Eşimin dışarıda davranışları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben guzele guzel demem guzel benim olmayinca

Kendilerinin nasil gorunduklerini dusunuyorlar acaba.
Eşini tersleyen, sert davranan erkek goeunce "vaay ne sert adam" demiyor kimse, ben demiyorum yani. Yazik kadina bununla birlikte diyorum.

Bence bunj bir konuşun acik acik. İyi bisey yaptim saniyor herhalde.

Genç kızlara sadece araba kullanırken mı bakıyor? mesela yolda yürürken de bakışını falan yakalıyor musunuz? araba kullanırken etrafımıza bakmak zorundayız. Belki farkında bile değildir baktığının

Siz anlattınız benim gıcığım kalktı öyle bir tersleyin ki aklı başına gelsin. Ama olay sırasında yapın. Bana iğne batırana ben çuvaldızı batırıyorum malesef

Ben guzele guzel demem guzel benim olmayinca
Biz de inanduuuuk

Mune beni şutlamadan bir iki enstantane anlatayım; bir gün Eminönü vapurundayım, bir genç geldi, elinde kocaman siyah bir poşet, çöp çuvalı gibi boyunca büyüklükte, ama nasıl güzel çocuk ya, yeminle Keanuu Reves'in updated versiyonu. Çekik gözler, simsiyah saçlar, Kıvanç'ı Burak'ı halt etmiş yanında. Gel menajerin ben olayım, Mahmut Paşa da harcanma sen diyesim gelmişti

En son bende dönüp bakma isteği uyandıracak kadar güzelini de Fransa'da gördüm. Bir cafe'de açık alanda oturyordu 35- 40 larında bir adam, yanından anlık geçiyorsun yaa, durup izin alıp fotosunu çekesim gelmişti o sefer de adamın. Sırf valla, bu kadar da güzeli mümkünmüş diye gösterebilmek, anı kayıt altına almak için...çünkü sonra hakkınca tasvir bile edemeyeceğini biliyorsun.

Neyse formun sapığı addedilmeden kaçtım ben.

Son düzenleme:
Biz ilk evlendigimizde benim ev isi bilmememden de kaynakli sürekli sizlanirdim." Isler yetismiyor, cok yoruluyorum vs."
Esim birkac kez sakayla karisik " bi natasa alalim hayatim " dedi.
"Olur" dedim yanina da sana yardimci Viktor gelirse tamam. "
15 yildir sesi cikmiyordu. Gecen aksam ben yine mızmızlanınca " hayatim natasa nın vakti geldi galiba" dedi.
" hı haklisin söyle Viktoru unutmasin" dedim.
Bi 15 sene daha idare eder.

Ya var oyle yakisiklilar da rahat bakamiyos iste hahahaha

Kızların yanında size atarlanıyorsa sizde ona atarlanın söndürün havası bakın yine yapacak mı

Muhtesem dörtlü olur

Güzel bir kadin görünce bakmayan erkek var mi? Ben cok nadir gördüm cevremde bakmayani, kendimde yasadim bu sorunu ayrica baskasina baktigi icin rahatsiz oldugumu söyledigimde anormal ve hastalikli kiskanc damgasi yedim. Ben o bakma isini normallestirdim artik

O zaman biz de bakalim kiskanmazlarmi sizce?

Bak sorun degil diyordu ve bunun sorununu yapmiyordu hic, sevmiyor muydu beni, ya da gercekten rahatsiz mi olmuyordu bilmiyorum. Bence asiri güveniyordu bana, g..tünü cok kaldirmistim cünkü.
Gercekten rahatsiz olmasi lazim da bazi insanlarda kiskanclik hic olmuyor normalde kiskanc dglmi

oturup konuşmadan çözemezsin

Birdaha oldugunda suc ustu soylenmesi olayi idrak etmesi acisindan daha kararında olur.

Oncesinde yada sonrasinda soylendiginde sıyrılmaya calısıyorlar.

Örneğin saksı için sert yaptı, hanımefendinin yanında bari kabalaşma evlilikten soğutacaksın gençleri falan deyin esprili ama kızın duyacağı şekilde. Rezil olsun.

Bazı erkekler eşlerine kötü davrandıklarını görünce diğer kadınların üstlerine atlatacağını düşünüyor malesef. Çevreye verilen mutlu değilim mesajı gibi geliyor bana. Tabi böyle saçma bi davranıştan kim etkilenir onu bilemem. Açık açık konuşun çekineceğiniz bi şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…