esimin dusuncesiz ve cimri olusu :(

Nacizane tavsiye sürpriz yapmıyor diye kendini yiyip bitirme. Takma boşuna gzl yönlerden bak. Huzursuz olsan bu yapılan surprizlerde işe yaramaz. Emin ol takılacak bişey değil bu

Tam da dün akşam haberlerinde," artık "Özel günleri unutmanın boşanma nedeni" sayıldığı Yargıtay kararını görmüşken bu konu üstüne geldi.. Kanunlar bile biliyor özel günü unutmanın ya da önemsememenin kötü bir şey olduğunu, "bakın unutmayın boşarız sizi" diyor :)Kocanıza bu haberi okutun belki işe yarar.

Evlenmeden önce sırf evlenmek uğruna görülmeyen, önemsenmeyen, değişir die düşünülen şeylerin, evlendikten sonra batması. Ahh kızlar ahh kızlarımız

Her erkek romantik olacak diye bir şey yok ki.
Ben daha detaycı bi insanım nişanlım daha düz.
Ama ne diyorum 'Allah başka zeval vermesin' biraz yetinmeyi bilmek gerek..
Çoğu öyle, bir kadın gibi detay düşünemiyorlar, hep idare işimiz. Yoruma bu açıdan katılıyorum.
Konu sahibine mesajım, mesele senin ona olan tahammül seviyen, ayrılmayacaksan görmezden gelmek durumundasın bir yere kadar.

Bana abartıyorsunuz gibi geldi. Sürpriz yapmak, hediue almak bence sevgi için bir kıstas değil. Ya da misafirin tam sayısı kadar alışveriş yapmak da cimrilik göstergesi olamaz, erkekler böyle işleri tam bilmiyorlar çünkü.. Özellikle belirtmek gerekiyor. Eşinizin başka kötü huyu olmadığını söylemişsiniz zaten.. Evlilikte bazen kusurları görmemek gerekiyor. Mutlaka sizin de kusurlarınız vardır, o yüzünüze vuruyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…