- 21 Ağustos 2022
- 2.066
- 7.041
- 108
- 33
- Konu Sahibi mahmut abi
-
Ay evet bekliyor, ve ben de ne yapacağımı şaşırıyorum. Neyse onun geçen doğum günü çok iyi geçti. Seneye de doğum gününde toplarım yine aynı ekibi, hatta ek olarak yoldan bir iki kişi çevirsem, "aha yeni insanlarla tanışmayı seviyorsun, al bunları da yoldan çevirdim" dermişim çok mutlu olur (şaka). Çok farklıyız gerçekten.Böyle bır şatafatlı kutlamanın karşılığını kendi doğum gününde de bekliyorsa büyük sıkıntı
BDV de açtım konuyu diye derdimin bir tek bu olduğu çıkarımını yapmak isabetli olmaz. Gerçekte bir sürü derdim var benim, herkesin de vardır. Zaten bir sürü derdim varken öyle samimiyetsiz samimiyetsiz millete gülücük dağıtmak istemediğim için bu doğum gününü de bu şekilde kutlamak istemiyorum. Bu spesifik konu doğum günüm ile ilgiliyken oturup bütün dertlerimi mi sıralasaydım? Çoğunu konuşmak dahi istemiyorum.Derde bak sıkıntıya bak.
Kader sizi bi gun bi kucaklasin da o zaman derdi depresyonu görün. Saçma sapan şeyleri işsizlikten dert ediniyosunuz.
Ay ama çok zoooor
Ay ama ben hiç istemiooruumm
Otur 2 rekat şükür namazı kıl ki hiç derdin gayen yok bu kadar tirt şeyleri dert edindim diye.
Sen ve senin gibileri aşırı kıskanıyorum ama böyle büyük dg kutlanmalarindan değil, dertsiz olusunuzu. Keske bende bu kadar sığ olabilseydim üstten üstten yaşasaydım da, tırnağım kırıldı diye felan depresyona girseydim.
Evet derdi kucumsuyorum, çünkü nice nice insanlar dertler içinde kavruluyor. Ve kişi bunu dert etmiş. Bunu.Kader sizi kucaklasın da derdi görün demek beddua gibi olmuş ya.Hiç hoş olmadı.Toplum niye bu hale geldi bilmiyorum.Ne güzel işte düşünceli bir eşi var maşallah deyip güzel dileklerde bulunmak zor bir şey değil.Sıkıntılarınız varsa sizin de içinize Rabbim ferahlık versin.
Ya size dert beğendirme yükümlülüğü mü var konu açanın? Misal bana göre gayette dert senin halinden anlamayan, zevklerini hice sayan bir eş.Evet derdi kucumsuyorum, çünkü nice nice insanlar dertler içinde kavruluyor. Ve kişi bunu dert etmiş. Bunu.
Toplum niye bu hale geldi diye bende sorguluyorum. Altı üstü 1 aksam geçecek. Bunda bi sey yok. Kimler ne akşamlar geçirip sabah ediyo.
Bu gösterişli kutlamaları sizin için değil kendisi için yapıyor. Ne kadar Süper hüper bir koca densin pohpohlansin diye. Aşırı sinir bozucu ya.Çoğu kadın, "bana çiçek bile almadı" "doğum günümü hatırlamadı" "Hediye almadı" "ilgisiz" diye şikayet ederken benim böyle bir konu açmam çok ironik olacak ama eşim doğum günlerine çok önem veriyor, bense vermem. Eşim dediğim gibi çok önem verdiği için kendi doğum gününde de sürprizler bekler, benim doğum günümde de sürprizler yapar. Bu arada illa ki mumlu maytaplı pasta kesilecek vs. Bu sene de benim yaklaşan doğum günüm için bir sürü organizasyon yapmış. Bir otelde spa, sonra kalabalık bir arkadaş grubumuzla bir kafede pastalı kutlama vs Ben eşimin aksine biraz içe kapanık biriyim. Kalabalıktan hoşlanmıyorum. Kaldı ki bu sene depresyondayım, kedim öldü hiç de doğum günü kutlama havasında değilim. Bu ruh halimle insanlara yapmacık gülücükler de atmak istemiyorum. Yani spa olabilir ama o kalabalık kutlama falan hiç istemiyorum, başbaşa da kutlar geçerdik. Ama eşim insanları organize etmiş vs anladığım kadarıyla.. Ne yapmış tam bilmiyorum da kazara duydum. Eşime istemediğimi söyledim. Eşim "ben istiyorum, sen doğmuşsun, bu benim için önemli, pastasız partisiz olur mu, sen karışma" dedi. Biraz da kızdım. Ne yapayım?
Bayılıyorum böyle kafasi calisan hatunlara ya helalBu gösterişli kutlamaları sizin için değil kendisi için yapıyor. Ne kadar Süper hüper bir koca densin pohpohlansin diye. Aşırı sinir bozucu ya.
Sizin için yapsa sadece sizin istediğinizi yapardı ve bu onu da mutlu ederdi ama ne kişisel seçiminize saygısı var ne de ruh halinize ama işin daha da sinir bozucu tarafı kendinizi ifade ettiğinizde bazı üyelerin verdiği cevaplar gibi nankörlükle manipüle edilecek olmanız.
Hayır bi de yıllardır aynı şeyi yapıyormuş, konu burada doğum günü değil, karısının neyi sevip sevmediğini bildiği hâlde kendi çıkarı için kadını umursamadan, istediği şeye, kalabalık sevmeyen kişiliğine, özel gün tercihlerine saygı duymadan ciddiye almadan yapmaya devam etmesi. Bunu her konuda yapıyordur ayrıca. İğrenç bir adam ya.Bayılıyorum böyle kafasi calisan hatunlara ya helalTekdüze, nankörsün bu nasi dert, demek olayi kavrayamamak. Tam evlere şenlik bi de biri yazinca hepsi devam ettiriyor ayni şeyi beyni kapamislar gibi.
Kesinlikle kendini parlatmaya yapiyor adam. Hadi diyelim biz fesatiz en iyi ihtimalle aynisi kendine yapilsin diye yapiyor. Abicim sen oyle istiyorsan sana onu yapariz hadi de istemeyene ne zorluyorsun. Sen karisma boyle olacak diye dikte ediyor bi de söylemiş de, adam manipulasyonla da ugrasmamis sus ve dediğimi yap demis. Cok tuhaf geldi bana sinir olmayanin akli dengesinden şüphe ederim yani.
Laf anlatılmaz bu düşüncede olan insana.Hala aynı şeyi tekrarlıyorsunuz.Beddua lafına bir cevap vermenizi bekledim açıkcası.Başkalarının derdi var diye konu sahibinin de mi olsun.Eşim hiçbir özel günü hatırlamaz.Buna üzülüp başkasınınki niye hatırlıyor da demiyorum.Kıyas yapmıyorum.Evet derdi kucumsuyorum, çünkü nice nice insanlar dertler içinde kavruluyor. Ve kişi bunu dert etmiş. Bunu.
Toplum niye bu hale geldi diye bende sorguluyorum. Altı üstü 1 aksam geçecek. Bunda bi sey yok. Kimler ne akşamlar geçirip sabah ediyo.
Ay yok ya. Geçen sene konu sahibinin eşi kendi doğum gününü iş yerinden başka biriyle kutlamış. Konu sahibi de bu duruma bozulmuş baya. Onun telafisini mi yapmaya çalışıyor artık nedir bilemem. Zaten eşiyle arasında ilginç bir iletişim var. İletişimleri böyle ilginç olduğu için ben konu sahibinin bu meseleye takılacağını sanmıyorum.Hayır bi de yıllardır aynı şeyi yapıyormuş, konu burada doğum günü değil, karısının neyi sevip sevmediğini bildiği hâlde kendi çıkarı için kadını umursamadan, istediği şeye, kalabalık sevmeyen kişiliğine, özel gün tercihlerine saygı duymadan ciddiye almadan yapmaya devam etmesi. Bunu her konuda yapıyordur ayrıca. İğrenç bir adam ya.
Bu nasıl önemsiz bir konu olabilir o da ayrı bir konu. Dünyanın en muhteşem şeyini istemeye biliriz ya, sevmeye biliriz, bize iyi gelmeye bilir, kötü hissettire bilir ne demek bu dert değil, daha büyük derdi olanlar var kiyaslamasi?
Dert de beğenmiyorlar
Eşiniz kendi eğlenmek istiyor bence doğum günleriniz bahane oluyor. Sizlik bir durum yok gibi geldi bana .Çoğu kadın, "bana çiçek bile almadı" "doğum günümü hatırlamadı" "Hediye almadı" "ilgisiz" diye şikayet ederken benim böyle bir konu açmam çok ironik olacak ama eşim doğum günlerine çok önem veriyor, bense vermem. Eşim dediğim gibi çok önem verdiği için kendi doğum gününde de sürprizler bekler, benim doğum günümde de sürprizler yapar. Bu arada illa ki mumlu maytaplı pasta kesilecek vs. Bu sene de benim yaklaşan doğum günüm için bir sürü organizasyon yapmış. Bir otelde spa, sonra kalabalık bir arkadaş grubumuzla bir kafede pastalı kutlama vs Ben eşimin aksine biraz içe kapanık biriyim. Kalabalıktan hoşlanmıyorum. Kaldı ki bu sene depresyondayım, kedim öldü hiç de doğum günü kutlama havasında değilim. Bu ruh halimle insanlara yapmacık gülücükler de atmak istemiyorum. Yani spa olabilir ama o kalabalık kutlama falan hiç istemiyorum, başbaşa da kutlar geçerdik. Ama eşim insanları organize etmiş vs anladığım kadarıyla.. Ne yapmış tam bilmiyorum da kazara duydum. Eşime istemediğimi söyledim. Eşim "ben istiyorum, sen doğmuşsun, bu benim için önemli, pastasız partisiz olur mu, sen karışma" dedi. Biraz da kızdım. Ne yapayım?
Evlilik yıl dönümü ve doğum günüm aynı gün eşim doğru düzgün kutlamaz bileÇoğu kadın, "bana çiçek bile almadı" "doğum günümü hatırlamadı" "Hediye almadı" "ilgisiz" diye şikayet ederken benim böyle bir konu açmam çok ironik olacak ama eşim doğum günlerine çok önem veriyor, bense vermem. Eşim dediğim gibi çok önem verdiği için kendi doğum gününde de sürprizler bekler, benim doğum günümde de sürprizler yapar. Bu arada illa ki mumlu maytaplı pasta kesilecek vs. Bu sene de benim yaklaşan doğum günüm için bir sürü organizasyon yapmış. Bir otelde spa, sonra kalabalık bir arkadaş grubumuzla bir kafede pastalı kutlama vs Ben eşimin aksine biraz içe kapanık biriyim. Kalabalıktan hoşlanmıyorum. Kaldı ki bu sene depresyondayım, kedim öldü hiç de doğum günü kutlama havasında değilim. Bu ruh halimle insanlara yapmacık gülücükler de atmak istemiyorum. Yani spa olabilir ama o kalabalık kutlama falan hiç istemiyorum, başbaşa da kutlar geçerdik. Ama eşim insanları organize etmiş vs anladığım kadarıyla.. Ne yapmış tam bilmiyorum da kazara duydum. Eşime istemediğimi söyledim. Eşim "ben istiyorum, sen doğmuşsun, bu benim için önemli, pastasız partisiz olur mu, sen karışma" dedi. Biraz da kızdım. Ne yapayım?
Merhaba, yok benim eşim hiç kendi doğum gününü işyerinden biri ile kutlamadı. Konular karışmış olabilir ama teşekkür ederim yine de.Ay yok ya. Geçen sene konu sahibinin eşi kendi doğum gününü iş yerinden başka biriyle kutlamış. Konu sahibi de bu duruma bozulmuş baya. Onun telafisini mi yapmaya çalışıyor artık nedir bilemem. Zaten eşiyle arasında ilginç bir iletişim var. İletişimleri böyle ilginç olduğu için ben konu sahibinin bu meseleye takılacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?