- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi cancangunes
Eşinizi arkadaşi dengesiz biri belliEşim düzgün bir insandır. Kendim hiç bir yanlış hareketini görmedim. Eşimin aynı iş yerinden bir erkek arkadaşı var. Patavatsız ,kıskanç ,boşboğaz sürekli şaka yapan anlamsız bir kişi. Fazla bir samimiyetimiz de yok . Ara ara görüyorum. Bir iki yıl önce bir beraber bir yere gidecektik. Bana işyerinden bir kız ismi vererek oda gelsin mi neden olsa eşinle pek samimiler gibi gülerek bir yorum yaptı. O kız arada eşimi işle ilgili arardı. Bi kerede doğum günü için aradı ama yanımda konuşuyordu.Öyle bişey hissetmedim ben. Ama tabi kafama takıldı. Eşimin kızı face de arattığını arkadaşlık isteği gönderdiğini falan gördüm. Kızı bende tanıyorum samimi biri benimle de sürekli sohbet etmek istiyor. Her neyse bu çocuk şakayla karışık sürekli senin eşin kızlarla çok samimi. Senin eşin şöyle böyle deyip takılıyor. Şaka yaptığını düşünüyorum ama eşime sorduğumda da onu tanımıyor musun eğleniyor diyor. Çocuğa sorsam daha çok kıskandığımı düşünüp makara yapmaya devam edecek. Kendimde de öyle kıskanç bir imaj olsun istemiyorum. Ama durum kafamı kurcalıyor. İş yerinde gerçekten bir aşırı samimiyet mi var acaba. Bana neyi ima etmeye çalışıyor, amacı ne. Burada çok akıllı kadınlar var. Nasıl davranmalıyım sizden akıl istiyorum.
benimde başıma gelmişti buna benzer bişey bence bu ayarsızin oyununa
gelmeyin boyle patavatsiz insanlar malesef olabiliyor siz hamilesinizde
simdi insan hamileyken daha hassas ve şüpheci oluyor sakin olun o kişiye
karsıda eşinize oldukça güvendiginizi ve bu durumda art niyet görmediginizi yansıtin...