Esimin disari cikmasi

oyacik__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
39
29
3
iyi aksamlar kizlar :)

Sizin esiniz nekadar sıklıkta disari cikar?

Biz esimle cok karisik calistigimiz icin bazen ayni zamanda evde olamiyoruz, ben olmadigim zamanda disari cikiyor, orda hic sorun etmiyorum zaten ama bazen evde olsamda arkadaslariyla plan yapmis bulunuyor, haftada 2-3 kez arkadaslariyla görüsür. Degisiyor hep bazen daha az, bazen daha cok acil bisey ciktigi zaman falan. Duruma göre yani. Takildigi kisileride hep taniyorum yani ve cogunlukla ayni ortamlar.

Sizce bu cok mu?

Ha sunuda söylim evlenmeden önce haftanin 7 günü disarda geciren birisiydi esim. Tabi evlendikten sonra öyle kalmamasi gerektigini söyledim farkinda. Azaltmaya calisiyor ama biraz zor geliyor farkindayim. Bugünden yarina degistiremem bana zaman ver dedi ama bakiyorum baska arkadaslarimin esleri ayda 1-2 kez falan cikar benim esim haftada bi kac kez yani.

6aylik evliyiz.

Bu başkalarına sorularak karar verilecek bir durum değil bence. Bazen hergün çıksa yalnız kalsam diyorum. Bazen de niye gitti diye hayıflanıyorum. Ama rahatsızsanız bir plan oluşturun. Haftada şu kadar yalnız zamanımız olsun gibisinden.

Daha cicim aylarindasiniz siz cok bence. Tabi asil sizin icin neyin normal oldugu onemli. Benim normalim en fazla haftada 1 herkes kendi arkadas grubuyla takilabilir. Genelde ayni zamana denk getirmeye calisiriz bu cikmalari. Ya da ben calisirken esim istedigi kadar görüssün evde degilsem zaten sorun yok. Onun disinda genelde birlikte esli takiliriz arkadaslarimizla. 5 yildir evliyiz.

6 yıldır evliyiz bir kere bile gece çıkmadı eşim

Bunun bir standardı yok sanırım
Sadece şunu düşünün evliliğinize bir zarar veriyor mu sizi ihmal ediyor mu

Hemen hemen her aksam disarida bizimki. Ayni hakka ben de sahip oldugum icin rahatsiz degilim. Size kalmis bir durum.

Siz de onun evde olduğu zamanlarda dışarı çıkın özellikle. Anlasın hatasını. 6 aylık evlilikte bu kadar dışarı çıkmak fazla gibi geldi bana. İleride azalmaz, çoğalır hatta. Haftada bir o da çıkar siz de. Bazen denk gelir iki-üç akşam üst üste çıkılabilir. Ama bazen de iki üç hafta hiç çıkılmaz. Ama sizinki kadarı çok. Bir de mantığı ‘ben gece çıkarım, çünkü erkeğim; sen kadınsın çıkamazsın’ ise o zaman çok feci! Umarım öyle değildir!

Hayir öyle degil yani banada hep der sende cik git gez keyfine bak, tabi cok ciktigini farkettigi zaman telafi ediyor yani, ilk baslarda tabi daha cok benimleydi sonradan cikmaya basladi azar azar.

Biz eşimle haftanın en fazla 2 akşamını beraber geçiririz.Çok da memnunum bu durumdan.6 senelik evliyiz ilk günden beri böyle.Herkesin gıptayla baktığı bir evliliğim var çünkü iki farklı birey olduğumuzu en baştan kabul ettik.Bence eşin anormal bir şey yapmıyor.

Ben ayın 9 gecesi çalışıyorum, eşim de ayın 8 gecesi çalışıyor. Bazen nöbetlerimiz birbirini tutmuyor ve 17 gece ayrı olduğumuz oluyor. Aynı gün nöbet tuttuğumuz da oluyor onda da 14-15 gün ayrı kalıyoruz. Nöbet ertesi günlerin akşamlarında da erkenden uyuyoruz. Birbirimize ayık bir şekilde 3-5 akşamımız kalıyor. Onda da ayrı dışarı çıkmıyoruz

İkimiz de evciyizdir. Çıkmasını problem etmem ama kendi tercihi 2 ayda 1 kez falan çıkar. Onda da mutlaka ya arar ya mesaj atar vicdan yapıp biraz yapı meselesi bence. Haftada 3 4 kez çıksa belki problem yapabilirdim ama yalan söylemeyim. Çünkü işi sebebiyle zaten az görüşebiliyoruz akşam 8de geliyo sabah 6 30da gidiyo ayda 1 veya 2 gün tatili var. Ay ben olsam ben de çıkmam

4 yillik evliyiz. Arkadas gorusmelerine tek basina gitmedi hic esim, birlikte gidiyoruz. Zaten arkadas ortami oyle her hafta her hafta toplanan tipler degil arada bir bir araya gelinir.

Yalniz katildigi etkinlikler de oldu ama toplasan 4 yilda 3-4 defadir.
Mecburi durumlar veya evde olmama gibi seyler yoksa eşi birakip saga sola giden adamdan ben hoslanmiyorum. -.-

Aradaki ilişkinin niteliğine ve paylaşımlara bağlı. Gayet de mümkün böyle bir ilişki. İkinizin de aynı fikirde olması, bu durumu sizin için rahatsız edici yapmamış. Ama eşler farklı düşünürse sorun olur.

Haftada 2 Nadiren 3.
1 kere de ben çıkıyorum.
Geri kalan 4 gün beraberiz.
Ayrı vakit geçirmek iyidir. Konuşacak şey olur.
Benim için şu sıra ekstra iyi, Benin çıktığım akşam 2 çocuk bakıyor :) daha nolsun.

Valla eşime git diyorum gitmiyor ben istediğim gibi geziyorum eşim hep evde.. çok çalıştığı için kafa dinliyor sanırsam..

Bana göre biraz fazla. Herkesin dogrusu yaşamak istediği hayat değişkenlik gösterir tabi. Haftada bir gece makul şahsen daha ne belasını arıyor :)

Aman cıksın kafanizi dinleyin.

Eşim genelde çıkmaz,çıkarsa da ayda bir ikidir,o evde olmayınca benim canım sıkılıyor,çok arkadaşlarıyla takılan adamı sevmiyorum ben

Benimkinin şirket gezisi var bi ay sonra “Sen olsaydın gayet güzel geçerdi koca haftasonunu şirkettekilerle ne harciim “ dedi “Aa gitseydin aslında değişiklik olurdu” dedim ama içimden sevinçten parendeler atıyorum,bensiz eğlenemesin sıkıntıdan patlasın heryerde gözü beni arasın niye çünkü ben manyağım hep beni sevmeli sadece beni,beni beni bihteri

Eger islerinizden dolayi haftanin 2 3 gunu sadece gorusme imkaniniz varsa ve diger gunler duzenli olarak arkadaslariyla gorusuyorsa bendr istemezdim gitmesini. Diger gunlerde gitmiyor olsa anlarim tabiki gitmeli derim ama zaten haftanin belli gunleri duzenli cikan biriymis. Eger sizin gorusme sıkliginiz azsa o gunleri sizle degerlendirmesi daha dogru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…