eşimin doğum günümü fazla önemsemesi

Kalabalık sevmeyen, bu tür önemli günlerde baş başa olmayı tercih eden birisiniz belli ki, bende bunu tercih edenlerdenim. O yüzden sizi anlıyorum. Eşinizin sizin kalabalık sevmediğinizi bile bile böyle kalabalık bir organizasyon yapması gereksiz olmuş bencede. Ama adam bence kafanız dağılır, o depresyon modundan çıkarsınız biraz olsun diye düşünmüş olabilir. Bir iki saat tanıdıklarla muhabbet iyi gelebilir diye düşünmüştür. Evde modunuz çok düşük şekildeyseniz uzun zamandır bundan çıkmanızı istiyordur belki.
Bence akışına bırakıp keyfini çıkarın. Bence de kafanız baya dağılacaktır. Arkadaşlarınızı görmek belki size iyi gelecektir. Sohbet eder 2 saatliğine o depresyon modundan uzaklaşırsınız.

Böyle bır şatafatlı kutlamanın karşılığını kendi doğum gününde de bekliyorsa büyük sıkıntı
Ay evet bekliyor, ve ben de ne yapacağımı şaşırıyorum. Neyse onun geçen doğum günü çok iyi geçti. Seneye de doğum gününde toplarım yine aynı ekibi, hatta ek olarak yoldan bir iki kişi çevirsem, "aha yeni insanlarla tanışmayı seviyorsun, al bunları da yoldan çevirdim" dermişim çok mutlu olur (şaka). Çok farklıyız gerçekten.

BDV de açtım konuyu diye derdimin bir tek bu olduğu çıkarımını yapmak isabetli olmaz. Gerçekte bir sürü derdim var benim, herkesin de vardır. Zaten bir sürü derdim varken öyle samimiyetsiz samimiyetsiz millete gülücük dağıtmak istemediğim için bu doğum gününü de bu şekilde kutlamak istemiyorum. Bu spesifik konu doğum günüm ile ilgiliyken oturup bütün dertlerimi mi sıralasaydım? Çoğunu konuşmak dahi istemiyorum.

Son düzenleme:
Evet derdi kucumsuyorum, çünkü nice nice insanlar dertler içinde kavruluyor. Ve kişi bunu dert etmiş. Bunu.
Toplum niye bu hale geldi diye bende sorguluyorum. Altı üstü 1 aksam geçecek. Bunda bi sey yok. Kimler ne akşamlar geçirip sabah ediyo.

Of hic sevmem kalabalik kutlama. Kac yasinda insanlariz hele hadi 20 yaşa kadar anlarim da. Kendimi bi garip hissederim insanlar benim icin gelmek zorunda kalmis toplasmislar pasta üflüyorum cocuk gibi, ben hak verdim sana cok gereksiz. Hic kutlamamak da olmaz tabi eşinle kendi aranda spa cok guzel bir fikir bence. Istemedigin halde dayatmasi da ekstra sacma bisey. Insan biraz tanır eşini ve zorlamaz.

Ya size dert beğendirme yükümlülüğü mü var konu açanın? Misal bana göre gayette dert senin halinden anlamayan, zevklerini hice sayan bir eş.

Baskasinin haline bakip da, ya ne dertler var ben gene iyiyim valla oh!, demek de bana göre adilik tam. Ne sevincen haline milletin kötü oluşunu düşünüp de. Kendinden kötüyü görüp haline şükretmek kadar pis bi his daha var mi..

Bu gösterişli kutlamaları sizin için değil kendisi için yapıyor. Ne kadar Süper hüper bir koca densin pohpohlansin diye. Aşırı sinir bozucu ya.

Sizin için yapsa sadece sizin istediğinizi yapardı ve bu onu da mutlu ederdi ama ne kişisel seçiminize saygısı var ne de ruh halinize ama işin daha da sinir bozucu tarafı kendinizi ifade ettiğinizde bazı üyelerin verdiği cevaplar gibi nankörlükle manipüle edilecek olmanız.

Bayılıyorum böyle kafasi calisan hatunlara ya helal Tekdüze, nankörsün bu nasi dert, demek olayi kavrayamamak. Tam evlere şenlik bi de biri yazinca hepsi devam ettiriyor ayni şeyi beyni kapamislar gibi.

Kesinlikle kendini parlatmaya yapiyor adam. Hadi diyelim biz fesatiz en iyi ihtimalle aynisi kendine yapilsin diye yapiyor. Abicim sen oyle istiyorsan sana onu yapariz hadi de istemeyene ne zorluyorsun. Sen karisma boyle olacak diye dikte ediyor bi de söylemiş de, adam manipulasyonla da ugrasmamis sus ve dediğimi yap demis. Cok tuhaf geldi bana sinir olmayanin akli dengesinden şüphe ederim yani.

Hayır bi de yıllardır aynı şeyi yapıyormuş, konu burada doğum günü değil, karısının neyi sevip sevmediğini bildiği hâlde kendi çıkarı için kadını umursamadan, istediği şeye, kalabalık sevmeyen kişiliğine, özel gün tercihlerine saygı duymadan ciddiye almadan yapmaya devam etmesi. Bunu her konuda yapıyordur ayrıca. İğrenç bir adam ya.

Bu nasıl önemsiz bir konu olabilir o da ayrı bir konu. Dünyanın en muhteşem şeyini istemeye biliriz ya, sevmeye biliriz, bize iyi gelmeye bilir, kötü hissettire bilir ne demek bu dert değil, daha büyük derdi olanlar var kiyaslamasi?

Dert de beğenmiyorlar

Laf anlatılmaz bu düşüncede olan insana.Hala aynı şeyi tekrarlıyorsunuz.Beddua lafına bir cevap vermenizi bekledim açıkcası.Başkalarının derdi var diye konu sahibinin de mi olsun.Eşim hiçbir özel günü hatırlamaz.Buna üzülüp başkasınınki niye hatırlıyor da demiyorum.Kıyas yapmıyorum.
Herkes farklı hayatlar yaşıyor.Herkes hayatında yaşadığı sıkıntıya üzülüyor sonuçta.Dert yarıştırmıyoruz.Rabbim kimseye dert sıkıntı da vermesin

Ay yok ya. Geçen sene konu sahibinin eşi kendi doğum gününü iş yerinden başka biriyle kutlamış. Konu sahibi de bu duruma bozulmuş baya. Onun telafisini mi yapmaya çalışıyor artık nedir bilemem. Zaten eşiyle arasında ilginç bir iletişim var. İletişimleri böyle ilginç olduğu için ben konu sahibinin bu meseleye takılacağını sanmıyorum.

Kadın istemiyorum diyor ve karşısında istemediği bir şeyi ona zorla dayatan bir koca var. Doğum günleri kişiyi mutlu etmek için kutlanır, sevdiği şeyler yapılır. Konu sahibi dışında herkes mutlu olacak. Böyle doğum günü kutlaması mı olur? Kocası çok seviyorsa kendi doğum gününe adam toplasın, karısı istemiyor. Bu kadar net.

Eşiniz kendi eğlenmek istiyor bence doğum günleriniz bahane oluyor. Sizlik bir durum yok gibi geldi bana .

Valla esinize burdan birkac kisinin dogum gununu de soyleyin de ekip toplayip kutlasin
Adam icin farketmiyor kimin dogum gunu oldugu, maksat parti olsun
Esi kalabaliktan hoslanmayan adam neden illa diretir ki yani
Siz de onunkinde basbasa plan yapin muhtemelen bu egolu bey kin guder ve sizinkini kutlamaz daha

Uyumsuz çiftsiniz sadece. Bence abartyorsun ya altı üstü bir akşam. Ama istemediğim halde insanların içine girmek istemezdim ama genelde toplanmaları seven biriyim çokta anlam veremiyorum aslında.

Evlilik yıl dönümü ve doğum günüm aynı gün eşim doğru düzgün kutlamaz bile
Eşiniz heveslenmiş düşünmüş hevesini kırmayın bence

Merhaba, yok benim eşim hiç kendi doğum gününü işyerinden biri ile kutlamadı. Konular karışmış olabilir ama teşekkür ederim yine de.

Evcil hayvanını kaybetmek çok zordur, iki hafta önce kedimin öleceğini sandım ve o kadar çok ağladım ki. Bu durumda benim de gözüm doğum günü falan görmezdi, Allah tüm sevdiklerimizi bize bağışlasın(evcillerimizi de ❤), sizin de acınızı hafifletsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…