esimin dusuncesiz ve cimri olusu :(

bence yanlış yapıyorsunuz.

birine sen cimrisin sen düşüncesizsin diyerek düşünceli hale getirilmez.

önceden "süprizlerden ufak jestlerden hoşlanırım, beni düşündüğünü hisseder mutlu olurum, ben de sevgimi göstermeyi severim." böyle diyip, bekleyecektiniz.

yoldan çiçek bile koparsa çok mutlu olup gösterecektiniz ona.

ama bu şekil ile ters teper.

bana birisi sen x'sin diye sürekli söylense benim içimden tersi gibi olmak gelmez, inada bağlarım.

bence bu saatten sonra düzelmez.

şu konuda konuşmayı bırakın bi kere şu an. uzun süre muhabbetini açmayın. en ufak bir jest yaparsa da çok mutlu olduğunuzu belli edin. böylece biraz değişir belki.
Guzellikle de söyledim ama sabrim taştı artık her hafta kavgaya döndü olay. Ama karar aldım artık kavga etmeyeceğim. Çünkü bu kadar söyledikten sonra yapsa hoşuma gitmeyecek.

Sende yapma surpriz hediye fln. O zaman bu kadar koymaz
Benim eşimde aynı seninki gibiydi evlenmeden önce. 10 senelik evliyiz değişmedi. Hediye beklemem ben hatırlayıp kutlasın yeter
Ama cimri değildir. İstediğim gibi harcarım. Eve alınana satılan a asla karışmaz. Helede mutfağa daha az alıyorum diye bana söyleniyor :)).misafir de herşey tam fazla olsun ister hatta
Seninki bile bile lades olmuş şikayet hakkın yok şu an
Ben dayanamıyorum ışte :( bişey görüyorum aaa bu ona çok yakışır çok sevinir vs deyip aliveriyorum hemen.

Cozemedim. Adam cimri mi odun mu?? Paramiz biteceeekkk panigiyle mi bi hediye cicek vs almiyor disarda olan yapmiyor? Yoksa odun oldugu icin mi aklina gelmiyor hevesi yok? Her ikisi icin de Allah kolaylik versin o baska :KK48:

Benim esimde bana hic hediye almaz surpriz yapmaz.ama evlenmeden oncede oyleydi io yuzden takintim yok.bende ona almam.hicte almayi dusunmem bile.noyle mutlu olmayi ogrendim.
Sizin esinizde hep oyleymis.bukadar onemsemeyin.

Yani baska sorununuz yoksa esiniz parasini baskalarina harcamiyorsa bence birakin almayiversin.
Alsa dusunse cok iyi olur elbette.ama.bizimkilerde boyle:63:

bazi insanlar kendilerini onceden saklar evlendikten sonra belli ederler ama bu adam basindan belli etmis kendini . bir sey almak istediginize yok onu alma gerek yok gibi seyler soyluyormu ? yoksa sadece jestler falan mi yapmiyor ?

Evlenmeden önce de böyle olduğunu bilerek evlendiyseniz demek ki bu durum sizin için çok da önemli değil...boşa dert aramayın bence iyi yönlerini düşünün öyle keyif alın.

Evliligin ilk yillarinda takiliyo insan bunlara ama bi sure sonra ya beklememeye alisiyosun ya onemsemiyosun ya da o biraz ogreniyo.Hepsinden biraz olunca pek sorun kalmiyo.Su an gereginden fazla anlam yukluyosun, cok da seaampa :KK76:

bazi insanlar kendilerini onceden saklar evlendikten sonra belli ederler ama bu adam basindan belli etmis kendini . bir sey almak istediginize yok onu alma gerek yok gibi seyler soyluyormu ? yoksa sadece jestler falan mi yapmiyor ?
Yok onu demez. Evlenmeden önce bi kere her gün araba kullanıyorsun araba hic yerinde durmuyor vs diye laf etmeye kalkti agzina tiktim hemen. O gün bugündür aldığımda karışmaz zaten çalışıyorum ondan harcamiyorum. Jest yapmıyor hiç. Bu zamanlar işle alakalı sıkıntılarım var mesela. Çok yakın olmayan bir arkadaşım bile bana gel şunu yapalım kafanı dağıt vs diye planlar yapıyor ama eşim bunu bile düşünemiyor :KK61:

Evliligin ilk yillarinda takiliyo insan bunlara ama bi sure sonra ya beklememeye alisiyosun ya onemsemiyosun ya da o biraz ogreniyo.Hepsinden biraz olunca pek sorun kalmiyo.Su an gereginden fazla anlam yukluyosun, cok da seaampa :KK76:
Malesef bu konulari kafamda çook buyuttum :( ama yılbaşından beri iyiyim o gün karar aldım artık bu konularda konusmicam diye. Bakalım ne olacak :KK8:

Merhaba eşimden önce de arkadaşlarım oldu çooooook romantik olduklarını sanıyorlardı ama yemeiğimi kendim ödedim beni arasınlar diye boğmadım onları filan. sonra eşim ile tanıştık ilk kez sevgili olup buluştuğumuzda lale almıştı sonra d evlenene kadar her ayın 15inde maaşı çekip çiçek aldı. sürekli hediyeler aldı bir kere bile eli boş gelmedi buluşmaya. 2 sene görüştük ve ben ona sadece 1 şemsiye alabildim 2 kere doğum güünü geçtiğinde bile almadım. evlendik görüp beğendiği şeyleri aldı ben kızdım alma istemiyorum diye ama onun içinden geliyor böyle şeyler. ben ise babam ve abimde gezmeyi beraber ailecek yemeğe çıkmayı filan gördüm. bunlar da eşimde yok. bi ara her ay çıkalım diyorduk sonra uymadı yok ş çıktı filan şimdi mecburen dışarıda değilsek yemeği evde yiyoruz en fazla eve söylüyoruz yapmazsak da. adam sevmiyır gezmeyi cimri değil tutumlu onu da biliyorum. 8 yıldır hersene yaz tatiline yurt dışına gittik kışın da termal bi yere. beraber gezmenin o olduğunu düşünüyor. sinema, yemek ya da cafe de canı sıkılıyor hemen kalkmak istiyor. ev insanı yani.
Çook uzattım eğer evinizin ve sizin ihtiyaçlarını gideriyorsa geçmişi takmayın. arkadaşlarınızla gezin bir bütçe dahilinde abartmadan. her gün bi kahve bi kurabiye için starbucksa 20 lira vermeyin mesela. Size iyi olsun yeter. KK da hergün aldatma, şiddet kv dırdırı okuyoruz. en büyük dert bu olsun bununla yaşanır..

Benim sevgilim de cimri değildir ama düşüncesizlik ve ilgisizlik konusunda kocanızla yarışır :) Yani gerçi uzaktan ilişki yürüttüğümüz için tam kestiremiyorum cimri mi değil mi..
Ben de bu aralar sık sık bunu düşünüyorum. Şuan bunlar gözüme batsa da evli değiliz aşırı rahatsız etmiyor. Ama acaba evlendiğimizde iyice sinir olur muyum diye düşünüyorum hep. Ki konunuzu gördüm kendime benzettim :) Yani bence sevmesi, sahiplenmesi daha önemli olmalı. Ama tabi biz kadınlar ilgiden hoşlanıyoruz, ilgi görmeyince sevmediğini düşünüyoruz. Acaba siz yapsanız birşeyler, belki o da farkeder, yapmaya çalışır.
İleride böyle bir konu açabilirmişim gibi hissettim :)
Siz keşke evlenmeseydim diyor musunuz?

Benim sevgilim de cimri değildir ama düşüncesizlik ve ilgisizlik konusunda kocanızla yarışır :) Yani gerçi uzaktan ilişki yürüttüğümüz için tam kestiremiyorum cimri mi değil mi..
Ben de bu aralar sık sık bunu düşünüyorum. Şuan bunlar gözüme batsa da evli değiliz aşırı rahatsız etmiyor. Ama acaba evlendiğimizde iyice sinir olur muyum diye düşünüyorum hep. Ki konunuzu gördüm kendime benzettim :) Yani bence sevmesi, sahiplenmesi daha önemli olmalı. Ama tabi biz kadınlar ilgiden hoşlanıyoruz, ilgi görmeyince sevmediğini düşünüyoruz. Acaba siz yapsanız birşeyler, belki o da farkeder, yapmaya çalışır.
İleride böyle bir konu açabilirmişim gibi hissettim :)
Siz keşke evlenmeseydim diyor musunuz?
Keşke evlenmeseydim demedim ama iyi ki evlenmisim de demedim hiç :KK14: kendisine de söyledim bunu. Ben ona birşeyler yaptım ilk ben yaptım hatta hala da yapıyorum ama o hep mahcup olmuş ne gerek var modunda. Bundan öteye gidemiyor:KK20:
Sen de kararını iyi ver. Çünkü şu an bana da esimin bazı hareketleri acayip batıyor. Sırf bu konu yüzünden gıcık olduğum için.

Yok şükür. Ailesi falan iyi insanlar ya da öyle dışarda takilayim düşüncesi yok. Işten eve evden ise hep. Ailesi de cömert insanlar. Ama eşim neden böyle bilmiyorum
hayırlı sabahlar öncelikle...boşuna üzülüyosunuz...bazı insanların yapıları böyledir...ama zaman geçtikçe değişiyorlar...ummadığınız anda süpriz yapıyorlar...ufak tefek durumları kendinize dert etmeyin...ne güzel işinden evine evinden işine giden bir eşiniz var...güzel yanlarından bakın bence.

Biz kadınlar ufacık şeylerden mutlu olabiliyoruz ama erkekler bunu anlayamayabiliyor. Hediye deyince farklı anlaşılabiliyoruz ama hediyeden kasıt gönül ama değer görme onu düşündüğünü hissettirebilmektir.Pahalı hediyelerde gözümüz yok ki 5tl ye bir bileklik mesela sevdiğim adam beni düşünmüş benim için bunu almış deyip mutlu olabiliyoruz.Ama gel de erkeklere anlat bunu..

hayırlı sabahlar öncelikle...boşuna üzülüyosunuz...bazı insanların yapıları böyledir...ama zaman geçtikçe değişiyorlar...ummadığınız anda süpriz yapıyorlar...ufak tefek durumları kendinize dert etmeyin...ne güzel işinden evine evinden işine giden bir eşiniz var...güzel yanlarından bakın bence.
Hayırlı sabahlar :) kesinlikle o yönleri şükür sebebi ama insan bunları da istiyor ışte

Back
X