Esimin dirdirina artik gercekten dayanamiyorum

Merhaba

cok uzuldum umarim bir care bulursunuz. Allah yardimciniz olsun.
Esinizin psikolojik bir rahatsizligi olabilir mi ? Surekli ayni seyleri tekrarlamak sormak , ayni seyleri uzatmak vs normal degil cok. Psikologa gidebilirmisiniz? Ciftler icin terapiye gidebilirsiniz belki faydasi olur.
bosanmak istediginizi soyleyince ne tepki veriyor. bosansaniz cocuk sizde kalabilir mi ?
kendinize zarar vermeyin lutfen, kafanizi falan vurmayin onun icin. susmazsan giderim vs yapip gitmeye kalktiginizda size zarar vermeye kalkisiyor mu ?
biraz siddet egilimli gibi hissettim nedense..

Yani tamam gerçekten çok üzücü yaşadıklarınız fakat her şey ortadaymış ve siz bile bile evlenmişsiniz.
Şu anda kvdeyi ya da kocanızı şikayet etmeniz çok anlamsız kimse kendini saklamamış zaten.
Evlenince değişir deyip evlendiniz muhtemelen sonra değişir diye de çocuk yaptınız ama adam değişmiyor.
Boşanmak gibi bi niyetiniz de yok o zaman adamın sizi konuşarak öldürmesini bekleyeceksiniz gerçi mezarınıza da gelir bu adam orda da konuşur.
İnsanın kendine ettiği kötülüğü kimse yapmıyor malesef.

Amin, ama pek şikayetçi gibi gelmediniz bana durumunuzdan, belki o yüzden garip geldi
Aslında çok şikayetçiyim ama nedense umursamamayı öğrendim.
Yaşım olmuş 40, ikinci evliliğim, şu anda hamileyim ve eşimi de çok seviyorum evliliğimiz de sadakat samimiyet dürüstlük var.
Eşim kaynana gibi çok dırdırcıdır (ki kaynanam Melek gibi bir kadın :D )
Neyse eşim ben olmadan gezmeye gitmez evde işlere yardım eder yemek olmasa hergün yumurta kırsam "oh mis gibi" der hasta olsam hemşire gibi benle ilgilenir kışın ayağıma çorabımı bile giydirir.
Ve sürekli olarak söylenecek bişey mutlaka bulur.
Beni çocuğu sanıyor herhalde :D
Ben ikili ilişkiler de kusurların değil güzel tarafları görmenin ilişkiyi yıpratmayacağını düşünüyorum.
Eşimin bazen yüz felci geçirip konuşamamasını falan düşünürüm sonra üzülürüm "aman varsın dırdır etsin de yeterki sağlıklı olsun" derim.
Ben galiba kendimi aştım herhalde ;)

Peki siz cinnet gecirip kafanizi vurunca ne yapti durdurmaya calismadimi yada hic kendini kotu hissetnedimi ozur falan dilemedimi sonradanda olsa hic konusulnadimi bukonu evde

dün aynı saatlerde ben de kocamın dırdırı yüzünden cinnet geçirdim:( benim kocam da aynı annesi evet bu ve birçok konuda:silah: nasıl bir şey olduğunu biliyorum vermem gereken çok önemli bir sınav var ve kocamın çenesi yüzünden beynimde 1 kelimelik açık yok ders çalışacak:uykucu:

Canim konularinda basta seni hakli bulmustum ama simdi haksiz buluyorum, cunku senin olayin konulari cozmek degil sikayet etmek.

Simdi bu adamdan bosanacak misin? Hayir.
Adam senin bu hircinligin uzerine degisecek mi? Hayir

O zamanyapacagin sey uyum gostermek, gorebilecegin bir yere"ya bu abd'den gideceksin ya da bu kocayi gudeceksin" yaz

Benim eşimde biraz öyle .
Ama ben artık hiç cvp vermiyorum. Hatta ortam değiştiriyorum o konuşmaya ve kizmaya başladığı zaman ben başka odaya geçip kapımı kapatıyorum.

Eşinizi bir kez uyarın, devam ederse ortam değiştirin, daha da devam ederse uzaklaşın yanından, evdeyseniz dışarı çıkın, dışardaysanız kendi halinizde başka bir yere gidin ta ki o sakinleşip susana ya da siz sabır ve güç toplayana kadar

Öncelikle gecmis olsun. Sirf susmasi icin özür dileme, cünkü bundan ders almayip birsey olmamis gibi devam ederler. Arti, son noktaya gelmeden uyarmaya bak derim olmadi bazi Arkadaslarin önerdigi icin ortam degistirmende fayda var. Örnegin; Yine cenesi mi düstü? Al cocugunu disari dolas o kendi halinde zirvalayip dursun.

Back
X