- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
Bazı değil yeni tanıştığım herkesle olamıyorum ben. Anca onlar adım atacak açcaklar beni.Bende samimi olamam bazi insanlarla.. karakter meselesi bu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı değil yeni tanıştığım herkesle olamıyorum ben. Anca onlar adım atacak açcaklar beni.Bende samimi olamam bazi insanlarla.. karakter meselesi bu..
Evet haklısınız ama ben insanlarla içiçe olmayı gulmeyi seviyorum. Arkadaşlarım da uzaktalar burda yalnızım.Beni de soguk bulur genelde insanlar ama hic rahatsiz olmadim bu durumdan.Bosver mesafeli olmak her zaman iyidir.Sıkıcısın diyenlere de aldirma insanlari eglendirmek zorunda degil kimse.Samimi oldugun yakin oldugun kisiler zaten vardir.Herkesle sahte bir samimiyet kurmaktansa boylesi daha iyi.
Benim demek istedigim herkesle samimi olmak hahahihi gulmek zorunda degilsiniz.Gercekten anlasabileceginiz samimi arkadaslar bulunca onlar da sizi oldugunuz gibi kabul eder zaten.Evet haklısınız ama ben insanlarla içiçe olmayı gulmeyi seviyorum. Arkadaşlarım da uzaktalar burda yalnızım.
Ama herkes bana soguksun diyoBenim demek istedigim herkesle samimi olmak hahahihi gulmek zorunda degilsiniz.Gercekten anlasabileceginiz samimi arkadaslar bulunca onlar da sizi oldugunuz gibi kabul eder zaten.
Ben asil herkesle anlasabilen insandan korkarim,cok samimi gelmiyor bu durum.
Peki siz boyle dusunuyosaniz bir sey diyememAma herkes bana soguksun diyoarkadaşlarım da yılların arkadaşlığı. Sorun bende bence...
Ben de sizin gibi hemen samimi olamıyorum,çünkü tanımıyorum.Tanıdıkça daha samimi oluyorum.Pek meraklı olmadığım için ben de soru sormuyorum.Karakterle ilgili bir durum bu.Bence olduğunuz gibi kalın.Ya işte basta samimi olamıyorum ki hani bir insanı tanirsin bana göre değil dersin ya ben taniyamiyorum bile. Insanlar soruyor ben cevap veriyorum. Sohbet böyle ilerliyor hephiç geyik yapamıyorum. Bildigim konularda konuşuyorum sadece.
Aynı ben.ben cok sıcakkanlıyımdır. Ama girdiğim ortamda ilk belli edemem çekinirim bazen o kadar çekiniyorum ki yüzüm kızarıyor, kızardığını hissettikçe daha da panikliyorum daha da kızarıyor
Takipteyim konunu belki bende birşeyler öğrenirim![]()
Ben de böyleyim.Hatta daha dün bununla ilgili konu açmıştım ama pek cevap yazan olmadı.Toplasan kac ınsan ki 5-15 ? nedir kactır ki kalbını kıran bosver onları ınsan yalnız kalamaz dunya da 6 mılyar ınsan var o kadar da karakter var yanii.. Bende unıversıte de senın gıbı dusunmustum herkes bencıl egoıst gibi gelmıstı bazı arkadaslarımla da yollarımı ayırdım ama ben herkese deger verıyorsam bana benzeyen ınsanlar da mutlaka vardır dıye dusundum guvenım tum ınsanlara değil yalnızca onlara bitti keza askta da böyle olmalı.
Ben de böyleyim.Hatta daha dün bununla ilgili konu açmıştım ama pek cevap yazan olmadı.
Bu durum genelde karakter meselesi.Benim için de durum böyle.Ben görmedim konunu canm yapı meselesi derken özünde de mı boyleydın yoksa önyargısal mı yaklasıyorsun ?
Bu durum genelde karakter meselesi.Benim için de durum böyle.
Bende fazla konuşup hemen kaynaşırım insanlarla. . Benimki de buna kızıyor. . Güvenme herkese diye..Hanımlar eşimle geçen konuşurken bana sen soguksun esin olarak söylüyorum dedi. Konu nerden açıldı onu da söyleyeyim benim pek arkadaşım yok. Ondan konusuyorduk. Görüştüklerimle de samimi olamıyorum. Anca onlar bana yakin davranırlarsa belli bi zaman sonra açıyorum kendimi. Yani kasılıyorum bir ortamda. Eşimin arkadaş çevresinde de genelde sessiz kalıyorum. Kendimden sıkıldım gerçekten. Aslında utangacım ama soğuk sanıyor görenler. Insanlar gülüp egleniyor kahkaha atıyor ben sadece tebessüm ediyorum falan.
Daha önce samimi olup mesafeyi ayarlayamadıgım ve haddini aşan laf sokup duran insanlar oldu hayatımda. Onlarla da ben ugrasamıyorum çabuk kırılıyorum. Biraz da bundan kapattım kendimi. En azından böyle üzülmüyorum diyorum ama mutsuzum da bir yandan. Yardım edim lütfen.
Konusacak sey de bulamıyorum bazen. Hani kızlar hemen canim cicim bebegime başlarlar ya bana göre hic degil o diyaloglar.icinden geldigi gbi davranamiyorsan mutsuz olursun. bu sen degilsin demk ki sen de garipsedigine gore kendini. rahat olmaya calis. duygularini gulerek gulumseyerek kahkaha atarak yanstmktan cekinme
Ben de sizin gibi hemen samimi olamıyorum,çünkü tanımıyorum.Tanıdıkça daha samimi oluyorum.Pek meraklı olmadığım için ben de soru sormuyorum.Karakterle ilgili bir durum bu.Bence olduğunuz gibi kalın.
Karşı tarafla ortak yönleriniz olmuyor mu?Bunlar hakkında konuşabilirsiniz.Kendimden sıkılıyorum böylede. Eşim iyiligim için diyo.