• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin erkek arkadaşının ban sürekli yaptığı ima...

Eşim düzgün bir insandır. Kendim hiç bir yanlış hareketini görmedim. Eşimin aynı iş yerinden bir erkek arkadaşı var. Patavatsız ,kıskanç ,boşboğaz sürekli şaka yapan anlamsız bir kişi. Fazla bir samimiyetimiz de yok . Ara ara görüyorum. Bir iki yıl önce bir beraber bir yere gidecektik. Bana işyerinden bir kız ismi vererek oda gelsin mi neden olsa eşinle pek samimiler gibi gülerek bir yorum yaptı. O kız arada eşimi işle ilgili arardı. Bi kerede doğum günü için aradı ama yanımda konuşuyordu.Öyle bişey hissetmedim ben. Ama tabi kafama takıldı. Eşimin kızı face de arattığını arkadaşlık isteği gönderdiğini falan gördüm. Kızı bende tanıyorum samimi biri benimle de sürekli sohbet etmek istiyor. Her neyse bu çocuk şakayla karışık sürekli senin eşin kızlarla çok samimi. Senin eşin şöyle böyle deyip takılıyor. Şaka yaptığını düşünüyorum ama eşime sorduğumda da onu tanımıyor musun eğleniyor diyor. Çocuğa sorsam daha çok kıskandığımı düşünüp makara yapmaya devam edecek. Kendimde de öyle kıskanç bir imaj olsun istemiyorum. Ama durum kafamı kurcalıyor. İş yerinde gerçekten bir aşırı samimiyet mi var acaba. Bana neyi ima etmeye çalışıyor, amacı ne. Burada çok akıllı kadınlar var. Nasıl davranmalıyım sizden akıl istiyorum.
Eşinizi arkadaşi dengesiz biri belli

benimde başıma gelmişti buna benzer bişey bence bu ayarsızin oyununa

gelmeyin boyle patavatsiz insanlar malesef olabiliyor siz hamilesinizde

simdi insan hamileyken daha hassas ve şüpheci oluyor sakin olun o kişiye

karsıda eşinize oldukça güvendiginizi ve bu durumda art niyet görmediginizi yansıtin...

hani bazı yetişkinler çocukları sinirlendirmek için sürekli saçma salak şeyler söylerler. işte sen evlatlıksın ya da seni ben alayım, benim çocuğum ol vs... çocuk sinirlenir kızar, yetişkin de bunu duydukça zevkten dört köşe olur ya... ay anlatırken sinir oldum. bu adamdaki de buna benzer bi durum bence. sırf sizle uğraşmak sizi rahatsız etmek için yapıyodur bence.

Arkadasinin agzini ara bakalim. Birseyler amlatmaya hevesli gibi. Kimse kimseye boyle durup dururken sakalar yapmaz.

Arkadasinin agzini ara bakalim. Birseyler amlatmaya hevesli gibi. Kimse kimseye boyle durup dururken sakalar yapmaz.
Konuşulacak biri değil bişey sorsam oradaki herkese beni anlatır. Makara konusu bu kez ben olurum. Eşimin onu susturması gerekir.

Aklı başında ki eşin öyle dengesiz biriyle samimiyetini kesmeli, hatta seninle bile muhattap etmemeli.

Kaldı ki, sen eşinin işyerinden bir erkekle rahatlıkla bu tarz konuları konuşabiliyosan eşinde bu duruma izin verebiliyorsa, eşinin de işten bir bayan arkadaşıyla görüşmesi gayet normal bence.

Valla adam adını deliye vurdurmuş , şakalar havada uçuşuyor.ben her şakada bir gerçek payı vardır die düşünenlerdenim.ki eşinizde o bayanı facede aratmış eklemiş falan...sonuçta önemli bi insan mı ki face ekleme yapmış.eşini alttan alttan gözlemlemeye devam et.gerekirse o şaka manyağı adama güzel bi ayar çekersin..

Bahsettiğin kişi ne kadar patavatsız olsada altında gerçekten bişey de olabilir
kızın iş için aramasını anladım da doğumgünü için araması zaten samimiyet göstergesi

Ben olsam kadına X hakkında basit kadın iması yapıyor derdim.
Eşime de X senin sadakat konusunda eksik olduğunu şerefsizlik yapacağını ima edip duruyor derdim.
Gayet sakin bir sekilde. Gerisini de onlar düşünsün. Hihihi şaka deyip geçebilecekler mi bakalım.
X öyle demedim falan derse tam olarak onu ima ettin şimdi hiç kıvırma derim yine sakince.
Şaka yapmayı görsün bundan sonra.

Bunları eşinin yanında söylüyormuş gerçek olsa eşin rahatsız olur, onu susturmaya çalışırdı ama öyle bir çabası olmadığına göre demek ki onun abartması. Hepimiz iş arkadaşlarımızla muhabbet ediyoruz şakalaşıyoruz tüm gün beraber çalışıyoruz sonuçta bence onun patavatsızlığı. Eşinizin böyle bir şeyi olsa onunla sizin yanınızda görüşmezdi pot kıracak diye. Hem bekar adamla neden siz varken görüşüyor anlamadım.

Bunları eşinin yanında söylüyormuş gerçek olsa eşin rahatsız olur, onu susturmaya çalışırdı ama öyle bir çabası olmadığına göre demek ki onun abartması. Hepimiz iş arkadaşlarımızla muhabbet ediyoruz şakalaşıyoruz tüm gün beraber çalışıyoruz sonuçta bence onun patavatsızlığı. Eşinizin böyle bir şeyi olsa onunla sizin yanınızda görüşmezdi pot kıracak diye. Hem bekar adamla neden siz varken görüşüyor anlamadım.
Adam bekar değil ki evli.

Ya bencd arkadasi esinizi kiskanmis. Esiniz gercekten dediginiz gibi duzgun biriyse bayan arkadaslari da bi problem oldugunda felan direk ona gidiyosa digeri kiskanmistir bence. Belli ki cokta tekin pabuc degil. Bisey olsa farkederdiniz bence.

Ben olsam o arkadaşlık isteğini falan da gördükten sonra şüphelenirdim ve ters bir durum olmadığından emin olduktan sonra eşime arkadaşının bu tavrının beni rahatsız ettiğini söylerdim.

Bence ters bir durum olsa eşin seni o arkadaşı ile kesinlikle aynı ortamda bulundurmaz

Her erkeğin böyle itici bir arkadaşı oluyor. Bir de bunlar abuk subuk konuşup pis pis sırıtarak ne tepki vereceksin suratına bakar. Tepki verince de sen fesat olursun. Adam tut tenhada dövdür bence :KK45:

Saka yapilacak bi konu değil bana gore ve eşimin kuzeni eski defterleri açıp şakasına espiri adi altında hadsizlik yaptı ve sinirimden kendime zor hakim oldum ama sozlerimle itin g.t.n. soktum resmen ve simdi bana tavırlı ve akrabalarindanda kimse öyle bi espri yapamaz bana karşı eşimde ayni şekilde hoşlanmaz ve neredeyse bir yıl sonra öğrendi aramizdaki sorunu keske bana soyleseydin evime adim attirmadim simdi söylesem senin doldurdugunu düşünürler dedi ki zaten ben gerekeni çoktan yaptığımı söyledim bence sende sert bi dille bunu engelle ve bi kaç defa soyledi diyosun ben olsan altında bisey arardım işyerine daha sk git ve ordan bi kızla ark ol ve samimiyeti ilerletince uygun bi dille sorarsın

Back
X