Eşimin Dilinde Hep Ayrılık Var

Asıl daginik kendi bence. Esim de arabanin anahtatini kaybeder. En son bu arabayi ben surmuyorum nerden biliyim dedim. Atıyo bi koseye bul bulabilirsen.
Aynen.işte bunları siz de yaşıyosunuzdur tabi ama ben yaşadığımda sonuç hakaretle üstüme yürğmekle bi şeylerş fırlatmakla sonuçlanıyo.

Henüz çok yeni evlisiniz. Her iki tarafın da beklentileri var. Önemli olan bu beklentilerin nasıl yansıtıldığı. Eşinizin sizden evi düzenli tutup düzenli yemek beklemesi normal çalışmadığınız için. Söyleme biçimi yanlış. Siz de, gözlük meselesinden yola çıkarak yazıyorum, gereksiz atar yapıyorsunuz. İkiniz de birbirinizden bir şeyler bekleyip karşılanmayınca abartılı tepkiler veriyorsunuz. Oturup sakince konuşabilseniz böyle olmaz.
Bebek için de oturmamış bir evlilikte çok erken olduğunu zaten biliyorsunuzdur.
İhmal etmeyin ama özel durumunuzu. Eşinizle tekrar konuşup gidin, dış gebelik çok tehlikeli olabilir.

Şöyle ki örneğin gözlük. Gözlük burada değil diyorum .buraya koymuştum diyor .burada yok başka gözlğk talsan olmaz mı diyorum.bağırmaya başlıyor.dapınıklığımdan bahsediyor. Bakın üç çeşit yenek yapıyordum. Yemeyi seviyor diye.kılo aldırıyorsun dedi.az yaotım.başka bir şey yok mu diye söylendi.bence sorunu benim.yaotıklarım değil.çözebilmiş de değilim. Dıs gebelik mevzusu mesela insan eşini umursamaz mı.grip gibi yaklaşıyor olaya. Benım gerginliğimi de tiye alıyor. yani sakin kalmakmimkansız. bu kadar yeni evlilikte hiç normal değil.zaten bakayında da durgndu. Benn anlamıyorum ya.ilişkide hatta nişanlıyken bile sorun yaşandığında bitirmye açık olan taraf hep bendim.zorla evlenmedi ki bu adam.

Sağolun.terapiyi kabul etmez.asla. ben bi çözüm de bulamıyorum.çünkü konuşmak imkansız.rol yaparsam her şey iyi.aynı fikirdeymişim gibi davranıp, istediklerini yapmam lazım çözüm bu malesef.

Ćözüm değil. Bi süre sonra bundan da sıkılıp başka sıkıntılarla gelecek. Adamın gećinmeye gönlü yok

Ha tamam simdi oldu. Üzümun cöpu armudun sapı. Gecinmeye niyeti yok gibi ne yazikki.

Yaptığın ya da yapmadığın hiç bir şey onu haklı çıkarmıyor tabii burada anlatmadiklarin yoksa. Bence böyle konuşup seni sindirmeye çalışıyor. Ben olsam alttan alamazdım sanırım. Pişman olana kapı şurada derdim. Giderse zaten yanlış bir evlilik yapmışsın, daha fazla zaman kaybetmeden kurtulursun. Gitmezse de aklı başına gelir belki biraz.

Böyle insanlarla ömür geçmez. Ben normalde çok enerjik, pire gibi insanım. Şu an hamileyim ve kolumu kaldırmaya dermanım yok. Değil ev toparlamak, yemek bile yapmıyorum. E insanın zor zamanları oluyor, o zaman nolcak? Alttan kesinlikle almayın, söyleme üslubu korkunç, kolaysa gitsin boşasın bakalım.

Üzerinde durmadığım şey şu olabilir. gerginim.ama onu terslemiyorum.ben bu dış gebelilten çok gerildim.ve ilk aylarda evdeki işlere adapte olurken yorgun oluyordum.yorgun halde karşılamam onu çok rahatsız ediyordu.yorgunluk suç mu bilmiyorm.ben de anemi var değerlerim de çok düşük.çabuk yoruluyorum yani.bence evliliği kaldıramadı. Soeumluluk borç ödeme vs. İş değiştiremiyor sorumluluk yüzünden daha dogrusu işi bırakamıyor işini pek sevmiyor.benı sorumlu tutuyor.evlendiğim için bunu bunu yapmaya mecbueum diyor.sonra dönüp bana bakıyor.bu kız yan gelip yatıyo diyorööyle olmasa da.bu kafada heralde.mesela ben başka şikayetle dr a gittim.hamilesiniz dediler dıl gebelik belli değildi o zaman.çok bozuldu çok hem de.bu benı cok kırdı.halbukı ben de cocuk istemşyorum ondan daha fazla istemıyorum hatta bunu biliyor. bana saygısızsın diyor.en cok taktıgı durum bu. O bi şey dediğinde susmakıyım.bunu istiyor ama benim yapım bu değil.biliyordu.ben susamam.bağırmıyorum ama susmuyorum da.daha sakin sessiz biri olmamaı istiyo sanırım.ama bu mumkun değil.kendimş tutamıyorum

Çok tatlısın senin gibi kafaya takmamayı gülüp geçmeyi çok isterdim

Zaten susmayın. Dediginiz gibi evliliği kaldıramıyor. Bir dahaki sefere boşanmaktan bahsederse yollayın evden. Bence üç beş güne kalmaz kuyruğunu sıkıştırıp döner. Ama dönmezse de siz büyük bir hatadan erken dönmüş olursunuz. Böyle hayat çekilmez. Cehennem gibi.

Aynen öyle. egolu. bu erkek annelerine de erkek çocuk nasıl yetiştiirilir kursu verilsin hepsi oğlunu padişah sanıyo.olan bize oluyor.
Eşiniz saygısız kalp kırmaktan çekinmeyen bencil bir adam. Tamam yetiştirme önemli ama niye bütün suçu annesine yani hemen kadına atıyorsunuz ki. Babası var erkek egemen toplum var varoğlu var bunların arkasında. Ayrıca tamam daha yeni evlisiniz ama yıllarca çıkmışsınız nasıl anlamazsınız bu adamın dilinin sivriliğini bencilliğini. O erkek tabi çalışacak sen istersen seril yat diyenlere aldırma; öyle birşey yok eğer erkek çalışmak zorunda kafasına girilirse kadın da ev işlerini robot gibi yapmak zorunda denir. Siz zaten iş arıyormuşsunuz hiç alttan almayın ben bu evin hizmetçisi değilim deyin. Ancak mükemmel işi bulana kadar beklemeyin başlayın bir yerinden. Bir de telefon karıştırmak mesaj okumak nedir arkadaşım adam iş arkadaşıyla işle ilgili mesajlaştı diye ne cüretle hır çıkarıyordunuz böyle böyle yüz göz olursunuz yapmayın

Adamin derdi para. Yani sizin calismiyor olmaniz. Baska birsey degil. O yuzden surekli birseyleri bahane edip kavga cikariyor. Bugun sizin hastaneye gideceginizi bile bile kredi kartini ozellikle almis bence. Harcama yapmamaniz icin. Dis gebelik de tehlikeli birrsey. Sagliginiz falan da adamin umrunda degil. Ama bu kadar paraci biri oldugunu muhakkak onceden anlamis olmaniz lazimdi. 6 sene az bir zaman degil. Tabi borclardan bunalmis da olabilir isinden de memnun degilse ama ben calisiyorum sen yiyiyorsun da denmez yani. Bu kadar gozune batiyorsaniz bosansin madem. Siz calisip butun paranizi kocaniza yedirseniz bile bu paraci erkeklere asla yaranilmaz. Bence imkaniniz varsa bosanip bir ise falan girin. Ya da kpss ye hazirlanin. Bu adam hic duzelmez bosuna vakit kaybetme bununla. Ilerde bosanmadigin icin pisman olursun. Allah muhafaza bir de cocuk olursa tamamen elin kolun baglanir.

Çok gıcık konuşmuş gercekten .
Ben olsam çok kırılırdım sanırım .
Hayatın ve Evliliğin ortak olduğunu bilmiyor herhalde . Ona söyle burası ikinizin evi eğer çok Dağınık olduğunu düşünüyorsan bi zahmet beraber toplayalım ya da bir el at ben Hizmetçi Değilim de .

aynı bnim eski kocada böyleydi. bide ben çalışıyodum herhafta temizliğe kadın geliyodu ev tertemizdi ama en uufak bi toz kavga surat sebebiydi. bide öğlen eve geliyoduk yemeğe iş arası yemek hazırla topla. akşam gel ertesi öğlene yemek yap akşama ayrı yemek yap ama hiç bişey beğenmez bi bardak suyunu almazdı. bırak eline sağlık demeyi. anası ablası yüzünden bi ekmek almamış eve hiçbişey yapmamış. hem çalış hem evde çalış herşeyi ben yapmak zorundayım bide saygı yok. insan hizmetçisine bile iyi davranır ya. bide herlafın başı bitti bitti. sonunda yetti be dedim boşandım. şimdi düşünüyorumda bu nasıl bi hadsizliktir nasıl tahammül ettim bi buçuk sene onlarada kendimede öfkeliyim.

Çalışmaya başlayınca da ev işi yapacaksın, o zaman seninle paylaşmayacak işleri bu adam, biliyorsun değil mi? Asıl pişman olan ve hayal kırıklığı yaşayan sen olmalısın bence! O bunu sana söyleyerek suç bastır yapıp seni köleleştirmeye, aman ayrılmasın diye düşündürüp daha ilk baştan seni sindirmeye çalışıyor. Çok uyanık biriymiş kocan. Bunlar hep taktik. Bir ömür bunla geçmez bence!

bu her erkekte işe yaramıyo bırak lan demeyi en ufak şeyde olay yaratıyodu benim eski koca. kişilik meselesi benimki hastaydı belkide ama çoğu dahada ters tepebiliyo sonunda bitirdim kurtuldum yoksa beni hizmetçisi sanıyodu yani iyidende anlamadı kötüdende

İş arkadaşıula iş konuşmak değil o.dedıkodu.hem zaten saldım ben ya cidden.hiç umrumda değil.çıkarken böyle değildi.çıkarken ben temizlik yaptirmak içşn ewlenmıyorum oyle olsa seni almam diyordu..

Ben bu oğlak burcu erkeklerinin kaynanagil türünden geldiğine inanıyorum evet bende de bir adet bulunmakta Safsarişinin yaptığı gibi ben de gülüp gülüp duruyorum o konuştukça ilk başlar deliriyordum ama kendimi tuttum hiç belli etmedim şimdi bana alıştı günde bi kere ya söylenir ya söylenmez :) Allam nelere şükreder oldum :) ama tatlı ya huysuz huysuz bakınca ben atlayıp üstüne şapp diye öpüyorum dayanamayıp kıkırdamaya başlıyor biz de sigara olayı ters ben içmiyorum o içiyor ama etkilenmiyeyim diye havalandırma sistemi kurdurdu evet çok uyuzlar ama çok da düşünceliler içten seviyorlar birde yanyana bu adam bu kızı hiç takmıyor diyebilir insanlar ama o kadar dikkatli aslında içte içe kendini yiyor aşırı kıskanç ama gururu burnunda geçen ay gece uyurken benim uyuduğumu sanıp abartmıyorum her 5 dakikada beni öpüp koklayan adam bu uyuz ama dürüst en azından yani ilk aylar çok zorr 1 sene oldu bizim anca oturdu yoksa benim kinin gittiğimiz yerde bağırıp çağırmaları vardı rezil oluyordum herkese şimdi çok dikkat ediyor çünkü ayrıldım 1 ay yüzümü göremedi korkutmanız lazım bir şekilde

Boşanmak da cesaret tebrik ederim.umarım ben de caymam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…