eşimin doğum günümü fazla önemsemesi

Eşiniz ruh hastasi mı. Başta problem görmedim ama son sözü baya absürt. Ben dört yaşındaki kızıma bile nasıl bir doğumgünü istersin diye soruyorum. Davet etmek istedikleri kişiler bile listeli oluyor. Doğumgünümde istemediği şeyi ona zorla yaptirmiyorum ya o. Eşiniz baya saçmalıyor. Bu sizin için idare edilirse toplu kutlamaya gidin idare edilmez ise yani katlanilir gibi değilse de gitmeyin de ders olsun.
Eşim de çok önemser. Ben önemsemem. O bana yapar ama benden beklemez mesela aynı kutlamayi. İnsan keyif almalı görev olmamalı cidden

Samimi olmadığınız insanlar bile var yani. Eşiniz cidden saçmalamış. Ama katilmazsaniz da olay çıkartır kesin böyle bir tip. İnsan doğumgününü istediği gibi kutlayamaz mı yahu ..çok saçma cidden.

Başınız sağolsun ona güzel bir hayat verdiğinize eminim yas tutmanzı anlarım ama doğum günleri de güzeldir ya :)
Ben eşinizin iyi niyetli olarak size iyi gelmesi için yaptığını düşünüyorum. Yaşınız çok genç değildi diye biliyorum eşiniz her yıl böyle şeyler yapsa ve bunu sevmiyor olsanız senelerdir yapmasına bir zamanda engel olurdunuz diye düşünüyorum. Bu sene de üzüntünüze iyi gelsin diye yapmıştır

Olay çıkartmaz ama iyi ki vakitlice öğrendim de engel oldum yoksa millete rezil olacağız diye ben kendimi gitmek zorunda hissederdim.

Teşekkür ederim. Yok şimdiye kadar ya baş başa ya aile ile ya da bir kaç samimi eş dost arasında falan kutlardık. Eşim hep sürpriz hediyeler, pastalar falan yapardı, gereksiz gelirdi ama hoşuma da giderdi. Bu sene ilk defa böyle kalabalıkla falan kutlama olayı oldu. İlk eşimin doğum gününde yaptık 30 kişi ile (eşim istedi, yaptık, çok mutlu oldu) ondan sonra şimdi benim doğum günümde eşim yine böyle bir kutlama yapmak istedi. Yok konuştuk yani istemiyorum dedim.

O sırada 3 yıldır 1 kez bile iyi ki doğdun demeyen kocam.. Allah size de başka dert vermesin inşallah ne diyeyim

Ya açıkçası bana öyle 30 40 kişiyle kutlanan doğum günleri çok samimiyetsiz geliyor.
Onun yerine gerçekten sevdiğim değer verdiğim 3 5 kişiyle olmak daha anlamlı bence.
Spa güzel olay bu arada çok ince bir hediye.
Ama kalabalığı iptal edin ciddi bir şekilde konuşarak ve gerçekten size ne iyi gelecekse onu yapın o gün sonuçta sizin doğum gününüz.

Çift olarak aynıyız sizinle .Bende önemsiyorum artık çünkü onun için önemli madem öyle bende uyarım ona yoksa hiç sevmem pasta kesmeyi vs .Hediye kismida belli gunlerde değil spontene seviyorum.ben aniden aklıma sen geldin bunu nasılsa sever bu en çok ona gider dedim aldım gibi buna 365 gün varım Uyun gitsin yani tabi çok abartmaya gerek yok bencede

Evet bu anlattığınız aynı ben. Ben de doğum günü için hediye almak zorunluluğu ile hediye seçerken zorlanırım oysa aynı dediğiniz gibi, herhangi bir gün bir yerde bir şey görürsünüz ve o kişi gelir aklınıza. Benim de böyle alıp spontan verdiğim veya bekletip doğum günü veya yılbaşı vs gelince hediye olarak verdiğim oluyor.

Böyle bır şatafatlı kutlamanın karşılığını kendi doğum gününde de bekliyorsa büyük sıkıntı

Eşiniz haklı diyorum eğer kimse beni tokatlamayacaksa diğer günleri bende onemsemem yıldönümüymuş sevgililer günüymus saçma bence ama doğumgünü çok önemli .

Kalabalık sevmeyenler gelin sarılalım Ben sizi anladım, kendi konum da var doğumgünü kutlaması beni çok bunaltıyor ve kendimce haklı sebeplerim var. Hele ki kalabalık ve arasında çok aşırı samimi olmadığınız insanlar olması tam tuz biber ekmiş. Düşününce bile sıkıntı bastı beni. Güzel bir hediye ve sadece ikinizin olacağı bir spa, bunlar çok güzel ama o parti olmasın ya. Aslında kıymet bilmemek de değil, örneğin bir yıldönümümüzde eşim oturup fotoğraflarımızı defter yapmış üstüne bir sürü güzel şeyler yazmış o deftere, beni mutluluktan ağlatan tek hediyedir o. Çok güzeldi hala düşününce bile mutlu oluyorum. Yani olay büyük planlar değil, neyi seveceğinizi bilmesi ve buna göre bir şeyler yapması bence. Üstelik daha da kendinizle kalmak istediğiniz bir dönem, bana da biraz kendi için yapıyor gibi geldi ki siz eşinizi zaten tanırsınız.

Konunun burçlara gelmesine de ayrıca güldüm çünkü eşim ikizler burcu, ben başak değilim ama yükselenim başak, haritam full başak Kendileri büyük büyük olayları seviyorlar biz daha kapalı ve küçük kutlamaları, ince düşünülmüş şeyleri seviyoruz. Eşimin bunu anlaması yıllar aldı ve hala da onun kadar sosyal olmamama şaşırır. Bence usulünce konuşur iptal edersiniz siz bunu. Doğum gününüz kutlu olsun

Derde bak sıkıntıya bak.
Kader sizi bi gun bi kucaklasin da o zaman derdi depresyonu görün. Saçma sapan şeyleri işsizlikten dert ediniyosunuz.
Ay ama çok zoooor
Ay ama ben hiç istemiooruumm
Otur 2 rekat şükür namazı kıl ki hiç derdin gayen yok bu kadar tirt şeyleri dert edindim diye.

Sen ve senin gibileri aşırı kıskanıyorum ama böyle büyük dg kutlanmalarindan değil, dertsiz olusunuzu. Keske bende bu kadar sığ olabilseydim üstten üstten yaşasaydım da, tırnağım kırıldı diye felan depresyona girseydim.

altı üstü 1 akşamınızı alacak bir şey için heves kırmaya ne gerek var ki? tam olarak bizim istediğimiz gibi olmayabilir bi şeyler ama "düşünmüş yapmış" diyebilmek de gerekiyor bence. belki ortama girince seveceksiniz ama şimdiden olumsuz baktığınız için şartlanma oluşuyor.

Benım 16 yillik kedim evladim öldüğünde depresyonum 1 hafta sürdü. Cok zor anlıyorum ama bu kadar bıkkınlık yılgınlık fazla değil mi? Adam kendınıze gelirsiniz belki diye yapıyor bence sonra bigün bi bakmıssınız böyle burun kıvırdıgınız her seyi bigün daha kıymet bilen sevecen eğlenceli bi kadin gelmis kapmis hop

Benim doğum günümü hatırlamıyor bile kimse.Oysaki ben herkesin hatırlarım pasta alırım hediyesiz de bırakmam.Ne güzel işte.Tadını çıkarın.Yeni yaşınız güzelliklerle gelsin.

Kader sizi kucaklasın da derdi görün demek beddua gibi olmuş ya.Hiç hoş olmadı.Toplum niye bu hale geldi bilmiyorum.Ne güzel işte düşünceli bir eşi var maşallah deyip güzel dileklerde bulunmak zor bir şey değil.Sıkıntılarınız varsa sizin de içinize Rabbim ferahlık versin.

Doğum gününüz sizi mutlu etme için değil de eşinizin sosyalleşme ihtiyacını gidermek etmek için planlanmış gibi. Kalabalığı, sosyalliği sevmeyen birine 30 kişilik, içlerinde tanımadığı insanların bile olduğu bir grupla "süpriz" yapmanın hiçbir anlamı, düşünceli bie tarafı yok bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…