Çok moral olmuş bu cevap6 yıldır evliyiz bir kere bile gece çıkmadı eşim
Çok moral olmuş bu cevap
Ben 11 yıllık evli olacağım, tek çıkmaz, tek başına plan yapmaz . Cook cook nadir yılda 1,2 kere tek gider oda doğaçlama gelişen birşey olmuş olur mutlaka . Tabiki tek başına çıkamaz diye birşey yok ,çıksada bu beni rahatsız etmez. Sanirim bu konu bizlerin cevap vereceği bir şey değil. Asıl siz rahatsızmısınıziyi aksamlar kizlar :)
Sizin esiniz nekadar sıklıkta disari cikar?
Biz esimle cok karisik calistigimiz icin bazen ayni zamanda evde olamiyoruz, ben olmadigim zamanda disari cikiyor, orda hic sorun etmiyorum zaten ama bazen evde olsamda arkadaslariyla plan yapmis bulunuyor, haftada 2-3 kez arkadaslariyla görüsür. Degisiyor hep bazen daha az, bazen daha cok acil bisey ciktigi zaman falan. Duruma göre yani. Takildigi kisileride hep taniyorum yani ve cogunlukla ayni ortamlar.
Sizce bu cok mu?
Ha sunuda söylim evlenmeden önce haftanin 7 günü disarda geciren birisiydi esim. Tabi evlendikten sonra öyle kalmamasi gerektigini söyledim farkinda. Azaltmaya calisiyor ama biraz zor geliyor farkindayim. Bugünden yarina degistiremem bana zaman ver dedi ama bakiyorum baska arkadaslarimin esleri ayda 1-2 kez falan cikar benim esim haftada bi kac kez yani.
6aylik evliyiz.
AynenÇok moral olmuş bu cevap
6 yıldır evliyiz bir kere bile gece çıkmadı eşim
Benim esim de ilk 1yil hep cikardı guvendigim tanidigim insanlardi yerini bilirdim ..Ben cıkma derdim oysa ne rahatlikmis uzat ayagini keyif yap..Simdi de kovuyorum gitmiyor zorla arkadaslariyla plan yaptiriyorum..Daha cok yeni evliliginiz rayına oturacaktır ..
Yok tatlım. Arkadaşlarıyla gündüz görüşür. Gece beni evde bırakıp gitmez. Gezeceksek beraber gezeriz.Nasil yani asosyal falan mi
Tatlım kıskanırlar söyleme:)Bizde durumlar tam tersi sanırım.eşim 2-3 ayda bir bazen iki çıkar.ben haftada 5 gün çıkarım yani.tabi sonbahar ve kışla beraber giderek azalır bu rakam.13 yılı devirdik ve aramızda hiç sorun olmadı bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?