Haklısınız yav he he moduna geçti o da zaten bak kötü olcak diyorum ayrılcan mı diyo kendi hiç demedi bende çok ağzıma aldığım için artık anlamını kaybettirdim nasıl düzeltebilirim bilmiyorumBunu sürekli dile getirirseniz bir müddet sonra sizi ciddiye almak veya canına tak der kendinizi bosaniyor olarak bulursunuzsinirlenebilirsiniz hepimiz sinirleniyoruz ama sürekli ayrılalım demiyoruz biraz daha sakin olmaya çalışın eşim bana sürekli ayrılıcam dese ayrılırım veya yav he he gene mi derim
En son ne olay olmuştu da eve gelmicem dedi durduk yere siz çıkcam dediğinizde mi bunu söyledi? Keşke dışarı çıkalım biraz hava alalım konuşalım deseydiniz ilk önce kabul etmezse ben çıkıyorım derdiniz.o da kendinde eve gelmeme hakkını gördü bırakıp gittiğiniz için.Eve geldi. konusmadık hiç. Ben de tepkiliyim zaten . o yemek yerken giyiniyodum dısarı cıkmak istedim. Yanıma geldi para verdi maaşı cektim dedi.150 tl. normalde maasını ben cekerim ev ekonomisi bendeydi. ben de hiç cevap vermedim.almadım da tabiki aklı sıra verdiği harçlığı.donra cıktım cıkarken bana eve gelmıcem bu aksam dedi. Yıne cevap vermedım cıktım.aklı sıra nabız yokluyo.su saatten sınra aldatılsam da umrumda drgil.bi boy laf yedim.bi özür duymadım.simdi bi kafede cay içiyorum.
ya biz unide tanıştık. Ben ewde kalıyordum beraber de yasadık.hiç bi zaman tertipli biri olmadım.bu demek dben nedense hak verdim kocanıza çocukta yok nasıl dağınık oda olur ... ha tamam öylr gün oluyor insan kalkıp su içmeye üşeniyor ama 2 ay boyunca dağınıklık bitmiyor toplanmıyorsa da bi gariplik var demektir... ev işi kadının görevidir diyenlerden değilim ama bütün gün evde olan da kadınsa bi zahmet yaşadığı evi toplayıp temizleyecek.... sehpada kalan 1 bardak sorun değil ama 3 bardak sorun mesela
Mesela ben yav he he moduna gecemıyorum cunku cok sert giriyo olaya.hakaret ediyo kırıcı konusuyo.sonra sinirle söyledim diyo. oyle bi şey yok. gözden cıkarıyorum yavas yavas. insan karsınızfaki de.oyle yakıp yıkamazsınız kafanıza göre.ben 5 yıl işsizdi gururu kırılmasın diye bi şey demedim destek oldum.yeri geldi iş aradı yeri geldi aramadi. Panik atak gecirdi ıkı yıl. Cekilir gibi degil psikolojk rahatsızlıklar bilen bilir.yakınlar için daha da zordur.kalbımden hastayım paniğiyle 13 tane kardiyoloğa gittik. her seferınde hasta olmadıgını biliyorum ama gidiyorum cunku ınanmıyor.ona beraber iş aradık bulduk. ne bileyim.her anında destekci oldum. ona da dedim ki ben sana toleranslı davrandım hep.senın de boyle olman herek. Ew işi yapan bi tip değilim 2 aydır ewlıyız yapıyorm oldugu kadar daha da alısırım sorun etme dememe ragmen btmedi bir türlü. bana her sinirlendiğinde ewde yatıyosun bi şey mi yapıyosun vs demeye hakkı yok. Ben ona malak gibi yatarken sen adam mısın işsizsin güçsüzsün dedim mi demedim.Haklısınız yav he he moduna geçti o da zaten bak kötü olcak diyorum ayrılcan mı diyo kendi hiç demedi bende çok ağzıma aldığım için artık anlamını kaybettirdim nasıl düzeltebilirim bilmiyorum
Yürütmeyi tercih ederim ama ben ; senş sewmeyen biriyle devam ediyosun, nasılsa biticek, boşan benden diyen bi insana gel konusalım diyemem.bi de msj gördüm işten bş kızla işle alakalı gülücüklerle dertleşmiş.bana evde terör estirecek, derdini işten kızla konusacak.buna da acıklama getirmeyecek. Mantklı olan rest cekmek.suan bi sekilde onu yapamıyorum.ama adım da atmamEn son ne olay olmuştu da eve gelmicem dedi durduk yere siz çıkcam dediğinizde mi bunu söyledi? Keşke dışarı çıkalım biraz hava alalım konuşalım deseydiniz ilk önce kabul etmezse ben çıkıyorım derdiniz.o da kendinde eve gelmeme hakkını gördü bırakıp gittiğiniz için.
Siz bu evliliği yürütmek mi istiyorsunuz bitirmek ni bence ilk ona karar verin.çünkü yürütmekse cevap, eşiniz haksız da olsa yanlış yoldasınız
Kız konusunda haklısınız bu kabul edilecek bişey değil sizi sinir etmek için yapmış görmenizi sağlamış olabilir mi niye silmedi tel ortada bıraktıYürütmeyi tercih ederim ama ben ; senş sewmeyen biriyle devam ediyosun, nasılsa biticek, boşan benden diyen bi insana gel konusalım diyemem.bi de msj gördüm işten bş kızla işle alakalı gülücüklerle dertleşmiş.bana evde terör estirecek, derdini işten kızla konusacak.buna da acıklama getirmeyecek. Mantklı olan rest cekmek.suan bi sekilde onu yapamıyorum.ama adım da atmam
Yok yahu, gören yok normal bir durum gibi görüyorAynen.yaptıgında da takdir görüceksin sanki.
Öyle hırçın bir şekilde söylemiyorum bende şakayla karısık hafif gülerek sokuyorum lafı. O da bir sey diyemiyor. Ben kimsenin hizmetçisi değilim olamam diyerek söyleniyorum. Eğer haklısın hayatım benim görevim yapamadım edemedim dersem beni öyle görecekPeki sen sürekli cevap verince aranız açılmıyor mu. uzatmıyor demek ki.
Çok gerçekçi bi yorum oldu. bence de altı yılın hatrına evlenmiş.ben de soguyorum elbette.çok kırıldım.aklıma hep söyledikleri geliyor.Eşiniz sizden soğumuş da siz neden tartışırken üzerinize bir şeyler fırlatan adamdan hala soğumadınız? Boşanma konusunu asıl sizin açmanız lazım.
Sizi üzmek istemiyorum ama eşiniz sizinle 6 yılın hatırına evlenmiş gibi sanki. Onca seneden sonra ayrılmak zor gelmiş, evlenince de sizi benimseyememiş. Adam sizin ailenizin kimse yardım yaptığının derdinde. Aileniz erkek kardeşinize yardım yapıyor, siz çalışmıyorsunuz, bu tembel adam 5 seneden sonra çalışmak zorunda kalmış ve neden ben tek yiyemiyorum bu parayı ya da aileme yediremiyorum da başka birini besliyorum derdinde. Bunun sebebi de sizi benimseyememesi.
O rest çekiyorsa siz de çekin. Sonrasında ya boşanır kurtulursunuz ya da aklını başına toplar.
Bir çocuğum var evimi sürekli topluyorum yemegim pişer hamileyim de... bunları yapmak kölelelik degl. Bence yapmaya basla .Merhaba kızlar. Konu şu; eşim her fırsatta ayrılıktan bahsediyor. " sana daha fazla katlanamıycam", bu nasılsa biticek, seni kaç kere uyardım.. Gibi.
Bu arada 2 buçuk aydır evliyiz. 6 sene çıktık. Haklı olduğu konular var, ama boyle konuşması da gerekmiyor.haklı olduğu konu şunlar; ben ev işi bilen biri değilim pek ama yapmaya çalışıyorum yani yapıyorum aslında ama organize olmam zor oluyor. Mesela ev hep temiz, ama bi oda hep dağınık. Yetişemşyorum. . bğtğn gğn evdesin napıyosun diye başlıyor kavgalar. Ben de yemek yapıyorum ev de temiz biraz dapınık kalmışsa ne var sanki alışamadım daha diyorum boyle uzayip gidiyor. Ve benim çok sert kavgacı olduğumu düşğnğyorö ya uni bitince çok iş aradım bulamadım. Bunun stresi var. Su an dış gebelik geçiriyoruö bunun stresi var. bu arada eşim 5 yıl işsizdi biz çıkarken, ben bi kere bile işin gücün yok bış boş oturuyosun demedim. Şimdi benim evde oturmam sorun oluyor. o da evde oturman sorun değil iş yapmıyorsun diyor. evde köle gibi bğtğn gün temizlk ütü mü yapmak zorundayım ben.zaten evde otrmak değil çalışmak istiyorum. İş kıyagetleri haxır ev temiz yemek de pişiyor daha ne. ben egolu ve her zaman haklıymışım.ailem abimlere daha çok destek oluyormuş.onun annesine destek olmasına izin vermıyormuşum.ben geçinsem neden destek olmasın. Ay sonunu görmeden ben nasil izin verebilirim ailesine oara vermesine. çok bunaldım.çok ağır konuşuyor. pişmannoldupunu soğuduğunu söylüyor..
Çok gerçekçi bi yorum oldu. bence de altı yılın hatrına evlenmiş.ben de soguyorum elbette.çok kırıldım.aklıma hep söyledikleri geliyor.
Katılıyorum sonuna kadar.bende mücadele ediyorum eşimden vazgeçmemek için onu değiştirmek için yavaşta olsa bazı konularda sonucunu alıyorum.eskiden kavgalarda bana kötü sözler ederdi küfür değil ama hakaret tarzında her seferinde bunu yaptığında çok uzattım.evlenmeden önce ayrıldım 3 hafta kadar ayrı kaldığımız oldu evlendikten sonra özür dileyene kadar konuyu kapatmadım artık ağzından çıkmıyo.Daha çok yeni evlisiniz. Bu adam düzelmezse boşanırsınız zaten ama eğer düzeltmeye çalışacaksanız sizi sindirmesine asla izin vermeyin. Sindirirse bir gün ayrılmak istediğinizde o gücü bulamazsınız. Düzelmesi için uğraşacaksanız sinerek, alttan alarak değil mücadele ederek ve kendinizi anlatmaya çalışarak yapın. Birlikte terapiste giderseniz belki daha kolay olur ne yapacağınıza karar vermek.
Al bendende o kadar bendeAyrıca 2 aylık evlilikte ben çalışıyorum sen yatıyorsun triplerine giren adam hayatın müşterek olduğunu unutmuştur. Ömür boyu bir talep, bir beklenti. Siz çalışmazsanız ilerde sonunuz ayrılık gibi gibi... Şimdiki adamlar da bir tuhaf oldu ya.
benimki evde durmadigi icin kendi sorumsuz olduğu fazla ustelemiyorŞu kadarını söyleyim: Evlendiğim günden beri evim ara sıra dağınıktır. Canım istemezse yemek yapmam isterse yaparım. Hayatta tek amacım evde oturup temizlik yapmak da değil. Eşimin bütün hesap kitabı bendedir.
İşten gelir yardım talep ederim, çayı o yapar ya da bulaşıkları makineye dizer ben kahve yaparım. Otururken su isterim getirir.
Ha bu adam anasının evinde böyle miymiş? Tabi ki hayır, kaynımın anlattığına göre bir yumurta yapmazmış kendine. Bizim tartışmalarımız olmadı mı? Oldu. Alttan almadım gerekeni söyledim, inat ettim yeri geldi. Ve geri adım atan o oldu.
Annem ya da çevremdekilr diyorlar işte yapma, etme, şöyle yap böyle yap. Kocanın yarın giyeceği kıyafetleri akşamdan hazırla! Ütüsünü yap. Ütü birikir canım isterse yaparım bazen yarın şunu giycem ütüler misin diye gelir. Bazen de ütülemem. Annem ki babamın iç çamaşırlarına kadar ütüler. Babam kıymet biliyor mu? Tabi ki hayırAma geçen eşimin doğum günü sürprizi hazırlamasından sonra annem de dedi ki "senin gibi olmak lazım kızım.Bizim gibiler yaramıyor" dedi.
Yani erkeğe ben evin her işini yaparım, bu benim görevim, tamam yaparım ederim, ne yemek istersin vs vs hazzını yaşatmayın. İkinizin evi. Daha iki aylık evlisiniz. Bunun başını alamazsınız, resti çekin. Elin ayağın var hizmetçi miyim lan? diyebilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?