Eşimin durumu 🤷🏻‍♂️

İnşallah canım Allahın izniyle olcak inşallah hep olumlu konuşmaya özen gösteriyorum inşallah oda takmıyordur
Çünkü gerçekten baya takıyorlar bir süre sonra ilişkiyi de etkiliyor hakkında hayırlısı olur inşallah

bnim eşim varikosel ameliyati oldu ona ragmen yükselmedi 5 milyondaydi en son. hamile kaldim ama letrezol kullandığim ilk ay..
yastık koyun hic birinin geri kaçmasına izin vermeyin yatın öyle yarim saat . 1 gün durup 1 gün ilişki.. sonra gelsin bebişiniz :)) bide stres yok olumsuzluk yokkk kesinlikleee

Reactions: N8M
Maşallah canım ne mutlu sana senin adına çok sevindim hayırlı evlat olsun inşallah

Letrezol nedir bilgi verirmisin canım

Letrezol nedir bilgi verirmisin canım
teşekkur ederim bu arada darisi basiniza olsun inşallah. :) doktor vermişti aşilamaya geçmeden 3 ay deneyecektik femara benzeri ilaç yumurta geliştiriyormuş. bende ilk kullanımda işe yaradı çok şükür aşilamaya gerek kalmadan. çok dua etmiştim inşallah gerek kalmaz diye :)

Reactions: N8M
Amin inşallah canım darısı bize ❣

Amin inşallah canım darısı bize ❣
dua et çokça.. bi yazi okumuştum ben eğer yağmur duasina cikiyorsan yanina şemsiyeni alacaksin. duanin kabulune en ufak bir süphen olmayacak diye. doktorlarin onca olumsuz konuşmalara ragmen inancım duam tamdı. inşallah darisi size olur. en ufak boşlugu bile dua ile değerlendirdimm inşallah sonuna kadar sorunsuz gider hersey. darisi isteyen herkese olsun.
bu forumdaki cocuk isteyen herkesi duama katiyorum.

Kızlar eşlerinizin sperm kalitesini arttırmak için kullandığınız ilaçlar ya da başka takviyeler var mı acaba

Bir sonuç ö alabildiniz mi bu yapılanlardan?

Ne kadar üstüne düşerseniz o kadar zor oluyor. Rastgele birlikte olun. Önemsemeyin. Benim de öyle oldu. Gerçi biz çocuk istiyoruz kafasında değildik ama olsun. Yumurtlama dönemimde yaptık olmamıştı. Sonra önemsemedik zamanını hamile kaldım.

Benim de ilk gebelik aynen bu şekilde olmuştu. Beklemediğin ayarlamadığın zaman geliyor.

Benim eşim evlendikten 3 ay sonra testis kanseri oldu. Ameliyatla yumurtalığın biri alındı. Kemoterapi gördü. Kısır kalma veya sperm kalitesi düşme ihtimali vardı. Ben 2 yıl aylık iğne ile korundum. Kilo aldım diye bıraktım. Aynı zamanda prolaktin seviyem 2.5 kat yüksekti. Nasıl olsa hamile kalmam diye korunmadık. Bu kadar şeye rağmen oluverdi. Korkma stres yapma. Doğru zamanda hayırlısıyla olur inşallah.

Canım benim esiminkide öyleydi doktor ilaç verdi 3ay kullan dedi yoksa ameliyat gerekiyor dedi varikosel varmış ama 2.ayda oldu çok şükür promen k die bi ilaç pahalıydı oda bide beslenmesine felan dikkat etti keçiboynuzu pekmezi felan kullandı çok şükür oldu sizinkindede büyük bi sorun yok hatta sizin değerler bizimkilerden yüksek bile inşallah hayırlısıyla olur

Canım sperm ikiye ayrılır hareketli ve hareketsiz diye eşinin hareketlisi yüzde 38.1 yani yüzde 61.9 hareketsiz işe yaramaz hareketli de kendi içinde ikiye ayrılıyor ileri hareketli ve yerinde hareketli titreşimli ayni eşinin 38.1 ileri hareketli ama sayısı ciddi ol ayacak kadar az normalde %50 olması gerekiyor toplamda 20 milyon spermi var bunlardan 7.7 milyonu ileri hareket halinde. İnşallah tutar canım ilikşiden önce Türk kahvesi ve bitter çikolata yedir eşine çikolata spermin hareketlerini çoğaltıyor

Ilaç ve bitkisel kürleri ayni anda kullandrtmayn kızlar ters etki edebiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…