Eşimin eleştirisi

Beni de soguk bulur genelde insanlar ama hic rahatsiz olmadim bu durumdan.Bosver mesafeli olmak her zaman iyidir.Sıkıcısın diyenlere de aldirma insanlari eglendirmek zorunda degil kimse.Samimi oldugun yakin oldugun kisiler zaten vardir.Herkesle sahte bir samimiyet kurmaktansa boylesi daha iyi.

Beni de soguk bulur genelde insanlar ama hic rahatsiz olmadim bu durumdan.Bosver mesafeli olmak her zaman iyidir.Sıkıcısın diyenlere de aldirma insanlari eglendirmek zorunda degil kimse.Samimi oldugun yakin oldugun kisiler zaten vardir.Herkesle sahte bir samimiyet kurmaktansa boylesi daha iyi.
Evet haklısınız ama ben insanlarla içiçe olmayı gulmeyi seviyorum. Arkadaşlarım da uzaktalar burda yalnızım.

Evet haklısınız ama ben insanlarla içiçe olmayı gulmeyi seviyorum. Arkadaşlarım da uzaktalar burda yalnızım.
Benim demek istedigim herkesle samimi olmak hahahihi gulmek zorunda degilsiniz.Gercekten anlasabileceginiz samimi arkadaslar bulunca onlar da sizi oldugunuz gibi kabul eder zaten.
Ben asil herkesle anlasabilen insandan korkarim,cok samimi gelmiyor bu durum.

Benim demek istedigim herkesle samimi olmak hahahihi gulmek zorunda degilsiniz.Gercekten anlasabileceginiz samimi arkadaslar bulunca onlar da sizi oldugunuz gibi kabul eder zaten.
Ben asil herkesle anlasabilen insandan korkarim,cok samimi gelmiyor bu durum.
Ama herkes bana soguksun diyo :( arkadaşlarım da yılların arkadaşlığı. Sorun bende bence...

Ya işte basta samimi olamıyorum ki hani bir insanı tanirsin bana göre değil dersin ya ben taniyamiyorum bile. Insanlar soruyor ben cevap veriyorum. Sohbet böyle ilerliyor hep :KK43: hiç geyik yapamıyorum. Bildigim konularda konuşuyorum sadece.
Ben de sizin gibi hemen samimi olamıyorum,çünkü tanımıyorum.Tanıdıkça daha samimi oluyorum.Pek meraklı olmadığım için ben de soru sormuyorum.Karakterle ilgili bir durum bu.Bence olduğunuz gibi kalın.

Toplasan kac ınsan ki 5-15 ? nedir kactır ki kalbını kıran bosver onları ınsan yalnız kalamaz dunya da 6 mılyar ınsan var o kadar da karakter var yanii.. Bende unıversıte de senın gıbı dusunmustum herkes bencıl egoıst gibi gelmıstı bazı arkadaslarımla da yollarımı ayırdım ama ben herkese deger verıyorsam bana benzeyen ınsanlar da mutlaka vardır dıye dusundum guvenım tum ınsanlara değil yalnızca onlara bitti keza askta da böyle olmalı.
Ben de böyleyim.Hatta daha dün bununla ilgili konu açmıştım ama pek cevap yazan olmadı.

Hanımlar eşimle geçen konuşurken bana sen soguksun esin olarak söylüyorum dedi. Konu nerden açıldı onu da söyleyeyim benim pek arkadaşım yok. Ondan konusuyorduk. Görüştüklerimle de samimi olamıyorum. Anca onlar bana yakin davranırlarsa belli bi zaman sonra açıyorum kendimi. Yani kasılıyorum bir ortamda. Eşimin arkadaş çevresinde de genelde sessiz kalıyorum. Kendimden sıkıldım gerçekten. Aslında utangacım ama soğuk sanıyor görenler. Insanlar gülüp egleniyor kahkaha atıyor ben sadece tebessüm ediyorum falan.

Daha önce samimi olup mesafeyi ayarlayamadıgım ve haddini aşan laf sokup duran insanlar oldu hayatımda. Onlarla da ben ugrasamıyorum çabuk kırılıyorum. Biraz da bundan kapattım kendimi. En azından böyle üzülmüyorum diyorum ama mutsuzum da bir yandan. Yardım edim lütfen.
Bende fazla konuşup hemen kaynaşırım insanlarla. . Benimki de buna kızıyor. . Güvenme herkese diye..

icinden geldigi gbi davranamiyorsan mutsuz olursun. bu sen degilsin demk ki sen de garipsedigine gore kendini. rahat olmaya calis. duygularini gulerek gulumseyerek kahkaha atarak yanstmktan cekinme

icinden geldigi gbi davranamiyorsan mutsuz olursun. bu sen degilsin demk ki sen de garipsedigine gore kendini. rahat olmaya calis. duygularini gulerek gulumseyerek kahkaha atarak yanstmktan cekinme
Konusacak sey de bulamıyorum bazen. Hani kızlar hemen canim cicim bebegime başlarlar ya bana göre hic degil o diyaloglar.

Back
X