- 28 Ocak 2021
- 842
- 254
- 53
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Eşinim yaptığı şeyden sen utanma lütfen.Çok üzülüyorum. Kendime bile söyleyemiyorum bunları. Hayır öyle değildir bana öyle geliyor diyorum. Dışarı çıktığımız zaman, araba kullanırken genç bayanlara baktığını farkediyorum. Bir de yakınımızda genç bir bayan olunca bana ters yapıyor. Mesela züccaciyeye gittik. Saksı bakıyoruz ama ben beğenmedim. Yanımızda kimse yokken çok normal karşılıyor. Satıcı genç bayan yanımızda durmaya başlayınca bana atarlı giderli sen beğenmesen de ben alıcam saksıyı falan diyor. Yani o tavır değişikliğini hissediyorum. Hiç konuşmadım bunları kendisiyle. Yüz göz olmadan nasıl halledicem bilmiyorum. Bir de yine böyle bir olay olduğunda mı konuşayım yoksa şimdi mi?
dışarda birilerini bakması abartı olmadığı müddetçe kadın erkek herkesin yaptığı bir şey bazen farkında olmadan bile olabilir bu konunun üzerinde durmayın bu konuyuda açmayın ki asıl mevzuyu gölgelemesin. asıl mevzu başka kadınları görünce size ters davranması. bu konuyu açık açık konuşun. böyle yapıyorsun kırılıyorum yapma deyin. bu çok iğrenç bi davranış. bunca zaman nasıl bir şey demediniz ona şaşırmak lazım. açık açık yapma deyin devam ederse başkalarının yanında siz ona aynı davranın empati kurmayı öğrensin.Çok üzülüyorum. Kendime bile söyleyemiyorum bunları. Hayır öyle değildir bana öyle geliyor diyorum. Dışarı çıktığımız zaman, araba kullanırken genç bayanlara baktığını farkediyorum. Bir de yakınımızda genç bir bayan olunca bana ters yapıyor. Mesela züccaciyeye gittik. Saksı bakıyoruz ama ben beğenmedim. Yanımızda kimse yokken çok normal karşılıyor. Satıcı genç bayan yanımızda durmaya başlayınca bana atarlı giderli sen beğenmesen de ben alıcam saksıyı falan diyor. Yani o tavır değişikliğini hissediyorum. Hiç konuşmadım bunları kendisiyle. Yüz göz olmadan nasıl halledicem bilmiyorum. Bir de yine böyle bir olay olduğunda mı konuşayım yoksa şimdi mi?
Güzel bir kadin görünce bakmayan erkek var mi? Ben cok nadir gördüm cevremde bakmayani, kendimde yasadim bu sorunu ayrica baskasina baktigi icin rahatsiz oldugumu söyledigimde anormal ve hastalikli kiskanc damgasi yedim. Ben o bakma isini normallestirdim artik
İnanın evlenmeden önce biri bana eşinin böyle yaptığını söylese direkt boşan derdim. İlk başlarda anlayamıyordum saçmalama öyle şey mi olur diyordum kendime. Artık anlayınca da bu konuyu konuşup yüzleşmek çok ağır geldi. Yani zaten kabul etmez öyle yaptığını. Nasıl konuşucam bilmiyorumNeden böyle davrandığını sormadınız mı?
Bence karşına alıp konuş bir daha ki konuyu beklemeÇok üzülüyorum. Kendime bile söyleyemiyorum bunları. Hayır öyle değildir bana öyle geliyor diyorum. Dışarı çıktığımız zaman, araba kullanırken genç bayanlara baktığını farkediyorum. Bir de yakınımızda genç bir bayan olunca bana ters yapıyor. Mesela züccaciyeye gittik. Saksı bakıyoruz ama ben beğenmedim. Yanımızda kimse yokken çok normal karşılıyor. Satıcı genç bayan yanımızda durmaya başlayınca bana atarlı giderli sen beğenmesen de ben alıcam saksıyı falan diyor. Yani o tavır değişikliğini hissediyorum. Hiç konuşmadım bunları kendisiyle. Yüz göz olmadan nasıl halledicem bilmiyorum. Bir de yine böyle bir olay olduğunda mı konuşayım yoksa şimdi mi?
İnanır mısınız evde dibimden ayrılmıyor. Bana mı öyle geliyor diyorum ama yok öyle gerçekten de. Aklımdan şüphe ediyorum artıkKendini başkalarına kanıtlama sorunu var eşinizde. Bak nasıl erkeğim Ama diyor aklınca. Ya valla kusura bakma ama böyle sorunlu erkeklere öküz diyesim geliyor. Hayır yani az önce atar yaptığın kadınla gireceksin aynı eve aynı yatağa. En iyi sen tanırsın eşini hal ve hareketlerini. Eğer eminsen bu davranışlarından hemen orda sana atar yaparken s.ç ağzına Çek gel eve. Hayvan herif.
Ya karşıdaki yabancı değil ki sor neden yapmış. Açıklamasını dinle. Sonra bundan hoşlanmadığını dikkat etmesi gerektiğini söyle yine yaparsa bu sefer kavga edersin o zaman çözüm ararsın. Siz tersten başlamışsınızİnanın evlenmeden önce biri bana eşinin böyle yaptığını söylese direkt boşan derdim. İlk başlarda anlayamıyordum saçmalama öyle şey mi olur diyordum kendime. Artık anlayınca da bu konuyu konuşup yüzleşmek çok ağır geldi. Yani zaten kabul etmez öyle yaptığını. Nasıl konuşucam bilmiyorum
Serengeti düzlüklerine has davranışlar bunlar.Çok üzülüyorum. Kendime bile söyleyemiyorum bunları. Hayır öyle değildir bana öyle geliyor diyorum. Dışarı çıktığımız zaman, araba kullanırken genç bayanlara baktığını farkediyorum. Bir de yakınımızda genç bir bayan olunca bana ters yapıyor. Mesela züccaciyeye gittik. Saksı bakıyoruz ama ben beğenmedim. Yanımızda kimse yokken çok normal karşılıyor. Satıcı genç bayan yanımızda durmaya başlayınca bana atarlı giderli sen beğenmesen de ben alıcam saksıyı falan diyor. Yani o tavır değişikliğini hissediyorum. Hiç konuşmadım bunları kendisiyle. Yüz göz olmadan nasıl halledicem bilmiyorum. Bir de yine böyle bir olay olduğunda mı konuşayım yoksa şimdi mi?
Güncelleme: Kendisine söyledim. Asla kabul etmiyor. Benim sana kızdığım vakit başkası gelmiştir diyor. Ama saksı olayında o an saksıyı konuşmuyorduk başka şeylere bakıyorduk sonra birden dedi beğensen de beğenmesen de alıcam. Daha sonra da saksılara bakmadan çıktık. Ben mi şizofrenim o mu üste çıkıyor anlamıyorum. Beynim allak bullak. Kanıtlayamıyorum ama hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?