Eşimin Dilinde Hep Ayrılık Var

Eve geldi. konusmadık hiç. Ben de tepkiliyim zaten . o yemek yerken giyiniyodum dısarı cıkmak istedim. Yanıma geldi para verdi maaşı cektim dedi.150 tl. normalde maasını ben cekerim ev ekonomisi bendeydi. ben de hiç cevap vermedim.almadım da tabiki aklı sıra verdiği harçlığı.donra cıktım cıkarken bana eve gelmıcem bu aksam dedi. Yıne cevap vermedım cıktım.aklı sıra nabız yokluyo.su saatten sınra aldatılsam da umrumda drgil.bi boy laf yedim.bi özür duymadım.simdi bi kafede cay içiyorum.

Haklısınız yav he he moduna geçti o da zaten bak kötü olcak diyorum ayrılcan mı diyo kendi hiç demedi bende çok ağzıma aldığım için artık anlamını kaybettirdim nasıl düzeltebilirim bilmiyorum

En son ne olay olmuştu da eve gelmicem dedi durduk yere siz çıkcam dediğinizde mi bunu söyledi? Keşke dışarı çıkalım biraz hava alalım konuşalım deseydiniz ilk önce kabul etmezse ben çıkıyorım derdiniz.o da kendinde eve gelmeme hakkını gördü bırakıp gittiğiniz için.
Siz bu evliliği yürütmek mi istiyorsunuz bitirmek ni bence ilk ona karar verin.çünkü yürütmekse cevap, eşiniz haksız da olsa yanlış yoldasınız

ya biz unide tanıştık. Ben ewde kalıyordum beraber de yasadık.hiç bi zaman tertipli biri olmadım.bu demek d
Mesela ben yav he he moduna gecemıyorum cunku cok sert giriyo olaya.hakaret ediyo kırıcı konusuyo.sonra sinirle söyledim diyo. oyle bi şey yok. gözden cıkarıyorum yavas yavas. insan karsınızfaki de.oyle yakıp yıkamazsınız kafanıza göre.ben 5 yıl işsizdi gururu kırılmasın diye bi şey demedim destek oldum.yeri geldi iş aradı yeri geldi aramadi. Panik atak gecirdi ıkı yıl. Cekilir gibi degil psikolojk rahatsızlıklar bilen bilir.yakınlar için daha da zordur.kalbımden hastayım paniğiyle 13 tane kardiyoloğa gittik. her seferınde hasta olmadıgını biliyorum ama gidiyorum cunku ınanmıyor.ona beraber iş aradık bulduk. ne bileyim.her anında destekci oldum. ona da dedim ki ben sana toleranslı davrandım hep.senın de boyle olman herek. Ew işi yapan bi tip değilim 2 aydır ewlıyız yapıyorm oldugu kadar daha da alısırım sorun etme dememe ragmen btmedi bir türlü. bana her sinirlendiğinde ewde yatıyosun bi şey mi yapıyosun vs demeye hakkı yok. Ben ona malak gibi yatarken sen adam mısın işsizsin güçsüzsün dedim mi demedim.

Yürütmeyi tercih ederim ama ben ; senş sewmeyen biriyle devam ediyosun, nasılsa biticek, boşan benden diyen bi insana gel konusalım diyemem.bi de msj gördüm işten bş kızla işle alakalı gülücüklerle dertleşmiş.bana evde terör estirecek, derdini işten kızla konusacak.buna da acıklama getirmeyecek. Mantklı olan rest cekmek.suan bi sekilde onu yapamıyorum.ama adım da atmam

Kız konusunda haklısınız bu kabul edilecek bişey değil sizi sinir etmek için yapmış görmenizi sağlamış olabilir mi niye silmedi tel ortada bıraktı
Bizde 4 gündür küsüz konuşmuyoruz ayrı odalarda yatıyoruz ama eşimin huyunu bildiğimden boynumdan rahatsızım boyunlukla hiç halim olmamasına canım sıkkın olmasına rağmen dün yardımcı çağırdım onunla birlikte akşama kadar temizlik yemek yaptım bütün çamaşırlarını atletlere kadar ütüledim evi toparladım kaç gündür 8de gelen eşim bugün 6da eve geldi.
bence tertip düzen konusunda kadın olarak senin isteğin için elimden geleni yapcam ama sende şu şu konularda bana saygını kaybetmiceksin evlilik çok güzel bi bağ yıpratmayalım lütfen de güzelce al karşına konuş dinlemiyosa mesaj at mektup yaz

Eşiniz sizden soğumuş da siz neden tartışırken üzerinize bir şeyler fırlatan adamdan hala soğumadınız? Boşanma konusunu asıl sizin açmanız lazım.
Sizi üzmek istemiyorum ama eşiniz sizinle 6 yılın hatırına evlenmiş gibi sanki. Onca seneden sonra ayrılmak zor gelmiş, evlenince de sizi benimseyememiş. Adam sizin ailenizin kimse yardım yaptığının derdinde. Aileniz erkek kardeşinize yardım yapıyor, siz çalışmıyorsunuz, bu tembel adam 5 seneden sonra çalışmak zorunda kalmış ve neden ben tek yiyemiyorum bu parayı ya da aileme yediremiyorum da başka birini besliyorum derdinde. Bunun sebebi de sizi benimseyememesi.
O rest çekiyorsa siz de çekin. Sonrasında ya boşanır kurtulursunuz ya da aklını başına toplar.

Peki sen sürekli cevap verince aranız açılmıyor mu. uzatmıyor demek ki.
Öyle hırçın bir şekilde söylemiyorum bende şakayla karısık hafif gülerek sokuyorum lafı. O da bir sey diyemiyor. Ben kimsenin hizmetçisi değilim olamam diyerek söyleniyorum. Eğer haklısın hayatım benim görevim yapamadım edemedim dersem beni öyle görecek

Çok gerçekçi bi yorum oldu. bence de altı yılın hatrına evlenmiş.ben de soguyorum elbette.çok kırıldım.aklıma hep söyledikleri geliyor.

bu erkekler bizi motor falan mı sanıyorlar! dışarıda bir iş hayatı olmayınca evde 7/24 çalışmamızı, evi tertemiz derli toplu yapmamızı, ütüyü bulaşığı çamaşırı yemeği kısacası her şeyi dört dörtlük yapmamızı bekliyorlar. mümkün mü bu? en iyisi biran önce iş bulun ev işlerini de ortak yapın.yoksa çenesi kapanmaz ben çalışıyorum sen de evle ilgili her şeyi yapacaksın modunda söylenir durur.

Bir çocuğum var evimi sürekli topluyorum yemegim pişer hamileyim de... bunları yapmak kölelelik degl. Bence yapmaya basla .

Su donemde size destek olmasi gerekir. Daha 2 aylik evlisiniz boyle yapa yapa sogutuyorlar kendilerinden. Bosanma lafi etmekle olmaz o is. Kadin kafasina koydu mu lafini etmeden ceker gider. Evlilik degil resmen cikar iliskisi kocaninki

Benimkide başta kaynana gibi herşeye müdahale ederdi. En büyük kavgamız nerden çıktı gülersiniz totoyla. Ben yemekten sonra hemen sofrayı toplarım ama mesela çay içerim makinaya bulaşığı öyle atarım. Yani hemen o an değilde 1 saat sonra. Bigün yine bana dağınıklıktan dem vuruyor bunu söylemeye başladı. Neymiş öyle olmazmış hemen toplanırmış. Kavga çıktı ve bu zıçtığım bulaşığını ona olan saygımla bağdaştırdı. Yani onları makinaya 1 saat sonra koymam ona saygısızlık oldu. Bide bana evinde kendin gibi pok deyince bana cinnet bi geldi. O evi tarumar ettim. Al sana saygı al sana brn gibi b.k ev diye. Bu.2. Yılımızda falan oldu tabi o zamana kadar sabrettim.
Şimdi çocuk var. Ben ev toplama için kendimi yırtıyorum o bana yat dinlen ne olacak amaan yaparsın diyor. Hayır böyle olacaktın benim 4 sene anamı neden öptün diyesim geliyor da kendimi gazla Mamak için demiyorum

Çok gerçekçi bi yorum oldu. bence de altı yılın hatrına evlenmiş.ben de soguyorum elbette.çok kırıldım.aklıma hep söyledikleri geliyor.

Daha çok yeni evlisiniz. Bu adam düzelmezse boşanırsınız zaten ama eğer düzeltmeye çalışacaksanız sizi sindirmesine asla izin vermeyin. Sindirirse bir gün ayrılmak istediğinizde o gücü bulamazsınız. Düzelmesi için uğraşacaksanız sinerek, alttan alarak değil mücadele ederek ve kendinizi anlatmaya çalışarak yapın. Birlikte terapiste giderseniz belki daha kolay olur ne yapacağınıza karar vermek.

Katılıyorum sonuna kadar.bende mücadele ediyorum eşimden vazgeçmemek için onu değiştirmek için yavaşta olsa bazı konularda sonucunu alıyorum.eskiden kavgalarda bana kötü sözler ederdi küfür değil ama hakaret tarzında her seferinde bunu yaptığında çok uzattım.evlenmeden önce ayrıldım 3 hafta kadar ayrı kaldığımız oldu evlendikten sonra özür dileyene kadar konuyu kapatmadım artık ağzından çıkmıyo.
terapisti biz bi kere denedik eşim devam etmedi şimdi ben gidiyorum kendi psikolojimi düzeltip evliliğimi düzeltmeye çalışıyorum

Çok ilginç bir durum Allah yardımcınız olsun sanırım eşiniz flört dönemindeki cazibenin büyüsünü kaybetmiş olmanın hayal kırıklığı içinde sürekli ayrılalım sözleri dilinde kaç yaşında eşiniz bilmiyorum ama şuan dış gebelik geçiren birisiniz ve ev işlerini aksine esiniz yapmalı yahut yardım etmeli şayet anlayışlı biriyse titiz bir insansa 40 yaşına da gelse evi derli toplu görmek ister ve bunun için cıngar çıkarabilir çok yakın bir tanıdığımın eşi evde yerlerde en ufak bir pislik görmek istemez eşi de bu durumu bildiģinden ne kadar temiz olmaya çalışsa da eşi evde eline gırgır alır gördüğü şeyleri gırgırlar zamanla evlilik rayına oturur mu bilinmez ilk 2 yıl biraz çekişmeli geçiyor ama eşiniz kafasına ayrılmayı koyduysa yürümeyebilir evliliğiniz ben de eşime yaptigimiz kavgalardan sonra ayrılmayı teklif ederim eşim hep der sana kalsaydık on kere boşanmıstık der ama ben benden gittim artık bazen içimden geçirmiyor değilim çocuk olmadan boşansa mıydım diye 8 yıl oldu hala bazı huylarina alışamadım

Al bendende o kadar bende
benimki evde durmadigi icin kendi sorumsuz olduğu fazla ustelemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…