• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin erkek arkadaşının ban sürekli yaptığı ima...

O değil de böyle şaka mı yapılır, evlisiniz siz saygı duyması gerekir, ben olsam bozardım o arkadaşı, aynı zamanda eşimi de, hem böyle bir şakaya izin verdiği için, hem böyle bir intiba bıraktığı için.

Ateş olmayan yerden duman çıkar mı bilemiyorum, çok bu konuda fikir vermedi bana.

Eşinizin yapısını az çok biliyorsunuzdur
Rahat mı dikkatli mi ölçülü mü olabileceğini...
O yüzden eşinizin kendisi uyarsın arkadaşını.

Bak kendin diyorsun patavatsiz bos konusan biri. Sakin kiskandigini yada kafani kurcaladigini anlamasin yoksa daga fazla üstüne gelir inan bana sen messfeni koru öyle seyler yaptiginda hep biliyorum felan gibi seyler de kendinden ödün verme yoksa daha da ileri gider. Ben bunu biliyorum cünkü esimin bir arkadasi da öyle sacma sapan sakalar yapiyordu sürekli bir daha bekarken hep eskilerini aciyordu

Kadınlarla kolay iletişim kuruyor olması da hoş değil tabi :)

neden ?
insan hoşsohbet olur, iletişimi iyi olur içinde kötü niyet olsa o arkadaş bozuntusu tek bir nokta işaret ederdi.. yaban gibi evliyiz diye karşı cinsle arkadaş olmayalım mı yani :))

Bende çok masum şeyler dusunmedim bence biraz durumu uzaktan izleyin is yerine ani ziyaretler olabilir kadının size davranışı esinizin tavırları dikkat edilmeli zaten hissedersiniz baktınız sknti yok o arkadaşa ağzının payını verirsiniz ki sizin kafanızı boş seylerle meşgul etmesin

Patavatsız insanların da lafın gideceği yeri bilmeden sağlı sollu atması yani.. İnsanlar ne kadar tuhaflar ya . Arkadaşlara katılıyorum bir iki supriz ziyaret ile gözlemleyebilirsiniz. Eşinize güveniniz sarsılmasın. İçinize kurt düşürmesine izin vermeyin o densizin :tokat:

Eşinin kızı facebookta arattığını bir tek ben mi görüyorum?
yo bende gördüm ama aratmış ve eklemiş.. eklemek için ismini yazıp aratmak gerektiğini düşündüm öyle anladım en azından:)
Bilmem ki ben iskillenirim ...
Bu konuda muzdaribim de ..
Niye eklemiş ne gerek varmış mesela ?

Eşinizin bu tarz lakayit insanları hayatınıza sokmasını yadırgadım doğrusu.
Aile anlamında bize uygun olmayan hiç kimse ile beni eşim tanıştırmaz mesela.
Ne bir yere davet eder, ne de samimiyet kurar, doğrusu da bu.

Sizin yapmanız gerekene gelince, görüşmeyin bu kişi ile.
Hoş değil söylemleri, kaldı ki ima ettiği doğrultuda birşey olsa dahi bunu söylemenin bir uslubu vardır.
Lakayit bir şekilde yapılmaz ve bence de adam sizin kafanızı karıştırmaya çalışıyor belli ki.

Eşinizi de bu konuda uyarın bence.
Samimiyetini azaltsın, özellikle sizin bulunduğunuz ortamlara da sokmasın.
Bu tarz insanlardan ben korkarım, için de kötü niyet besleyenlerden uzak durmakta fayda var.

neden ?
insan hoşsohbet olur, iletişimi iyi olur içinde kötü niyet olsa o arkadaş bozuntusu tek bir nokta işaret ederdi.. yaban gibi evliyiz diye karşı cinsle arkadaş olmayalım mı yani :))
neden ?
Sizin dediğiniz anlamda samimiyet tabi ki sorun oluşturmaz. Yeter ki karşılıklı niyetler iyi olsun.:)
Burada 2 -3 kez aratmış sonra eklemiş :) Ayyy bilmiyorum valla.

Eşim düzgün bir insandır. Kendim hiç bir yanlış hareketini görmedim. Eşimin aynı iş yerinden bir erkek arkadaşı var. Patavatsız ,kıskanç ,boşboğaz sürekli şaka yapan anlamsız bir kişi. Fazla bir samimiyetimiz de yok . Ara ara görüyorum. Bir iki yıl önce bir beraber bir yere gidecektik. Bana işyerinden bir kız ismi vererek oda gelsin mi neden olsa eşinle pek samimiler gibi gülerek bir yorum yaptı. O kız arada eşimi işle ilgili arardı. Bi kerede doğum günü için aradı ama yanımda konuşuyordu.Öyle bişey hissetmedim ben. Ama tabi kafama takıldı. Eşimin kızı face de arattığını arkadaşlık isteği gönderdiğini falan gördüm. Kızı bende tanıyorum samimi biri benimle de sürekli sohbet etmek istiyor. Her neyse bu çocuk şakayla karışık sürekli senin eşin kızlarla çok samimi. Senin eşin şöyle böyle deyip takılıyor. Şaka yaptığını düşünüyorum ama eşime sorduğumda da onu tanımıyor musun eğleniyor diyor. Çocuğa sorsam daha çok kıskandığımı düşünüp makara yapmaya devam edecek. Kendimde de öyle kıskanç bir imaj olsun istemiyorum. Ama durum kafamı kurcalıyor. İş yerinde gerçekten bir aşırı samimiyet mi var acaba. Bana neyi ima etmeye çalışıyor, amacı ne. Burada çok akıllı kadınlar var. Nasıl davranmalıyım sizden akıl istiyorum.

belki sadece patavatsızlıktır ama bi erkegin bi kız arkadası olamaz evli adamın kızlarla ne işi olur ya normaleştirmeyin böle şeyleri

Eşim düzgün bir insandır. Kendim hiç bir yanlış hareketini görmedim. Eşimin aynı iş yerinden bir erkek arkadaşı var. Patavatsız ,kıskanç ,boşboğaz sürekli şaka yapan anlamsız bir kişi. Fazla bir samimiyetimiz de yok . Ara ara görüyorum. Bir iki yıl önce bir beraber bir yere gidecektik. Bana işyerinden bir kız ismi vererek oda gelsin mi neden olsa eşinle pek samimiler gibi gülerek bir yorum yaptı. O kız arada eşimi işle ilgili arardı. Bi kerede doğum günü için aradı ama yanımda konuşuyordu.Öyle bişey hissetmedim ben. Ama tabi kafama takıldı. Eşimin kızı face de arattığını arkadaşlık isteği gönderdiğini falan gördüm. Kızı bende tanıyorum samimi biri benimle de sürekli sohbet etmek istiyor. Her neyse bu çocuk şakayla karışık sürekli senin eşin kızlarla çok samimi. Senin eşin şöyle böyle deyip takılıyor. Şaka yaptığını düşünüyorum ama eşime sorduğumda da onu tanımıyor musun eğleniyor diyor. Çocuğa sorsam daha çok kıskandığımı düşünüp makara yapmaya devam edecek. Kendimde de öyle kıskanç bir imaj olsun istemiyorum. Ama durum kafamı kurcalıyor. İş yerinde gerçekten bir aşırı samimiyet mi var acaba. Bana neyi ima etmeye çalışıyor, amacı ne. Burada çok akıllı kadınlar var. Nasıl davranmalıyım sizden akıl istiyorum.
ne olursa olsun kızın esini dogum günü diye araması bile bana ters.dıkkat et canım o adama sinir oluyosun ama gercekleri söyleyebılır.facede aratması eklemesı sakın yaklasma kız senle samımı olup evınıze rahat gırecek eşıne yanasacak.bizim iş yerinde cok var evli erkekler kadınlar birbiriyle yasak ilişkı yasıyorlar.

Diyelim ki o patavatsızın söyledikleri gerçek.Peki bu yine de o adama sizinle böyle konuşma hakkı verir mi?
Bence birdahaki görüşünüzde bu arkadaşı tersleyin derim ben üstelik hamilesiniz de hassas davranması gerekir.
Takmıyormuş gibi görünüyorsunuz ama üzülüyorsunuz belli ki neden sizi üzmesine izin veriyorsunuz ki?
Laflarına dikkat et seni ilgilendirmez eşimin naptığı birdaha duymak istemiyorum böyle şeyler deyin geçin yani.

Eşinizi de çaktırmadan bi yoklayın telefonuna mesajlarına falan bakın arada çaktırmadan ters bi durum varsa bile ortaya çıkar yani er geç zaten.Umarım yoktur.

küçükken telefonda annemiz babamız aradıgı zaman arkadaslar ya bırak su sigarayı ya bırak icme falan derlerdi telefonda duyurmak icin saka olsun diye. esinizin arkadası da öyle bence :) cunku gercekten icenler bunun sakasını yaptırmazdı da icmeyenlere yapılırdı. esinizin saklayacagı bir sey olsa asla boyle sakalar yapılmasına izin vermezdi bence

Eşinizin is arkadaşlarıyla mesafeli olması gerekiyor telefon msj arama bunlar olmamali bence ben olsam izn vermem. Her ne kadar iki tarafta kotu niyetli olmasa da bunu uygun bir dille anlat. o arkadaşının soylediklerinide hic karıştırma. Belki oda şakayla karisik evli bi erkeğin bu kadar kızlarla samimi olmaması gerektiğini eşinize söylemek istiyordur.Eşinizin içinde gerçekten bi kotuluk olmadığı için anlamiyordur.eşinize kizlarla fazla samimi olmamasi gerektigini uygun bir dille soyleyin.mesela soyle diyebilirsin canim senin oyle bi niyetin olmadigini biliyorum ama karsi tarafin yada etraftakilerin ne dusunecegini bilemezsn biraz dikkat et hem benmde arrk hosuma gitmiyor seni aramalri filan diyebilirsin.

Siz eşinize cok dillendirmeden yinede takip edin.. Eşinizin arkadaşı ile karşılasacak olursanız.. bilgi vermesinin önüne geçmeyin..Bırakın gerekli gereksiz konuşsun.. Eşiniz cok aldırıs etmemiş arkadaşına.. Benim eşim olsa boyle konusmasına fırsat vermez bir daha ... Dedikodu sebebini kökünden yok eder..

Back
X