Eşimin durumu 🤷🏻‍♂️

Bu arada bebeğin var mı
Evet hamileyim su an ilk bebegim olacak insAllah. beklemek her ay umut etmek çok zor bilirim. Streste çok etkiliyor. Ben beklemediğim ay hamile kaldım. Eşimi de çok strese sokuyordum .

Reactions: N8M
Merhabalr beni esimde vitamin kullaniyo ileri hiz icin sayisi da dusuk biraz bu dediginiz ilac hiza mi yoksa sayiya mi iyi geldi acaba?
Eşimde ikisi de vardı, bir de morfoloji 0dı. Elhamdulillah sperm kalitesini arttırmış, yıkama işlemi sonrası kalitesi artmıştı ilaçla. Bende de pko vardı ama çok şükür nasip oldu

Evet hamileyim su an ilk bebegim olacak insAllah. beklemek her ay umut etmek çok zor bilirim. Streste çok etkiliyor. Ben beklemediğim ay hamile kaldım. Eşimi de çok strese sokuyordum .
Ne güzel canım maşallah sağ salim al inşallah bebeğini kucağına darısı bizlere inşallah senin adına çok sevindim

İlk aydan bunun stresine girmeyin derim. Aceleniz ne önce bir tadını çıkarın evliliğin. Şimdi yok yere kafanı bunla meşgul edeceksin sende eşinde.
Öylede evlendiğimden beri istediğimiz için artık acabalar başlamıştı canım bide yaşlarda ilerleyince beklemek istemedik malum 2ciye de geç kalmış olcaz bu sefer

Sağol canım bilgi verdiğin için, evet eşime takviye olarak al demiş muhtemelen senin dediğin gibi yani. senin adına çok sevindim inşallah rabbim bizide sevindirir.

Eşimde ikisi de vardı, bir de morfoloji 0dı. Elhamdulillah sperm kalitesini arttırmış, yıkama işlemi sonrası kalitesi artmıştı ilaçla. Bende de pko vardı ama çok şükür nasip oldu
Yıkama işlemi nedir canım, birde hangi ilaç kullandınız, acaba aynımıdır. Ayrıca bitkisel kürlerle destek verdinİz mi yoksa sadece ilaç mı

Yıkama işlemi nedir canım, birde hangi ilaç kullandınız, acaba aynımıdır. Ayrıca bitkisel kürlerle destek verdinİz mi yoksa sadece ilaç mı
Spermiyogramda yazıyordu bizim yaptırdığımız hastanelerde. Tüp bebek, aşılama vs için yapılan ön işleme yıkama deniyor sanırım, doktorumuz öyle anlatmıştı.

Bitkisel hiçbir şey yapmadık doktorumuz vitaminde zaten tüm ihtiyaçlarının olduğunu, bitkisel kürlerin hormonlarına nasıl etki edeceğinin belli olmadığını söyledi. Promotil m forte kullandı eşim.

Sigara, nargile vs tütün ürünü hiçbir şey kullanmamalı bir de.

Sağol canım cevap verdiğin için, benim eşimede neofortil diye bir vitamin yazmış içinde 180 adet varmış açılcası bana baya pahalı geldi 500 tl civarı ama mecbur alıcaz artık. Eşimde sigarayı bıraktı 15 g0n kadar oldu. Bu durumdan sonra bidaha başlamam zaten diyor, oda belli etmesede kafasına takıyor bugünde keçiboynuzu kaynatmaya başladım sabah akşam suyunu içicek netten falan araştırdım yorum yapan herkea memnun kalmış

Biraz pahalı oluyor canım. Eşimin kullandığı aylık 300 lira tutuyordu..

İnşallah size de şifa olur vitamin ve keçiboynuzu canım. Biz anlatıyoruz, konuşuyoruz ama erkekler içine atıyor, daha çok, haklısın canım...

Şifa Allahtan bunlar vesile Dilerim Allahım ne bizi nede başkasını evlat hasreti ile sınamasın isteyen herkese nasip etsin

Kuzum önemli olan var olması eşini şakın strese sokma sakın neticede hamile kalman 1 tanecik sperme bakar

Keçiboynuzu ve ya pekmezi deneyin..Anlayan arkadaşa sordum sayı birazcık az ama engel teşkil eden nitelikte değil dedi.Sevgiler

Kuzum önemli olan var olması eşini şakın strese sokma sakın neticede hamile kalman 1 tanecik sperme bakar
İnşallah canım Allahın izniyle olcak inşallah hep olumlu konuşmaya özen gösteriyorum inşallah oda takmıyordur

Keçiboynuzu ve ya pekmezi deneyin..Anlayan arkadaşa sordum sayı birazcık az ama engel teşkil eden nitelikte değil dedi.Sevgiler
Çok sağol canım sonuçları aldığımız günden beri keçiboynuzu suyu içiyor eşim, ultrason için 14 gün var. O güne kadar devam edicez. Daha sonra ultrason sonuçları ile beraber birde özelde sperm testi vericez. İnşallah o 2 haftalık kullanımda farkeder

Kızlar sperm hızını arttıran bitkisel olarak yapılabilecek neler var acaba
Hız içinde etkili mi bilmiyorum canım ama baya araştırdım keçiboynuzunu çok öneriyorlar kullanıcı yorumları çok iyi bend deniyorum wşime bence send yap bişey kaybetmezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…