çok teşekkür ederim güzel fikriniz için.bizimde favori yemeklerimizdendir balık .bu sene eşim bu iş yerine yeni başladığı için izin alamadı malesefYemek olarak hep balıktır bizim tercihimiz.
Hem çok severiz hem de özel kutlamalarda çok hoş olduğunu düşünürüz.
Yıldönümlerimizde biz genelde kalmalı bir yer tercih ederiz.
Ama eşiniz çalıştığına göre evde eşinizin sevdiği yemekleri hazırlayıp ya da dışarıdan sipariş verip süslenebilirsiniz.
çok teşekkür ederim çok sağolunEsinizin en sevdigi yemeklerle masanizi donatin kucuk kalpli mumlarla susleyin en sevdigi kiyafetinizi giyinin guzel bi muzikle tamamlayin :) nice mutlu senelere insallah
az önce aradı sipariş verdi tavuklu birşeyler istiyormuşyemek senin adam ne severse o
örneğin çok uğraşıp hindi doldursam da eşim mutlu olmaz zira hindi sevmez ama tavuk kanadı fırına at yesin işte oldu bitti der
yani o sizin kendi iç dinamiğiniz
izlemek istediği film vs varsa onu ayarlayabilirsin akşam oturur kucak kucağa izlersiniz
yanına da ne severse ondan çerez meyve patlamış mısır vs vs
süslemeye gelince bence süslemeli parti için yaşı biraz büyük gibi yani balon yapsanız olmaz çizgi film karakteri uygun düşmez
ne kadar güzel bir doğum günü geçirmişsiniz çok şanslısınızGeçen seneki yıl dönümümüz hiç unutmam..
Lazerle ismimi yazdırmıstı boğaz köprüsüne, yemek yerken.. Birden şok olmuştum hiç unutamam :)
Evde romantik bir yemek yenebilir, bir iki kadeh birşey içişebilir, kendiniz o güne özel makyaj ve saç yaptırıp kutlayabilirsiniz :)
Allah bağışlasın yavrunuzuBiz bebeğimiz olduğu için çıkamamıştık dışarı yıldönümümüzde. Şık bi sofra hazırladım şarap aldım. Eşimin sevdiği yemeklerden yaptım. Ufak bi hediye aldım. Hazırlandım oğlumu da hazırladım güzelce. Ufak tefek şeylerle mutlu oluyor erkekler. Güzel bir sofra varsa bayılır hepsi vallahi.
bisey olmaz senin isigin yeter :)çok teşekkür ederim çok sağolundün süslemek için kalpli balonlar ,gül kuruları aldım mumları unutmuşum heyecandan