Esimin dirdirina artik gercekten dayanamiyorum

Iste kafamin son Hali. Ama inanin baska Carem kalmadi. Susmuyor cunku. Bu halimden Sonra bile asla degismez.
Resmi gordum icim acidi lutfen kendini bir daha bu duruma sokma. Kocan degismez adamin karakteri o. Bir sekilde kabulleneceksin bosanmayi dusunmuyosan. Psikolojini saglam tut kendini dusunmuyosan bebegini dusun. Ne kadar korkunc bir sey bunlara tanik olarak buyumesi

Yemin ederim konunu okurken uni zamanlarimdaki basak burcu eski sevgilim gelmisti aklima. 2-3 sene gorusmustuk omrumden omur gitmisti. Sonra konularina baktim sen ikizler kocan basakmis. Ben de ikizlerim. Nefret ediyorum basaklardan. Tam boyle dirdirci takintili elestirme delisi oluyolar. Ikizler kadinin enerjisine hic uymuyolar hic. Sonra kocla evlendim miymiy basaktan sonra ilac gibi gelmisti erkeksi bi erkek :d tabi ki her insanin kendine gore negatifleri var o baska
Inan Bu konuya Cok inaniyorum. Yuzde yuz burc uyumsuzlugumuz ne diyorsa tutuyor. Dirdir, laklak, evden cikmaz, gezme sevmez, annesine deliler Gibi asik, kendini begenmis, elestiri manyagi, pimpirikli.... Hic uyusmuyoruz hiccccc

İlk başladığı andan itibaren alttan almayın bence söyleyin neden ettiğinizi anlamıyorsa eğer karı gibi dır dır ediyorsun kocalar cinnet geçiyor bende senin sayende geçiyorum artık gereksiz konuşma bıktım desen

İlk başladığı andan itibaren alttan almayın bence söyleyin neden ettiğinizi anlamıyorsa eğer karı gibi dır dır ediyorsun kocalar cinnet geçiyor bende senin sayende geçiyorum artık gereksiz konuşma bıktım desen
ben neler nelerrrr soyledim olmuyor bimiyor hep ayni. Cinnet getirdim bugun arabadaki halimi gorseydiniz hepiniz korkar kacardiniz. yine ayni ama hicbir sekilde degismez. yok yani yok degismedi, degismiyor, degismez.

Cok pismanim ya. Ayni annesi yemin ederim. Annesi de Boyle dirdiri, cenesi bir dk bitmez, Ayni seyleri milyonlarcaaaaaa kez tekrar eder eder eder, karsisindakini biktirir. Babasi sonsuza dek susmus artik, robot Gibi oturur bir kosede. Erkek Adam Iki dk susmaz mi. Ayni seyleri milyonlarca kez tekrar edilir mi. Dayanamiyorum ya.
Ayni benzer birini taniyorum abd de yasiyorum demesen tanidgim kisi zannedecektim seni.cok zor allh kolaylik versin.sunu soyliyim huylu huyundan vaz gecmedgi gbi yaslandikca bu katlanacak.size sabir diliyorum.kafaya takmayarak onemsemeyerek akliniza mukayet olabilirsiniz.cocugunuza yogunlasin bosvern o konussun dursun icnzden sarki falan soyleyin.cunku bu bi hastalik.

Allah sabır versin , beterin de beteri varmış diyorum , halime şükrettim , ben de yakınırdım ama , benimki bu kadar değilmiş onu anladım

ben neler nelerrrr soyledim olmuyor bimiyor hep ayni. Cinnet getirdim bugun arabadaki halimi gorseydiniz hepiniz korkar kacardiniz. yine ayni ama hicbir sekilde degismez. yok yani yok degismedi, degismiyor, degismez.
Bosanmayi dusunuyor musunuz? Boyle kendine zarar vermekle omur gecmez madem cekemiyorsun artik defet gitsin.

Off mumkun oldugunca az gorseniz adami keske.. eve gec gelse hep iste olsa ne guzel.olur..
Boyle tezler yazsa ceviriler yapmak zorunda kalsa. Cok agir seylerle ugrassa kafa patlatmak zorunda kalsa belki susar.
Ya bebeginizle ilgilenin,baska.odaya gidin.
Uyuma numarasi yapin.
Ya da en iyisi ölu taklidi yapin ne biliyim..

Adamın çok konuştuğunu yeni farketmediniz herhalde? Evlenmeden önce de aynıdır. Bu durumu kabul edip tolere edeceginizi düşünüp evlenmisken neden şikayet ediyorsunuz?zaten adamı kabul edip evlenen sizsiniz.

O sana cene yaparken hic tinlama derimTak kulakligi muzik dinle ;oda konusup dursun
Bu ne ya sen yazdikca ben darlandim burda:sinirli:

kafanı görünce çok moralim bozuldu :(
yazık değil mi canına, ya bebeğine??
sana , sağlıklı sana ihtiyacı var onun. eşinle bir psikoloğa gidin. bakın bakalım çözebilecek misiniz, kendiniz dizginleyecek mi??
rahmetli babamda çok konuşurdu. hatırlıyorum bir dizi başlardı bitene kadar telefonla konuşurdu . çünkü biz dizi izlerken sustururduk.. ama huy hiç değişmiyor maalesef.

Adamın çok konuştuğunu yeni farketmediniz herhalde? Evlenmeden önce de aynıdır. Bu durumu kabul edip tolere edeceginizi düşünüp evlenmisken neden şikayet ediyorsunuz?zaten adamı kabul edip evlenen sizsiniz.

insan bir süre sonra kaldıramıyor yaa. misal ben oğlumdan sonra 1 dakika bile tahammül edemiyorum birçok şeye. çünkü çocuk çok özel birşey ve çok fazla tahammül, ilgi, emek istiyor. bayanında bir bebeği varmış enerjisi kalmıyordur.

bayanlar merhaba,

Daha once de bahsetmistim, esim bir erkege gore Cok fazla konusuyor, Oyle Ki hic susmaz, dayanilmaz bir cenesi var. Cok fazla dirdirci, Iki dk sessiz oturamayiz, havadan Sudan herseyden konusur, dinleyeyim eyvallah tamam da hic susmuyor ki. Bir yere gidelim on saatlik yolun on saati de konusur, uyuya am bile. Bir de Cok fena dirdiri var, ne yaparsam ne edersem yaranamam, illa Ki dirdirini yapar. Kavga ederken dayanilmaz bir Hak aliyor, saatlerceeeeeeee konusuyor, bagiriyor, Ayni seyleri milyonlarcaaaaaa kez soyluyor. Sadece ve sadece sussun diye tamam diyorum, bir Daha olmaz diyorum, ozurdilerim diyorum hala ve hala susmuyor susmuyor susmuyor. Inanin dayanamiyorum. Az once arabadayiz bir yere gidiyoruz, Yine basladi Ben sana o elbiseyi giyme dedim giydin, Ben sana gitmeyelim dedin gittik, Ben istemedim Sen yaptin, hep Senin istediklerin oluyor vs vs bagira bagira konusuyor. Bir yasinda kizim arkada agliyor Onu susturuyorum, Yine bagiriyor, Yine Yine Yine Ayni seyleri milyonlarcaaaaaa kez soyluyor. Anladim diyorum susmuyor, ozur diliyorum susmuyor, Iki dk susmuyor. Tam bir Saat sustum, dinledim, alttan aldim susmuyor. Yapanlar, iftira lar atiyor. Ben de artik arabanin onune kafami abartmiyorum belki de yuz kere falan vurdum bagira bagira ANLADIMMMMMM dedim. Bebegim korkusundan agladi surekli arkada. Arabayi durdur diye bagirdim, aldim bebegimi uzaklastim. Bir Saat Sonra surekli mesaj atti. Arabayi bize ver dedim. Arabayi aldim bebegimle, kendisini yolda biraktim. Bebegimle yarim Saat surdum, Simdi cektim bir kenara agliyorum. Bebegim uyuyor. Burasi ABD, Ben master yapiyorum, Bu dirdiri bitmeyen Adam da doktora yapiyor. Gidecek, siginacak yer de Yok. Kafam morarmis vurmaktan, agriyor. Deli degilim, ama inanin kafami yuz kere bagira bagira vurmasam susmazdi. Dayanamiyorum artik. Haberlerde karsisinin dirdirina cinnet getiren kocalar gorurdum, Ben de Bu adamin dirdirina cinnet getiriyorum. Yazik gunah bebegime, Boyle bir ortamda bulunmasini buyumesini hic istemezdim.
gerçekten içimi acıtan bir konu açmışsınız derdinizi çok iyi anlıyorum.evet yazık yavrularımıza.kocanızda dürtü bozuklugu var konuşma dürtüsü.tedavi olmalı.

Cok pismanim ya. Ayni annesi yemin ederim. Annesi de Boyle dirdiri, cenesi bir dk bitmez, Ayni seyleri milyonlarcaaaaaa kez tekrar eder eder eder, karsisindakini biktirir. Babasi sonsuza dek susmus artik, robot Gibi oturur bir kosede. Erkek Adam Iki dk susmaz mi. Ayni seyleri milyonlarca kez tekrar edilir mi. Dayanamiyorum ya.
peki evlenmeden farkedemedin mi

bayanlar merhaba,

Daha once de bahsetmistim, esim bir erkege gore Cok fazla konusuyor, Oyle Ki hic susmaz, dayanilmaz bir cenesi var. Cok fazla dirdirci, Iki dk sessiz oturamayiz, havadan Sudan herseyden konusur, dinleyeyim eyvallah tamam da hic susmuyor ki. Bir yere gidelim on saatlik yolun on saati de konusur, uyuya am bile. Bir de Cok fena dirdiri var, ne yaparsam ne edersem yaranamam, illa Ki dirdirini yapar. Kavga ederken dayanilmaz bir Hak aliyor, saatlerceeeeeeee konusuyor, bagiriyor, Ayni seyleri milyonlarcaaaaaa kez soyluyor. Sadece ve sadece sussun diye tamam diyorum, bir Daha olmaz diyorum, ozurdilerim diyorum hala ve hala susmuyor susmuyor susmuyor. Inanin dayanamiyorum. Az once arabadayiz bir yere gidiyoruz, Yine basladi Ben sana o elbiseyi giyme dedim giydin, Ben sana gitmeyelim dedin gittik, Ben istemedim Sen yaptin, hep Senin istediklerin oluyor vs vs bagira bagira konusuyor. Bir yasinda kizim arkada agliyor Onu susturuyorum, Yine bagiriyor, Yine Yine Yine Ayni seyleri milyonlarcaaaaaa kez soyluyor. Anladim diyorum susmuyor, ozur diliyorum susmuyor, Iki dk susmuyor. Tam bir Saat sustum, dinledim, alttan aldim susmuyor. Yapanlar, iftira lar atiyor. Ben de artik arabanin onune kafami abartmiyorum belki de yuz kere falan vurdum bagira bagira ANLADIMMMMMM dedim. Bebegim korkusundan agladi surekli arkada. Arabayi durdur diye bagirdim, aldim bebegimi uzaklastim. Bir Saat Sonra surekli mesaj atti. Arabayi bize ver dedim. Arabayi aldim bebegimle, kendisini yolda biraktim. Bebegimle yarim Saat surdum, Simdi cektim bir kenara agliyorum. Bebegim uyuyor. Burasi ABD, Ben master yapiyorum, Bu dirdiri bitmeyen Adam da doktora yapiyor. Gidecek, siginacak yer de Yok. Kafam morarmis vurmaktan, agriyor. Deli degilim, ama inanin kafami yuz kere bagira bagira vurmasam susmazdi. Dayanamiyorum artik. Haberlerde karsisinin dirdirina cinnet getiren kocalar gorurdum, Ben de Bu adamin dirdirina cinnet getiriyorum. Yazik gunah bebegime, Boyle bir ortamda bulunmasini buyumesini hic istemezdim.

sana bebeği de yapma demiştik ama :(
bu kocanın düzeleceği yok şimdi ikiniz birden çekeceksiniz

Bunu derhalbirak benim babam da oyleydi hala da oyle ben de ogretmenim okudum ettim ama çocuklugum genc kizligim mahvoldu ablam cenesinden kurtulmak icin yanlis evlilik yapti ben de evlendim allahtan kocam konuşmuyor babama iki saniye katpanamiyorum ve icimde ona karsi hicbirsey yok seni ve cocuklarini tuketecek lanet cenesi

Eşinizi bi psikoloğa gitmeye ikna edin. Belki bi işe yarar. Çok can sıkıcı bi durum. Allah yardımcın olsun.

İnsanın çocuğu falan bu sekilde olsa katlanır da koca hiç çekilmez. En baştan bu sekilde olan bir adamla evlenip sonra adamı düzeltmeye çalışmak bence çok sıkıntılı bir bakış açısı. ..arkadaşların dediği gibi psikoloğa gidilebilir. Allah sabır versin ne diyim çok zor

Maalesef aynı numuneden bende de var:((
Allahtan benim ki normal zamanlarda çok konuşmaz normaldir yani, ama bir şey bulup ta dırdır edecekse vay halime, sizin ki gibi durmadan saatlerce dırdır etme kapasitesine sahip.. Tecrübeli kaynanaları elinin tersiyle iter yani o derece.. İlk evlendiğimizde çok kafaya takardım, şimdi hiç duymamış gibi yapıyorum ne yapayım başka bir yol bulamadım suratına alay eder gibi bakıyorum dinlemediğimi o kadar iyi anlıyor ki ama yine de dırdırdan geri kalmıyor... bazen fare gibi beynimi kemirdiğini hissediyorum:)) Allah yardımcımız olsun

canım o konuştuğunda madem öyle kulaklı tak müzik dinle
yanından ayrılamayacağın zaman ipleri eline vermişssin

Back
X