Esimin dusunmesi gerekirmiydi

Hayir biz ailesinden uzaga tasindik zoraki bi sekilde en son kaynim seni gebertirim dedi ustume yurudu o gunden sonra bitti onlar benim icin. Istesemde bi adim atip gormedim son bayramdan beri. Benim esimden istedigim hayatimizi burda gecirirmiyiz yada gelecegi nasi goruyosun. Bilmiyorum kendimi mecbur hissedecegim seyler olursa geri donmek isterim belki diyo. Bi oyle diyo. Bi yok seni birakmam diyo. Ailemle baglarimiza bagli diyo ki bunun duzelecegini pek dushnmuyorum yada istemiyorum herkesin bi siniri vardir onlar benim sinirimi gectiler. Yasanmisliklari gectim benim hakkmdaki dusuncelerinden dolayi istemiyorum buda esim icin sorun ve gelecek icin bilmem ozet gecebildimmi anlatabildimmi
Anladım canım, o sınırlar bir kez ihlal edildi mi önünü alamazsın,
Madem kocan da gelecek için söz veremiyor, uzun bir süre akışına bırak. Kimseyi de memnun etmeye çalışma.

Beni mutlu etmeye calistigini dusunmuyorum. Mutsuzlugumu gorup uzuluyorum ama elimden birsey gelmiyo dedigi gunleri biliyorum. Ve halada oyle gibi hissediyorum. Ben unutmusum erkegin gorevleri neydi ne yapmasi gerekiyodu vs. Hic saglikli yada 'normal' dusunemiyorum
beklentilerin sıfırlanması, bencillik, yük olma hislerine bakılırsa siz birbirinizden çoktan uzaklaşmışsınız. evlilik değil de ev arkadaşlığı gibi bir hava var aranızda.
siz kendinize değer vermezseniz karşı taraf hiçe sayar.
siz ona ihtiyaç duymadığı hissini verirseniz, o da nasıl olsa halleder deyip boşverir.
evlilik sadece olduğun gibi olmak değildir, bazen taktiktir.

ben beklerdim ve zaten oda gelirdi ben söylemeden.. abes olmuş biraz annen haklı

Gunaydin kizlar.
Dun saat dokuza kadar calismam gerekti iftarda saat onda. Is yerimden eviniz bi saat bi bucuk saat falan. Esim ailesine gitmisti (bi saatlik yol) oda anca yetisti yada soyle diyim beni alsaydi iftara yetisemeyecekti eve. Ben hic beklemedim beni dusunsun gecikeceksek beraber gecikelim diye. Tren gelmedi bi sorun olmus sonraki treni almak zorunda kaldim iyice gec kaldim yani iftara ama yolda su alirim yemek evde yerim diye dusundm. Neyse annem msj cekti naptin bugun ne yedin diye gozunun onu acildimi diye biraz zor dayaniyorumda. bende dedim daha eve varamadim tren gitmedi geciktim diye. Sok oldu esimin beni gelip almadigina zaten o saatte evde. Bende dedim yok annesine gittiydi falan oda anca yetisti dedim. Olsun yinede insan bu saatte hanimim oruclu geri donecek iftara gec kalirim diye dusunmez dedi. Beraber gecikiriniz dedi. Cok rahat davranmis dedi.
Bilseydim annemin bukadar uzulecegini soylemezdim cunku ben esimden hic bi beklentim yok hic bi konuda belki ondandir belkide annem abartiyo bilmiyorum. Yukte olmak istemem hani. Sonra dusundum onceden olsa isterdim lafini ederdim artik hic bir seyin lafini etmiyorum susuyorum herseye.. Degerimmi azaldi bilemedim abartiyomuyum annem kiyamadigi icin mi boyle dusundu

Hani baskasi olsa annesi ablasi abisi bukadar rahat davranirmiydi gercekten diye dusunmeden edemedim
Kendi acliginin derdine dusmus unutmus olabilir. Keske siz soyleseydiniz.
Annesi ablasi olsa mutlaka almadan eve gidemez cunku annesi ve ablasi dir dir dir konusarak cagirirlardi esinizi, o da mecbur gidip alirdi. Dir dir yapin demiyorum ama gel beni al diyecek kadar samimi davranin, her seyi esten beklemeyin, alingan kirilgan olmayin bence bu kadar.

Kendi acliginin derdine dusmus unutmus olabilir. Keske siz soyleseydiniz.
Annesi ablasi olsa mutlaka almadan eve gidemez cunku annesi ve ablasi dir dir dir konusarak cagirirlardi esinizi, o da mecbur gidip alirdi. Dir dir yapin demiyorum ama gel beni al diyecek kadar samimi davranin, her seyi esten beklemeyin, alingan kirilgan olmayin bence bu kadar.

Evet. Zaten ben hic beklemedimki. Oyle bi beklentim yoktu. Belki yuk olurum dusuncesi belkide benim icin fark etmio gelio almasi yada almamasi

Eve gittiginizde iftar sofrasini hazirlayip seni beklediyse sorun yok da
Diger turlu oturup yediyse rahat rahat evet annen hakli

Yemis ama bana yazdiydi haber et eve yaklasica sicak sicak ye diye. Hazirdi yani yiyecegim sey
Hazirladiysa affedilebilir;)
Bu arada annenin seni gaza getirmesine izin verme herseyi de onunla paylasma ki damadina dusman olmasin kadincagiz;)

treni kaçırmasanız arabadan daha hızlı mı gitmiş olacaktınız? belki bunu düşünmüştür. eğer öyleyse sorum yapmayın . diğer türlüyse bence sakince konuşun . anne yüreği dayanamamış azcık kışkırtmış gibi olmuş .

Back
X