• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin erkek arkadaşının ban sürekli yaptığı ima...

bence salağın teki.
kendince ortamı kızıştırmaya calısıyor.
tabi sen genede kocanı takip et nolur nolmaz.

dogum gününde diğer arkadasları aradımı aramadılarsa daha samimiler.bu arada sizin yanınızda konusunca zaten size birsey hissettirmez.ates olmayan yerden duman cıkmaz ancak bu illaki aralarında biraey olacagı anlamına da gelmez belki esiniz kızla samimi konusuyorsa adamda isyerindede ima edip takılıyordr

dogum gününde diğer arkadasları aradımı aramadılarsa daha samimiler.bu arada sizin yanınızda konusunca zaten size birsey hissettirmez.ates olmayan yerden duman cıkmaz ancak bu illaki aralarında biraey olacagı anlamına da gelmez belki esiniz kızla samimi konusuyorsa adamda isyerindede ima edip takılıyordr
Valla eşimi başka kimse aramamıştı. O kız değil zaten şimdiki sorun. Kızla bi samimiyetleri yok artık. Ama herkesle iletişimi bu şekilde mi diye düşünüyorum. Herkese mavi boncuk mu dağıtıyor. Mesela sürekli onun iş yerinden kız arkadaşları beni face 'den instagramdan sürekli ekliyorlar. Hiç tanımadıklarım bile eklemiş.

cevabını yapıştır. benim eşime güvenim tam de böyle konuların da şakası olmaz de espri de bi yere kadar

Valla eşimi başka kimse aramamıştı. O kız değil zaten şimdiki sorun. Kızla bi samimiyetleri yok artık. Ama herkesle iletişimi bu şekilde mi diye düşünüyorum. Herkese mavi boncuk mu dağıtıyor. Mesela sürekli onun iş yerinden kız arkadaşları beni face 'den instagramdan sürekli ekliyorlar. Hiç tanımadıklarım bile eklemiş.
basıl bir iş yerinde ve nekadar birbirleriyle muhatap olmalarına göre değisir belki abi olarak görüyorlar

Ortada pis bi durum olsa emin olun size söylemez eşinizin arkasını kapatırdı erkekler böyle davranıyor kaç kez şahit oldum.adam yalnız ve sıkılıyor kendine eğlence arıyor kavga etsinler de hayatıma renk gelsin modunda.siz bunu şöyle fena bi kızla tanıştırında hayatına renk gelsin millete sarmayı bıraksın dengesiz

Eşim düzgün bir insandır. Kendim hiç bir yanlış hareketini görmedim. Eşimin aynı iş yerinden bir erkek arkadaşı var. Patavatsız ,kıskanç ,boşboğaz sürekli şaka yapan anlamsız bir kişi. Fazla bir samimiyetimiz de yok . Ara ara görüyorum. Bir iki yıl önce bir beraber bir yere gidecektik. Bana işyerinden bir kız ismi vererek oda gelsin mi neden olsa eşinle pek samimiler gibi gülerek bir yorum yaptı. O kız arada eşimi işle ilgili arardı. Bi kerede doğum günü için aradı ama yanımda konuşuyordu.Öyle bişey hissetmedim ben. Ama tabi kafama takıldı. Eşimin kızı face de arattığını arkadaşlık isteği gönderdiğini falan gördüm. Kızı bende tanıyorum samimi biri benimle de sürekli sohbet etmek istiyor. Her neyse bu çocuk şakayla karışık sürekli senin eşin kızlarla çok samimi. Senin eşin şöyle böyle deyip takılıyor. Şaka yaptığını düşünüyorum ama eşime sorduğumda da onu tanımıyor musun eğleniyor diyor. Çocuğa sorsam daha çok kıskandığımı düşünüp makara yapmaya devam edecek. Kendimde de öyle kıskanç bir imaj olsun istemiyorum. Ama durum kafamı kurcalıyor. İş yerinde gerçekten bir aşırı samimiyet mi var acaba. Bana neyi ima etmeye çalışıyor, amacı ne. Burada çok akıllı kadınlar var. Nasıl davranmalıyım sizden akıl istiyorum.
Ben cozumu cevap vermemekle ya da kafa sallamak da buldum.senin tepkj vermeni bekliyor.akli sira yakin muhabbbeti yapiyor.sen mesafeni koru esine de rahatsiz oldugunj soyle.ama abartmadan.tam yuzsuz degilse birakir.

yıllar once benım sevgılım ıcınde bı arkadası buna benzer bırsey demıstı ve gercek cıkmıstı, ona o zamna sordugumda geyık muhabbetı yapıyor demıstı, :(
bak aklıma geldı sınırlendım:kızgın:

O kızla arkadaşlık kurun, böylece kontrol altına almış olursunuz, öyle bir durum varsa tabiki belkide kızın suçu yoktur, eşiniz evli bir erkek olarak hareketlerine çeki , düzen vermeli.Ateş olmayan yerden, duman çıkmaz, dikkat edin.

Direk kendisine şu şaka tarzını değiştir gülmüyorum artık deyin. Yaparsa da bozun sen samimi olamıyorsun diye kıskanıyormusım yoksa diye rencide edin kızarsa ağzındaki baklada dökülür

Aptalca konuşan biri bence sadece.Eşiniz samimi falan da değildir sandığınız gibi.Öyle olsa yanınızda konuşmaz

Bence butarz espri yaptığı esnada eşinize ciddiyetle ne diyor bu şeklinde sorarak ortamı soğutun. Eşinizin arkadaşının durum esnasındaki tepkisini ölçün. Sorasnda da uyarın birdaha böyle espriler yapma die

eğlenmeye açlışıyor bence kendince takmayın kafanıza süslenin püslenin eşinizin işyerine gidip şöyle bir görünmenizde de fayda var

eğlenmeye açlışıyor bence kendince takmayın kafanıza süslenin püslenin eşinizin işyerine gidip şöyle bir görünmenizde de fayda var
Onun iş yerine hiç gidemiyorum canım. Çünkü ben ondan daha erken çalışmaya başlıyorum daha geç çıkıyorum :(

Böyle insanlara sinir oluyorum. Şaka ise bu yapılacak başka şakalar yok mu, gerçekse de açık açık söylesin.
Bu adam hep aynı kişiyle ilgili mi şakalar yapıyor yani eşiniz ve o iş arkadaşı olan kadın...yoksa her seferinde başka başka kişilerle mi ilgili?

Back
X