- Konu Sahibi mayathebee
-
ben de ilişkilerdeki bu durumu, nasıl bu hale gelindiğini anlamıyorum açıkçası... erkeklerde bir hedef, motive olmadı (ilişkinin başında kadını elde etme gibi) ilişkiye olan ilgilerini kaybediyorlar, bu bir gerçek. ama bu kadar mı kaybedilir? pes yani =/
hani karşılıklı olarak misillemeninde bi sınırı var..o yapmıyo sen yapmıyosun kopuyo bişeyler ve pes etmeyip anlamadığı içinde üzülmeye devam ediyosun hani hamile olduğuma bile pişman olduğum zamanlar oldu çekip gidemiyorum diye..
bununla bile tehdit ettim evladımıda alıp gidicem böyle giderse diye bi iki tamam dedi düzelicem ama değişmedi işte huylu huyundan vazgeçmiyo hiç
Okurken o kadar şaşırdım ki:)
Eşinizle eşim kardeş olsa bu kadar benzemezdi galiba, benim eşimde malesef aynı bensiz bişey yapamaz..herşeye beraber koştururuz.Bensiz bi çorap dahi alamaz bana hediye alacağı vakit benide götürür beğendirir öyle alır.Benim evliliğim 10 yılını bitirdi çok şükür zamanla alışıyosun canım hatta bi arkadaşın dediği gibi bazen işime bile gelmiyor değil:)
Artık hiçbişeyi sormuyorum çünkü ne zaman sorsam sen bilirsin, sen nasıl istiyorsan öyle yapalım, şunumu alıyım desem ben ne bilirim hayatım der hemen...
Ama işinde mükemmel başarılı kaç personeli yönetip idare ediyor, bu durum bana birazda işlerine gelen durumlarda böyle davranıyorlar.
Evliliğiniz daha yeni zamanla oturur herşey hamilesin bence kendine bu kadar stres yapma...
yok bu işler öyle misillime ile, geri çekilme ya da tehditle düzelmez. bunlar sorunu daha da ağırlaştırır... bilmiyorum kardeş, açıkçası yardım etmek isterdim ama sorunun çözümüne yönelik aklıma gelen başka birşey yok
iyide bazen isiyosunki o alsın eline kumandayı o düşünsün bişeylerde ben ona uyayım..
sürekli onu evi işi düşünmek yoruyo beni..üstüne bile bensiz bişey almaz..hatta ev alışverişlerine bile birlikte gideriz git şunları al gel desem hadi sende gel der..tek başına yapmaz hiçbişeyi, herşeyi de benden bekler..hayatı paylaşamıyoruz yani tüm yükü üzüerimde hissediyorum..
e şimdi bebekte geliyo napıcaz biz böyle bilmiyorumm
canım bizde böyleyiz alışverişimizi hep beraber yaparız bu durum beni hiç rahatsız etmez.keşke eşim bana da hep sen bilirsin deseydi süper evliliğim olurdu
ben yönetmeyi seven biriyim galiba ama bizde sorun beni dinlemeyince ben buyum deyince başlıyor inan bu tip erkekler daha çok yoruyor insanı
bu nedenle bu meseleyi kafanda büyütüp kendini üzme
umarım herşey duzelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?