Eşimin eleştirisi

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Hanımlar eşimle geçen konuşurken bana sen soguksun esin olarak söylüyorum dedi. Konu nerden açıldı onu da söyleyeyim benim pek arkadaşım yok. Ondan konusuyorduk. Görüştüklerimle de samimi olamıyorum. Anca onlar bana yakin davranırlarsa belli bi zaman sonra açıyorum kendimi. Yani kasılıyorum bir ortamda. Eşimin arkadaş çevresinde de genelde sessiz kalıyorum. Kendimden sıkıldım gerçekten. Aslında utangacım ama soğuk sanıyor görenler. Insanlar gülüp egleniyor kahkaha atıyor ben sadece tebessüm ediyorum falan.

Daha önce samimi olup mesafeyi ayarlayamadıgım ve haddini aşan laf sokup duran insanlar oldu hayatımda. Onlarla da ben ugrasamıyorum çabuk kırılıyorum. Biraz da bundan kapattım kendimi. En azından böyle üzülmüyorum diyorum ama mutsuzum da bir yandan. Yardım edim lütfen.

Karakter bu sanirim degismiyor degisir derseniz ozguveniniz olsun kendinize kisisel gelisim kitaplari okuyun mesela.

Karakter gercekten değişmiyor yapmacık olunca da sırıtıyor kıme ne zararın var ki? Eşin de yani bunu mu sorun ediyor.

Esin elestirisinde haklinolamaz mi biraz daha insanlarla diaolag halinde olsaniz daha iyi olur.tabi basta karakteri iyo kendiside iyi oldugunu dusundugun kisilerle samimi olun

Esin elestirisinde haklinolamaz mi biraz daha insanlarla diaolag halinde olsaniz daha iyi olur.tabi basta karakteri iyo kendiside iyi oldugunu dusundugun kisilerle samimi olun
Ya işte basta samimi olamıyorum ki hani bir insanı tanirsin bana göre değil dersin ya ben taniyamiyorum bile. Insanlar soruyor ben cevap veriyorum. Sohbet böyle ilerliyor hep :KK43: hiç geyik yapamıyorum. Bildigim konularda konuşuyorum sadece.

Ya işte basta samimi olamıyorum ki hani bir insanı tanirsin bana göre değil dersin ya ben taniyamiyorum bile. Insanlar soruyor ben cevap veriyorum. Sohbet böyle ilerliyor hep :KK43: hiç geyik yapamıyorum. Bildigim konularda konuşuyorum sadece.
Anliyorum canim belki senin karakterin bpyledir.Bu sekildemutluysan yoluna devam et esim bana yetiyor ben lendime yetiyorum doyorsan kimseyle samimi olma.Bu devirde kimseye guvenipte samimi olmaya gelmiyor gercekten

Keşke braz snn gibi olabilsem.. Bnde tam tersi, herkesle samimi olan biriyim. Çok kazığını yedim bu durumun. Ve her defasında değişcem deyp asla değişemedim. Karakter bu. Sen en güzelini yapıysn

Anliyorum canim belki senin karakterin bpyledir.Bu sekildemutluysan yoluna devam et esim bana yetiyor ben lendime yetiyorum doyorsan kimseyle samimi olma.Bu devirde kimseye guvenipte samimi olmaya gelmiyor gercekten
Ya dost olmasan geyik yapacak birkaç arkadaş lazım oluyor. Ya da esli toplandığımızda kasmadan rahatça gulebilmek falan..

Benim gibisin. Esimde bana soğuk nevale der, kızlarım güler yüzlü diye herkes babasına çekmiş diyor ama ben hiç takmiyorum. Kendimi yanında rahat hissettiğim az insan var. Onlar bana yetiyor, geri kalanlarla hep mesafeliyim. İsinamadiklarimin yanında kahkaha atmam hatta çoğu zaman onlar gereksiz yere kahkaha atıyormuş gibi gelir. Esimin iş arkadaşlarıyla nadir mecburiyetten gorusuyorum çünkü farklı dünyaların insanlariyiz :) ama kendi arkadaşlarımın arasinda eğlenceli ve rahatim. Senin sorunun kafa dengi, enerjinin tuttugu birilerini bulamamak onları bulunca onlar sana yetecektir.

Back
X