Daha cicim aylarindasiniz siz cok bence. Tabi asil sizin icin neyin normal oldugu onemli. Benim normalim en fazla haftada 1 herkes kendi arkadas grubuyla takilabilir. Genelde ayni zamana denk getirmeye calisiriz bu cikmalari. Ya da ben calisirken esim istedigi kadar görüssün evde degilsem zaten sorun yok. Onun disinda genelde birlikte esli takiliriz arkadaslarimizla. 5 yildir evliyiz.iyi aksamlar kizlar :)
Sizin esiniz nekadar sıklıkta disari cikar?
Biz esimle cok karisik calistigimiz icin bazen ayni zamanda evde olamiyoruz, ben olmadigim zamanda disari cikiyor, orda hic sorun etmiyorum zaten ama bazen evde olsamda arkadaslariyla plan yapmis bulunuyor, haftada 2-3 kez arkadaslariyla görüsür. Degisiyor hep bazen daha az, bazen daha cok acil bisey ciktigi zaman falan. Duruma göre yani.
Sizce bu cok mu?
Ha sunuda söylim evlenmeden önce haftanin 7 günü disarda geciren birisiydi esim. Tabi evlendikten sonra öyle kalmamasi gerektigini söyledim farkinda. Azaltmaya calisiyor ama biraz zor geliyor farkindayim. Bugünden yarina degistiremem bana zaman ver dedi ama bakiyorum baska arkadaslarimin esleri ayda 1-2 kez falan cikar benim esim haftada bi kac kez yani.
6aylik evliyiz.
6 yıldır evliyiz bir kere bile gece çıkmadı eşimiyi aksamlar kizlar :)
Biz esimle cok karisik calistigimiz icin bazen ayni zamanda evde olamiyoruz, ben olmadigim zamanda disari cikiyor, orda hic sorun etmiyorum zaten ama bazen evde olsamda arkadaslariyla plan yapmis bulunuyor, haftada 2-3 kez arkadaslariyla görüsür. Degisiyor hep bazen daha az, bazen daha cok acil bisey ciktigi zaman falan. Duruma göre yani. Takildigi kisileride hep taniyorum yani ve cogunlukla ayni ortamlar.
Sizce bu cok mu?
Ha sunuda söylim evlenmeden önce haftanin 7 günü disarda geciren birisiydi esim. Tabi evlendikten sonra öyle kalmamasi gerektigini söyledim farkinda. Azaltmaya calisiyor ama biraz zor geliyor farkindayim. Bugünden yarina degistiremem bana zaman ver dedi ama bakiyorum baska arkadaslarimin esleri ayda 1-2 kez falan cikar benim esim haftada bi kac kez yani.
6aylik evliyiz.
Biz eşimle haftanın en fazla 2 akşamını beraber geçiririz.Çok da memnunum bu durumdan.6 senelik evliyiz ilk günden beri böyle.Herkesin gıptayla baktığı bir evliliğim var çünkü iki farklı birey olduğumuzu en baştan kabul ettik.Bence eşin anormal bir şey yapmıyor.iyi aksamlar kizlar :)
Biz esimle cok karisik calistigimiz icin bazen ayni zamanda evde olamiyoruz, ben olmadigim zamanda disari cikiyor, orda hic sorun etmiyorum zaten ama bazen evde olsamda arkadaslariyla plan yapmis bulunuyor, haftada 2-3 kez arkadaslariyla görüsür. Degisiyor hep bazen daha az, bazen daha cok acil bisey ciktigi zaman falan. Duruma göre yani. Takildigi kisileride hep taniyorum yani ve cogunlukla ayni ortamlar.
Sizce bu cok mu?
6aylik evliyiz.
Aradaki ilişkinin niteliğine ve paylaşımlara bağlı. Gayet de mümkün böyle bir ilişki. İkinizin de aynı fikirde olması, bu durumu sizin için rahatsız edici yapmamış. Ama eşler farklı düşünürse sorun olur.Biz eşimle haftanın en fazla 2 akşamını beraber geçiririz.Çok da memnunum bu durumdan.6 senelik evliyiz ilk günden beri böyle.Herkesin gıptayla baktığı bir evliliğim var çünkü iki farklı birey olduğumuzu en baştan kabul ettik.Bence eşin anormal bir şey yapmıyor.
iyi aksamlar kizlar :)
Sizce bu cok mu?
6aylik evliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?