bayanlar merhaba,
Daha once de bahsetmistim, esim bir erkege gore Cok fazla konusuyor, Oyle Ki hic susmaz, dayanilmaz bir cenesi var. Cok fazla dirdirci, Iki dk sessiz oturamayiz, havadan Sudan herseyden konusur, dinleyeyim eyvallah tamam da hic susmuyor ki. Bir yere gidelim on saatlik yolun on saati de konusur, uyuya am bile. Bir de Cok fena dirdiri var, ne yaparsam ne edersem yaranamam, illa Ki dirdirini yapar. Kavga ederken dayanilmaz bir Hak aliyor, saatlerceeeeeeee konusuyor, bagiriyor, Ayni seyleri milyonlarcaaaaaa kez soyluyor. Sadece ve sadece sussun diye tamam diyorum, bir Daha olmaz diyorum, ozurdilerim diyorum hala ve hala susmuyor susmuyor susmuyor. Inanin dayanamiyorum. Az once arabadayiz bir yere gidiyoruz, Yine basladi Ben sana o elbiseyi giyme dedim giydin, Ben sana gitmeyelim dedin gittik, Ben istemedim Sen yaptin, hep Senin istediklerin oluyor vs vs bagira bagira konusuyor. Bir yasinda kizim arkada agliyor Onu susturuyorum, Yine bagiriyor, Yine Yine Yine Ayni seyleri milyonlarcaaaaaa kez soyluyor. Anladim diyorum susmuyor, ozur diliyorum susmuyor, Iki dk susmuyor. Tam bir Saat sustum, dinledim, alttan aldim susmuyor. Yapanlar, iftira lar atiyor. Ben de artik arabanin onune kafami abartmiyorum belki de yuz kere falan vurdum bagira bagira ANLADIMMMMMM dedim. Bebegim korkusundan agladi surekli arkada. Arabayi durdur diye bagirdim, aldim bebegimi uzaklastim. Bir Saat Sonra surekli mesaj atti. Arabayi bize ver dedim. Arabayi aldim bebegimle, kendisini yolda biraktim. Bebegimle yarim Saat surdum, Simdi cektim bir kenara agliyorum. Bebegim uyuyor. Burasi ABD, Ben master yapiyorum, Bu dirdiri bitmeyen Adam da doktora yapiyor. Gidecek, siginacak yer de Yok. Kafam morarmis vurmaktan, agriyor. Deli degilim, ama inanin kafami yuz kere bagira bagira vurmasam susmazdi. Dayanamiyorum artik. Haberlerde karsisinin dirdirina cinnet getiren kocalar gorurdum, Ben de Bu adamin dirdirina cinnet getiriyorum. Yazik gunah bebegime, Boyle bir ortamda bulunmasini buyumesini hic istemezdim.