Eşimin Dilinde Hep Ayrılık Var

Ben de siz gibiyim kavgalarımizdan sonra hemen ayrılma taraftarıyım çocuğunuz var mı

Benim eşim ilk aylar çok tuhaf birşey yapmış.her sabah 8de saat zili gibi bi ses çaliyor uyaniyorum.bizim kurdugumuz bi saat olmadigi icin yan komsunun sanıp duvarlara vuruyorum artık kapatsin sesini diye çünkü susmuyo ama herr sabah.bi sabah uyandim yine çaliyo kalktim artik yataktan koridorda yurudum ses yan odadadn geliyo.şok oldum.odayı aradım çalan şeyi buldum.kronometresi kocamın.alarmını 8e ayarlamış beni uyandirmak için bende komşunun alarmı sanıyorum.kurmuş yan odaya koymuş.bide ben kurmadim diye yalan söylüyo. Adam belliki benim uyumama takmış ilk günden.boşanalım lafıda dilinden hiiiç düşmezdi

Klasik oğlak burcu ben altı yıldır çekiyorum Çan’ımdan bezdim illa ki eleştirecek bşey bulur . cürmüne bakmayı bilmez , başka eşi oğlak burcu olanlar nasılllar acaba

Aynen öyle. egolu. bu erkek annelerine de erkek çocuk nasıl yetiştiirilir kursu verilsin hepsi oğlunu padişah sanıyo.olan bize oluyor.
gicik oluyorum o tip annelere.. Allah nasip ederde oglum olursa kusura bakmasin yer gelince annesine yardim etmesini bilecek!!!!!

Sana kendini yetersiz ve suçlu hissettirip üste çıkacak.. Narsistik bi duruş ile kompleks arasinda sıkışmış bi adam görüyorum.. Psikolojik şiddet bu..
Çocuk işini ertelemeni öneririm şu aşamada..

Agzim acik kaldi pes !

anasına bakacaksa evlenmesin işini beğenmiyorsa gitsin hizmetci tutsun paşam ay ben olsam dayanamam o kadar lafa begenmiyorsan kendn yap derim bitti gitti ay ne huysuz adamlar var triplere bak ya kadına şiddete hayır da erkeklere evet

Nisanliyken nasildi bu adam? Iki tane oglak erkegi tanidigim var hic anlasamayacagim tipler.Ikisi de sozde gelenekci gecinip gozu disarda olan biri titizlik beklentisi yuksek digerini bu konuda bilmiyorum.Ikisi de gergin tipler birinin esi korkudan asker olmus diger adam bosandi.

Çok temiz titizim. Yapamadığım yemek Yok. Misafirlerim bayıla bayıla yer. Ama kocamı hiç memnun edemedim ona göre orta halliyim. Kısacası erkekler memnuniyetsiz bence. Dünyanın en iyi ahçısı da olsan anaları kadar güzel yemek yapamaz anaları kadar temiz olamazsın.
Takma kafana

Niçin böyle kaba saba insanlarla evleniyorsunuz anlamıyorum. Bence bir an önce aranızdaki ilişkiyi daha seviyeli hale getirmeye çalış. Daha kibar konuş ve sana daha kibar davranılmasını bekle, sırf eşin diye saygı sınırlarını aşma ve sana saygısızlık yapılmasına da müsaade etme. Problemler hep olacaktır ve bunların üstesinden birlikte gelmelisiniz. Fakat iletişiminizde şiddet dozajı yükselirse bunu bir süre sonra kontrol altına almak ve ideal bir hale getirmek imkansızlaşabilir.

Oglak erkeklerinin eziyette çığır actiklari konuyu takipteyim bir yengec erkeklerinden de. Ceken çok..bu yengec ve oglak burcunda düzgün yetistiren anneleri kutluyorum.zira yetistiremeyip gelinlerinin başını yakan çok.

Çocuk yapma!

olympiass ben çalışıyorum işten gelip herşeyi ile ev pizzası da yapıyorum , etli pide de , hazır fırını açmışken tatlı birşey ler de yapıyorum , tüm kazancım Evim içim ayrıca , ama yemeği ben yaptım baya da yoruldum cankm sen de bulaşıkları yerleştirebilir misin dediğim an fıttıran bi tip bu oğlak erkeği , haftasınu canım süpürgeyi tutabilir misin ben de sileyim banyo wc tıkayyaım dediğimde de tripin alası ,kendini kraliyette sanan gereksiz tip , merhamet neresinde bu işin , iki yıldır dr dr geziyorum , fiziksel bir rahatsızlığım çıkmamakla birlikte ciddi vücut ağırlarım var TEKrar gideceğim dr lara , stresin sebep olduğu hastalıklar diye düşünüyorum , hiç gevşek davranamıuorjm illa gerecek bişey çıkar , ufacık hata yapmaya göreyim , hemen dibine kadar eleştiri, ailesinden bana miras kalan şeyler , psikolog psilikolog geziyorum , doğru karar verebilmek için artık

Bana benzettim yazdıklarını okurken bende herşeyi yaparım evim hep tertemizdir yaptığım yemekleri herkes konuşur ama gel gör ki bi kavgada eşime iş gezileri olursa ilerde gidemezsin birlikte gideriz dedim.bana evlendim diye hayatımı mı karartcan dedi.yaranamazsın
bende sürekli gerginim hep bi yerlerim kasılı boynumdan ağrı yaşıyorum sebebi onun da psikolojik. stres sıkıntı yani.kaç tane psikolog terapiste gittim hala da gidiyorum ama karar vermeni etkilemiyolar sadece seni dinleyen biri içini dök rahatla .çözüm için birlikte gitmek lazım

Canıniza yazık hanımlar yahu
Ananiz sizi elaleme köle olun diye doğurmadi
Hale bak her işi yaptıkları halde psikolojik şiddet
yetersiz hissettirme
psikolog psikolog dolaşma
Her gün ağri sızı ileride boyun fıtığı kireclenme menüsküs vs.
yazık günah bu tipler sizin posanizi çıkana kadar çalıştırır sizden her türlü faydalanır
20 seneye kalmadan da sen artık kendine bakmıyorsun yüzün gülmüyor cilve yapmıyorsun diue başka kadın peşinde koşmaya başlar o kadının da ne işi umuru olur ne ev işi yapıp yapmamasi siz çıldırırsiniz

Bende 2 aylık evlilikte hamile kalan kadınları anlayamıyorum. Adamı tanımak 5 seneni alıyor hiç düşünmeden aynı eve girdiğin an hamile kalınıyor. Korunun önce bir tartın bu adamla evlilik yürür mü yürümez mı diye,ondan sonra hamile kalın.
Adam daha ilk günden boşanmayı düşünüyor daha ne denir ki.

Şuan çocuk fikrini erteleyin. Bugün kadınlığına laf eden, yarın anneliğine laf eder.
Benim eşimde aşırı düzenli ve titizdir. Ben de öyleyim ama eşim kadar değilim.
2 gün evi temizlemediğim zaman oluyor. Ama kendimi eşime bi övüyorum şunu yaptım bunu yaptım.. beni kusursuz görmeye başladı zamanla bu konuda.
Evlenirken sadece bir tek makarna yapmayı biliyordum.. şimdi her çeşit yapıyorum.. yaptiklarımı da alttan alttan anlatıyorum :)
İşte şu tarif istiyor benden şu burayı neyle çıkardın diyor.. ya da işten geliyor biliyorum ilk işi elini yıkamak ama beb yine hadi aşkım elini yıka masaya geçelim vb. :) Kontrolü elimde tutuyorum :)
Geçen annesine yemeklerimi överken yakaladım mesela..

Yani demem o ki sen kendini yücelteceksin ki karşındaki seni öyle görsün.

Örneğin kaşımı aldırdım aslında pek beğenmedim.. eşimin yanında ya çok güzel oldu kaşım falan konuşuyordum aynaya bakıp. 2 gün sonra eşim diyor güzel olmuş kaşın :)

Eğer bugün bu söylediklerini yutarsan yarın daha fazlasını söyleyecek. Kesinlikle buna bi dur de.
Seni aşağlamasına aşağıya çekmesine müsade etme.

Hatta kavga esnasında değilde normal günlerde ara ara laflarının arasına tatlı dille onun eksikliklerini söyle.. ama sinirle falan değil. O mesajı alır kendini mikemmel bir varlık olarak görmez.

Eşin bence dolduruşa geliyor.. kendi lafları değil gibi. Birisi bence ona direk karın niye çalışmıyor demiyorda şu şekilde diyordur .. " Bir kişinin parasıyla geçinmek zor valla eşinde çalışsaydı daha iyi geçinirdiniz " diyordur.
O da sana gelip akşama kadar yatıp hiç bir işe yaramayan insan muamelesi yapıyordur. Aç gözünü canım benim çevre fenadır :)

Evliliğin 1 senesi çok önemli malesef aynı eve girmeden bazı şeyler gözükmüyor. Ama erkekler pasif herşeyden şikayet eden mutsuz kadın sevmiyorlar. Ufak bir yerin ağırıyorsa bunu dile getirme mesela..
Bir süre sonra senin ağrıların onda normalleşir.

Ayrıca bunu ona hissettir o evin erkeği evi bakmak geçindirmek zorunda olan o. Mesela evde bir sey mi tasinacak güzel dille ona taşıttır. Sonra da onu öven tatlı cümle kur.
Erkekler gazla çalışır.. ama sen o gazı kıvamında verki havaya uçmasın yere de düşmesin :)

Boşanma konusunda da seni kaybetmek korkusu yaşamıyor. O sana boşanalım dediğinde oturup ağlama şunu söyle..
" Ben boşanmak için evlenmedim mutlu olmak için evlendim. Ama bu süreçte eğer sen mutsuzsan ve benden gerçekten sıkıldıysan boşanabiliriz" de.
Ama bu cümleyi kavga esnasında o sinirliyken söyleme sakinken söyle.
Bunu söylemek zorundasın çünkü her zaman seni bununla tehtit edecektir.
Eğer yok seviyorum seni ama sen şöyle kusurlusun böyle kusurlusun değismen gerekiyor gibi cümleler kurarsa.
Sakın kusurlarını kabul etme.. o gün kabul edersin yarın bir gün senin de tahamülün biter daha ciddi kavgalar yaşarsınız.

O öyle söylediğinde daha "hayır sen böyle olduğun için ben böyleyim gibi kararlı net cümleler kullan.. ve ara ara da vicdanıyla oyna :)

Temizlikçi gelmesine rağmen ve sadece iki kişiyseniz evi pis tutmayi nasıl başarıyorsunuz.bir de adam bütün gün çalışıyorsa akşan eve geldiğinde temiz bir ev ve doyurucu bir sofra istemesi en dogal hakkı.evde herkes sorumluluğunu bilmeli.nasıl ki işsiz ve tembel bütün gün boş boş gezen adamlar eleştiriliyorsa aynı şekilde kadınlar da eleştirilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…