- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
nasıl hissediyorsan söyle farkında olmadan yapıyor olabilirÇok üzülüyorum. Kendime bile söyleyemiyorum bunları. Hayır öyle değildir bana öyle geliyor diyorum. Dışarı çıktığımız zaman, araba kullanırken genç bayanlara baktığını farkediyorum. Bir de yakınımızda genç bir bayan olunca bana ters yapıyor. Mesela züccaciyeye gittik. Saksı bakıyoruz ama ben beğenmedim. Yanımızda kimse yokken çok normal karşılıyor. Satıcı genç bayan yanımızda durmaya başlayınca bana atarlı giderli sen beğenmesen de ben alıcam saksıyı falan diyor. Yani o tavır değişikliğini hissediyorum. Hiç konuşmadım bunları kendisiyle. Yüz göz olmadan nasıl halledicem bilmiyorum.
Manyağa gel! beni elalem içinde bozan aynı karşılığı da benden görür...hiç kaçarı yok. Doğru tepki bu mudur bilemedim ama erkekler genelde yaşattığını yaşamadan anlamıyor gibi sanki.Çok üzülüyorum. Kendime bile söyleyemiyorum bunları. Hayır öyle değildir bana öyle geliyor diyorum. Dışarı çıktığımız zaman, araba kullanırken genç bayanlara baktığını farkediyorum. Bir de yakınımızda genç bir bayan olunca bana ters yapıyor. Mesela züccaciyeye gittik. Saksı bakıyoruz ama ben beğenmedim. Yanımızda kimse yokken çok normal karşılıyor. Satıcı genç bayan yanımızda durmaya başlayınca bana atarlı giderli sen beğenmesen de ben alıcam saksıyı falan diyor. Yani o tavır değişikliğini hissediyorum. Hiç konuşmadım bunları kendisiyle. Yüz göz olmadan nasıl halledicem bilmiyorum.
O zaman yakisikli genclerin yaninda ayni tavri sergilick:))))Manyağa gel! beni elalem içinde bozan aynı karşılığı da benden görür...hiç kaçarı yok. Doğru tepki bu mudur bilemedim ama erkekler genelde yaşattığını yaşamadan anlamıyor gibi sanki.
Maalesef bence de . Bir iki kere söylerim, o anki ruh durumuma bağlı olarak sağlam azarlayabilirim. Bir daha görürsem ben de aynısını yaparım. Söylemek yeterli olmuyor çoğu zaman. Ha doğru mu, değil ama ben başka seçenek bilmiyorumManyağa gel! beni elalem içinde bozan aynı karşılığı da benden görür...hiç kaçarı yok. Doğru tepki bu mudur bilemedim ama erkekler genelde yaşattığını yaşamadan anlamıyor gibi sanki.
Söylesende inkar eder bence onunla alışverişe gitme.Komik gelecek ama bazı insanlar çok görmemiş alışverişi bile görmeyen bilmeyen insanlar bu tavırları çok sergiliyor.Bırak kendi kendine gidip rezil olsun.Çok üzülüyorum. Kendime bile söyleyemiyorum bunları. Hayır öyle değildir bana öyle geliyor diyorum. Dışarı çıktığımız zaman, araba kullanırken genç bayanlara baktığını farkediyorum. Bir de yakınımızda genç bir bayan olunca bana ters yapıyor. Mesela züccaciyeye gittik. Saksı bakıyoruz ama ben beğenmedim. Yanımızda kimse yokken çok normal karşılıyor. Satıcı genç bayan yanımızda durmaya başlayınca bana atarlı giderli sen beğenmesen de ben alıcam saksıyı falan diyor. Yani o tavır değişikliğini hissediyorum. Hiç konuşmadım bunları kendisiyle. Yüz göz olmadan nasıl halledicem bilmiyorum. Bir de yine böyle bir olay olduğunda mı konuşayım yoksa şimdi mi?
Keşke bu kadar fedakarlık yapmasaydınız bu herif için...Bu konu beni çok etkiledi. Eşimle farklı şehirlerde çalışıyorduk. 8-9 saatlik mesafe. Git gel 18 saat. Her haftasonu veya iki haftada bir gelip gidiyordum. Evin temizliğini haftalık yemeği yapıp dönüyordum. Bir buçuk sene böyle geçti. Ben de aldatıldım mı beynimi kemiriyor bu düşünce. Bu kadar fedakârlık yapmışken aldatılmış olmak çok yıkar beni.
Aynı bunun gibi bir konu açılmıştı burada yine siz miydiniz acaba? Konu sahibinin eşinin yanından bile bir kadın geçince tavrı degisiyordu. Artistlik yapıyor işte kadınların yanında çok onur kırıcıÇok üzülüyorum. Kendime bile söyleyemiyorum bunları. Hayır öyle değildir bana öyle geliyor diyorum. Dışarı çıktığımız zaman, araba kullanırken genç bayanlara baktığını farkediyorum. Bir de yakınımızda genç bir bayan olunca bana ters yapıyor. Mesela züccaciyeye gittik. Saksı bakıyoruz ama ben beğenmedim. Yanımızda kimse yokken çok normal karşılıyor. Satıcı genç bayan yanımızda durmaya başlayınca bana atarlı giderli sen beğenmesen de ben alıcam saksıyı falan diyor. Yani o tavır değişikliğini hissediyorum. Hiç konuşmadım bunları kendisiyle. Yüz göz olmadan nasıl halledicem bilmiyorum. Bir de yine böyle bir olay olduğunda mı konuşayım yoksa şimdi mi?
Onu bunu bilmem de normalken bile eşim ters bişey söyleyince çok sinirli oluyorum. Geçenlerde akrabaların içinde ağzında birşey var lan dedi. Ağız alışkanlığı ama başlarım ağız alışkanlığı kes ya dedim. İşine bak diyede çıkıştım. O an tepki vermelisiniz. Nebiçim konuşuyorsun sen ya de bakalım bir daha çekinir yapmaya.Çok üzülüyorum. Kendime bile söyleyemiyorum bunları. Hayır öyle değildir bana öyle geliyor diyorum. Dışarı çıktığımız zaman, araba kullanırken genç bayanlara baktığını farkediyorum. Bir de yakınımızda genç bir bayan olunca bana ters yapıyor. Mesela züccaciyeye gittik. Saksı bakıyoruz ama ben beğenmedim. Yanımızda kimse yokken çok normal karşılıyor. Satıcı genç bayan yanımızda durmaya başlayınca bana atarlı giderli sen beğenmesen de ben alıcam saksıyı falan diyor. Yani o tavır değişikliğini hissediyorum. Hiç konuşmadım bunları kendisiyle. Yüz göz olmadan nasıl halledicem bilmiyorum. Bir de yine böyle bir olay olduğunda mı konuşayım yoksa şimdi mi?
Why not?O zaman yakisikli genclerin yaninda ayni tavri sergilick:))))
Feylezof yaptı bizi çapsız, ortalama yurdum erkeğiMaalesef bence de . Bir iki kere söylerim, o anki ruh durumuma bağlı olarak sağlam azarlayabilirim. Bir daha görürsem ben de aynısını yaparım. Söylemek yeterli olmuyor çoğu zaman. Ha doğru mu, değil ama ben başka seçenek bilmiyorum
İnsana yol yöntem seçenek ürettiriyorlar işte. Ne yapsam da yontsamFeylezof yaptı bizi çapsız, ortalama yurdum erkeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?