum. İş kıyagetleri haxır ev temiz yemek de pişiyor daha ne. ben egolu ve her zaman haklıymışım.ailem abimlere daha çok destek oluyormuş.onun annesine destek olmasına izin vermıyormuşum.ben geçinsem neden destek olmasın. Ay sonunu görmeden ben nasil izin verebilirim ailesine oara vermesine. çok bunaldım.çok ağır konuşuyor. pişmannoldupunu soğuduğunu söylüyor..

Hepsini geçtim de pişman olup soğuduğunu söylemesi çok uç bir nokta..2.5 aylik evlilikte nasıl bu raddeye geldiniz 6 yıl çıkarken sorun yoktu ne güzel kavuşmuşsunuz...bazı erkekler dağıniklik konusunda takıntili olabiliyor ve bu stres yapiyor benim eşim de öyle ne yaptiysam bu huyunu yenemedim o yüzden günde 1 saat dağinikliği toplamaya harca..ayrica ailenden maddi beklentisi mi var orayi anlamadim asla böyle bi seye izin verme konuşturma bile..

Sana nasil akil versem ki bilemedim
Bendede benzer versiyonu var
Evi b...goturuyormus temizlikci gelmesine ragmen
Ben ona bakamıyormuşum
Hergun yemek yapmiyormusum o erkekmis pilavla doymazmis
Dağınıkmış ev. Öğrenci evinde boyle pislik gormemis.Butun gun evdeymisim napiyormusum
Seninkiyle ayni laflar

Hatta benimkiler daha kırıcı buraya dikkat

Ben onu kandırmışım yemekler yapıp falan instagrama koyup
Ya dedim ben zaten butun yemekleri yapmayi biliyorum ne kandirmasi 2.kisiyiz hergun tencere yemeği neden yapayim? Sana soruyorum ne yapayim diye bana bilmem diyorsun al malzeme yapayim
Curuyor diye sebze almiyoruz eve zaten sebze de senin sebdigin bise değil diyorum sen soyliceksin sunu yap diye bende yapcam diyorum.

Ama ben bunlari kaaale almiyorum gülüyorum sanırım arsız im ya da onun soyleme tarzı komik

Dakika basi bosanalim demesi hic hos degilmis ama . Uzulme gul gec
Sen hergun emek yapiyosun ev derli toplu bi odada daginik kalsin nolcak alla alla suna bak ya
Kesin başak burcudur.

Aklı sıra ben onun ailesine karıştım para verme dedim diye , o da benim ailemle alakalı sorun çıkarmaya çalışıyor. Ben anlamadım. Bir de çok zor kavuştuk. Şimdi karşıma geçmiş her fırsatta boşanalım diyor. Sen boşan diyor. Bi sğre ben annnemlerle kalırım sen burada kal diyor. Birlikte bile olmuyoruz 1 bucuk aydır. Dış gebelik ufakmbi şey değil. Sorun yaşıyorum. Moralim bozuik. Sigara içşyosun, gece geç uyuyosun sonra da sağlıpım kotu diyosun diyçio. Ne alaka ya. Her koldan saldırıyr. Sanki bana tahammülü yok. Burama geldi.

Bana en son askim oturma odasini toplar misin dedi bugun topladim zaten toplayacaktim tam baska bi isim vardi

Bana ben senin böyle oldugunu bilmiyordum diyor

Ya normalde belki kırıcı sozlerdir bilemiyorum ben gulup geçiyorum takmiyorum onu hic kusura bakmasin yani ne olmus bikac bardak sehpada kalmissa yani ufffff hic cekemicem vallaha ya
Sabah uyansin yine biseyler bulur soylicek. Hasta yaaaaa

Ya yanlis anlama sinirlerim bozuldu ondan guluyorum

Ayni laflar pesss
Bana diyor ki gec yatiyorsun buyun gun uyuyorsun zaten sonra

Egzersiz yapmiyorsun ağrır tabi

Sigara iciyorsun az ic ondan ağrıyor kolun

Sigara iciyorsun ondan basın ağrıyor

Herseye sigara sigara sigara

Ooooooof

Oğlak ya. Detaycı. Karşıma geçip ben senle neden birlikte olayım, bu böyle gitmiycek bi gün biticek sen de biliyosun vs demese ben de gülüp geçicem. Ben böyle diyen adama nasıl güleryüz göstereyim mesela yarın. Gurur denen bir şey var. Sinirimi bozan ne biliyo musun, üni biteli iki sene oldu. Biliyor iş aradığımı. Bana evde yayıla yayıla oturan bi iş yapmayan insan muamelesi yapıyor. Kaldı ki üni de beraber kaldığımız da oldu ben hep dağınıktım. Şimdi uğraşıyorum o ayrı. Her şeye bahane buluyor. 2 aylık evlilikte 10 yıllık evli sorunları yaşıyorum. Neden ev dağınıkmış. Duyan etraf perişan zanneder. Bana saldırıyo saldırıyo iğneliyo sonra diyo ki cok sertsin erkek gibi tavır takınıyosun

Ya once kendisi seni zehirliyor ondan sonra sende ona karsilik verince suclu olan sen oluyorsun
Oldu canım oldu
Valla bise deyimmi hic o guzel kafana takma taviz de verme
Ayrica sen calismak zorunda degilsin hele de su donemde dis gebelik geçiyormuşsun is bulmak kolay degil illa ki bulacaksin
Ayrıca evde yayila yayıla da oturabilirsin hakkin degil mi
Belki halin yok hastasin ogun canin istemedi evi temizlemek yorgunsun olamaz mi yaaa

Canim hic.kaale.alma onu kaale aldikca kendini hasta edersin sinir sahibi olursin bak

Bende 7 aylik evliyim ben baslarda cok takiyordum
Simdi umrumda değil konussun dursun.napayim benimde saglik.sorunlarim var yani evimde kocaman dubleks boydan boya terasim var herseye yetisemiyorum yani

Anlamiyorum bu erkekleri ya ne anlayissiz ne detayci oluyor bazisi
Haklisin hos degil bosanma kelimesini agzina dolamasi
Ayıp bi defa daha cicegi burnunda ciftsiniz siz
Ailene laf soletme sanane de kardesime daha cok yardim ediyolarsa iyi yapiolar sefalari olsun de ya da banane canim kardesim o benim istediğini yapsinlar de mutlu olsun de

Ufff gıcık oldum kocana benimkine benzettim beni varya nasi sinir etmişti birbirimize giriyorduk ama vazgecmiyor saldirilardan ger firsatta illa laf edicek
Ağızlarına laf lazım bunlarin
Kendisi de bu evde yasiyor
Ustelik home ofis calisiyor
O köpüklesin ben durulayim o zaman kabul ermez o benim isim mi der senin isin der bide.kibirli.kibirli

Aslan burcuyum:))) bildin valla. Zor ya dağınıklık toplamak. Yanı bu toplamaktan da memnun olmuyo. Her yer iyice derli toplu olucak. Sanki benim ewlenme amacım evi sşmetrik olarak toplamak. Erkeksin çalışcaksın tabi. Ben çalışıyorum sen yatıyosun diyo. Ben her gün üç çeşit yemek yapıyorum bu insana , sankş beş dakıkalık işmiş gibi davranıyo. Bana saldırıp iğneleyip sonra benden aşkım bitanem beklemesi saçma ama annnesi bunların sebebi. Her şeye tamam paşam tamam oğlum tamam yavrum alışmış. Benden de tamam aşkım tamam hayatım bekliyo yok ki öyle bi dunya.

Her şeyde onunla aynı fikirdeymişim gibi davranmak zorundayım bunun tek yolu bu sanırım. Yoksa bu iğneleyici sözler birikicek ben de bitiricem sonunda. Tuhaf ya. bazen iletişim kurmak çok zor. şimdi bu sözlerden sonra ben bi ley yokmuş gibi davranamuycam. 1 ay da böyle soğuk soğul devam edicek.işkence.

kocam oglak aynısı fazlası yaranilmaz.

Köle mi almış kendine? Şimdiden bu laflara izin verirseniz sonunuzu göremiyorum. Alttan alın falan yazmışlar "hayır alttan almayın!" ... Siz sustukça o daha fazlasını söyleyecek haberiniz olsun. Ev tabi ki dağınık olabilir. Oturup keyif de yapabilirsin. Daha iki aylık evlilik. Gebelik düşünmeyin şimdilik. Şu an için baba olacak konumda değil bu adam. Yazık ederdiniz çocuğa.

kocam oglak aynısı fazlası yaranilmaz.
Yaranamıyosun cidden. Cok zor cok. her günü sorunla bitiriyoruz. ama taviz vermiycem. Az önce iş telinde msj gördüm. Pınar diye bi kızla işle alakalı dertleşmiş. Bi de eleştirirdi bana pınarı. görüe bu saatten sonra yemeği de düzenli evi de ilgiyi de. Nereye giderse gitsin mevzu.

Reactions: KV_
Ayrıca 2 aylık evlilikte ben çalışıyorum sen yatıyorsun triplerine giren adam hayatın müşterek olduğunu unutmuştur. Ömür boyu bir talep, bir beklenti. Siz çalışmazsanız ilerde sonunuz ayrılık gibi gibi... Şimdiki adamlar da bir tuhaf oldu ya.

Aynen öyle. Bi de komik olan çalışmak isteyen benim ama diplomalı işsizim. bunun stresi zaten yetiyor. çalışmadığım için evi saray gibi bekliyor. böyle bi şey olabilir mi ya.bunun için mi evlendin. grip olsa anamı ağlatır.dış gebelik yaşıyorm ağrılarım var.umrunda değil. hep tehdit.

Şu kadarını söyleyim: Evlendiğim günden beri evim ara sıra dağınıktır. Canım istemezse yemek yapmam isterse yaparım. Hayatta tek amacım evde oturup temizlik yapmak da değil. Eşimin bütün hesap kitabı bendedir.
İşten gelir yardım talep ederim, çayı o yapar ya da bulaşıkları makineye dizer ben kahve yaparım. Otururken su isterim getirir.

Ha bu adam anasının evinde böyle miymiş? Tabi ki hayır, kaynımın anlattığına göre bir yumurta yapmazmış kendine. Bizim tartışmalarımız olmadı mı? Oldu. Alttan almadım gerekeni söyledim, inat ettim yeri geldi. Ve geri adım atan o oldu.

Annem ya da çevremdekilr diyorlar işte yapma, etme, şöyle yap böyle yap. Kocanın yarın giyeceği kıyafetleri akşamdan hazırla! Ütüsünü yap. Ütü birikir canım isterse yaparım bazen yarın şunu giycem ütüler misin diye gelir. Bazen de ütülemem. Annem ki babamın iç çamaşırlarına kadar ütüler. Babam kıymet biliyor mu? Tabi ki hayır Ama geçen eşimin doğum günü sürprizi hazırlamasından sonra annem de dedi ki "senin gibi olmak lazım kızım.Bizim gibiler yaramıyor" dedi.
Yani erkeğe ben evin her işini yaparım, bu benim görevim, tamam yaparım ederim, ne yemek istersin vs vs hazzını yaşatmayın. İkinizin evi. Daha iki aylık evlisiniz. Bunun başını alamazsınız, resti çekin. Elin ayağın var hizmetçi miyim lan? diyebilin.

İstenmeyen bi gebelikti. ben alttan almadığım için bu lafları yiyorum zaten.evlilik sevgililik gibi değil ki taviz vermedim uzattım diyelim nereye gidicem.aynı evdesin işte. sinirlerim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…