eşimin doğum günümü fazla önemsemesi

Sizin kocanız sokakta gördüğü herkesle gereksiz samimiyet kuran bir adamdı. Restoranda garsonla gereksiz muhabbet ettiğini, otostopla insan topladığını hatırlıyorum. Amacı siz değilsiniz sizi bahane edip kalabalık toplamak gibi geldi bana. Açık ve net böyle bir şey istemediğinizi gelmeyeceğinizi söyleyin bence

doğum günlerine çok önem veriyorum ama hep ağlıyorum bu yüzden benim kocam da hep aylar önceden plan yapar 29 ekim olduğu için mutlaka tatil oluyor. Zaten 4 5 kere kutluyoruz arkadaşlar onlar vs ama benim kocam bunu sevmez hiç hatta nefret eder doğum gününden ben de ona göre plan yaparım. Bence kalabalık iyi gelir diye düşündü

Valla insanlar kızıyor ben böyle söylüyorum diye ama bana da öyle geliyor. Doğum günümü bahane ediyor kendi istediği için yapıyor. Bir de yanlış anlaşılmasın ama insanlar, "vay adama bak ne kadar iyi, karısı için böyle organizasyon yaptı" vs diye övgü yağdıracaklar, bu da hoşuna gidiyor. Benim isteklerime gelince, hani istediğim hediyeyi yaptı tamam, bu beni mutlu ediyor, üstüne bir de spa organize etmiş onu da kabul ettim ama bu partiyi istemediğimi açıkça ve net söyledim demin kendisine. Bir de "Ne aşamada? iptal etmemiz mümkün mü?" dedim. Neyse mümkünmüş. İptal edecek herhalde.

Son düzenleme:
Ben doğumgünümü çok severim. Kutlu doğum haftası olarak, bir hafta boyunca 5-6 kere kutlarız

Ama bu konuda size hak verdim çünkü doğum günü sizin ve istediğiniz gibi kutlamanız gerekiyor. Kutlamak istemezseniz kutlamazsınız da. Sizinle ilgili bir günü "ben öyle istiyorum" diye ele geçirip emrivaki yapması hoş değil. Kendi doğum gününü istediği gibi kutlasın ama bu gün sizin gününüzse, isterseniz evde pijamalarınızla oturursunuz.

Ha dese ki "kaybın yüzünden yastasın, biraz insan içine çıkıp birkaç saat de olsa kafanı dağıtmanı istedim" amenna, derim ki iyi niyetle sizi dışarı çıkarmaya çalışmış.
Ama bu üslupla, sizi istemediğiniz bir kutlamaya zorlayarak yaptığı şey güzel değil.

Kaynananızla kutlayacaksınız yani bi yandan, değil mi?

Başak doğurmak en büyük kabusumdu erken doğduğu için sevindiğim tek konu

Kimi bulamaz kimi bilemez

Bu tür olumsuzluklara kapılırken yaşamın mayasını kaçırıyorsunuz. Anlıyorum zor bir dönem sizin için kedinizi kaybetmek felan da yıkıcı olmuştur ama bir süre sonra bu durum eşinizi de aşağı çeker. Duygusal sömürme bu yanlış anlamayın yani hep hevesli istekli giden bir taraf varken karşınızda böyle dönüş almak bir süre sonra isteksizlik yaratacaktır eşiniz de. Şimdi bunaldığınız şeyi mumla ararsınız

Kaynananızla kutlayacaksınız yani bi yandan, değil mi?
Hah o konuyu da hortlatmamak için güncelleme yazmadım ama kaynanam gelmiyor. Gerçi kaynanamla kutlamaktan da hiç rahatsız olmaz, hoşuma da giderdi. O da başak. Ama onunla da geçenlerde konuştuk. Burada önerildiği gibi ona anlattım pek iyi olmadığımı, o da farkında tabi üzülüyor "senin için elimden bir şey gelmiyor" diye (kedim öldü ya onunla ilgili) Ben ona dedim. "Ben bu aralar pek bir şey yapamıyorum, evden çıkmak da istemiyorum, Sizinle yan yana olmak sizinle sohbet etmek bana iyi gelir ama size ne kadar iyi gelir bilmiyorum" dedim. O da zaten gelemeyeceğini söyledi çünkü görümcem yurt dışına gidecek tarih belli değil henüz vizesi gelmedi ama KV gelirse ve görümcem giderse bu sefer Kayınpederim yalnız kalacak. Görümcem döndükten sonra gelse havalar bozmaya başlayacak. Bu sene olmasın dedi.

Esiniz ya depresyondasınız iyi gelir moral olur diye düşündü. Ya da aslında sizin için değil kendi için yaptı. İyi desinler diye. Dolayısıyla sizin hissettiklerinizi çok da umursamıyor.
Esinizin amacının hangisi olduğunu siz daha iyi bilirsiniz.

Yani neyse ben onu kırmadan dökmeden kendimi ifade edebileceğimi düşünüyorum. Söyledim istemediğimi "iptal edilebilir mi ne aşamada insanlara mahcup olur muyuz? "diye. Neyse ki sırf grup başkanına söylemiş o da gruptaki insanlara yazarım toplarım onları demiş. Henüz yazmamış. Oh dedim o zaman söyle yazmasın. Ben eşimin bana en ufak hediyesine ya da beni mutlu edecek en ufak hareketine fazlasıyla teşekkür ediyorum zaten, takdir ettiğimi gösteriyorum. Sevincim 1 ise 2 gösteriyorum, onun da egosu okşansın, hevesi çoğalsın diye. Ama istemediğim şeylere de aynı şekilde mutlu olmuş gibi tepki verirsem bu orgazm taklidi gibi bir şey olur. Samimi olmaz.
Amacı beni mutlu etmekse o zaman beni gerçekten mutlu edecek şeyler yapsın ben de gerçekten teşekkür edeyim.

Eşinizin önem verdiği şey sizin doğum gününüz mü yoksa yaptığı büyük organizasyonları başkalarına göstermek mi?
Çünkü bu kadar değer veriyorsa bu kadar önem veriyorsa sevmediğinizi bildiği halde niye ısrarla yapsın ki..
Adı üstünde doğum gününde sizi mutlu etmek değil mi amaç?
Ben biraz farklı düşünüyorum sanırım...

Kayınvalideniz geldi mi?
Gelmedi

Okadar şanslısın ki adamı hiç bişey yapmamasına sebep olcaksın. Bir çicek bile almayacak duruma getirirsin. Böyle şeyler zaten karşılıklı bu arada yani başka ne olacaktı?

Abla esin kutlama sevmedigini bilmiyo mu yoksa bildigi halde mi yapiyor iki turlude kotu seni tanimayan bir adamla evlenmissin malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…