Eşimin erkek kardeşi bizimle yaşayacak :(

Nurkaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
53
0
3
Merhaba hanımlar benimde içime dert olan bi konu var sizinle paylaşıp yorumunuzu almak istedim.. biraz uzun olabilir HAKKINIZI HELÂL edin Ben bir yıldır evliyim ve 3 aylık bebeğim var yurtdışında yaşıyoruz 1 yıldır da annemde kalıyoruz mecburi ,yurtdışında kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi herneyse, bir kac ewden onay bekliyoruz olursa INŞALLAH taşnicaz eşimin bide erkek kardeşi var burada aile olarak tek ikisi var, birde amcalar dayılar filan iste eşim dün taşınırsak kardeşini de yanımıza alacağını soyledi ardından senin için bi sorun olmaz dimi dedi ben o an şok oldum konuşamadım başımı sallayıp yok dedim dünden beri yüzüm asık farkediyor zaten ama buna bozulduğumu anlamıyor yada anlamak istemiyor kardeşi 20 yaşında bekar biz zaten 1 yıldır yalnız kalamıyoruz kendi düzenimiz yok diye taşınmak istiyorum kendi ewimde de rahat olmicaksam niye taşınıyorum ki buradan? Durumu farkedip sormasını istiyorum noluyor diye dökücem içimdekilerini zoruma gitti baya..

Hangi ülkede yasayip kiralik ev bulamiyorsun? Ilginç dogrusu. Hadi bulamadin, niye hemen hamile kalip cocuk dogdu? Esinde kisas kisas yapiyor. 1 yil annenlerde kaldi, simdi kendi ailesi yaninda kalsin istiyor.

Konuyu nerden tutsam elimde kalacak. Biz burda "sakin kabule etme" desek ne olacak? Yetiskin evleniyorsunuz, cocuk yapiyorsunuz ama kendi eviniz yok. Düzeniniz yok. Birbiriniz arasinda iletisim yok. Ama cocuk var. Denilcek birsey yok.

Cnm ben olsam derim istemiyorum diye şimdi söyleyemedin önünde çok büyük problem olacak açıkça ben istemiyorum de

Once olur diyip sonra esinizin "noldu?" Demesini istemek niyyyee? Neden ilk sefer onay verip sonra surat asarak hayir demek istiyorsunuz anlamadim.
Sizin gibi başta biseye onay verip daha sonra surat sallayan insanlari farketsem bile görmezden gelirim ben, bilinçli olarak.

Eşiniz ne yapar hiç bilmem ama iletişim kurmayi ogrenin bir an önce. Bu konuyu konuşmak için eşinizin soru sormasina bile gerek yok fikriniz degistiyse de bunu "konuşalim" diyip konuşabilirsiniz.

Siz onlarla yaşamayın.
Eşiniz de keşke 1 yıldır sizinle ve annenizle yaşamasaymış.
Bana uyan şeyler değil bunlar hiç anneyle kardeşle eşle hep beraber yaşama.
Ama karısının annesiyle yaşanabiliyorsa eşin kardeşiyle de yaşanabilir gibi geldi sizin yaşam tarzınızda

Ev bulmak kolay yurtdiainda sadece sizin belgeleriniz is dökümleriniz şartları karsilamiyor olmali ve inanilmaz derece de pahali Avrupa ulkelerinde... Esinizi alip karsiniza konusacaksiniz. Benim ayri eve cikma nedenim budur yoksa anamin evinde kira vermeden de kalırım diyebilirsiniz. Kimse müneccim değil. Alin karsiniza derdinizi anlatin o sizin esiniz yani artik bir cocugunuzda var.

Eşiniz size sormuş?
Neden kabul ettiniz?
Sonra surat salladınız?
Şimdi sorsun diye bekliyorsunuz?
Bu iletişimsizlik neden?
Ev olmadan evlenmişsiniz, daha hakkıyla karı koca olmadan, anne baba olmuşsunuz.
Şimdi adam dönüp 1 yıldır senin ailenle yaşıyorduk dese yine cevap veremezsiniz.
Nereden tutsak elde kalan bir dert olmuş bu.

İletişim diyorum.. İyidir..
Konuşun.

Size "sorun olmaz dimi? " diye sorduğunda istemediğinizi neden söylemediniz?

E sormuş istemiyorum diyemeyip buraya konu açmak da bi acayip yani. Diliniz var konuşmayı biliyorsunuz hayatınız hakkında böyle önemli birşeye sesinizi çıkarmayıp yüz asmakla tavır yapmakla sorun çözülsün istiyorsunuz. Kusura bakmayın ama çok beklersiniz.

Bacım Berlin de yaşıyorum evlendik ve evimiz neredeyse hazırdı burada hava parası diye birşey var çalışmıyorsan ev bürolarınin içinde adam oluyor senden 5 6 bin Euro hava parası alıyor ewin 1 haftaya hazır diyor adam parayı aldı kaçtı gidip şikayet etme gibi bi lüksün yok kendimizi toparlayama kadar mecburi yeni bi ew bulana kadar kalmak zorundaydık çocuğa gelince RABBIMIN hediyesi geri ceviremezdim

Size "sorun olmaz dimi? " diye sorduğunda istemediğinizi neden söylemediniz?
Eşim biraz ters karakterli o an yok deseydim de zaten ister kabul et ister etme bizimle yaşayacak diyecekti şimdide desem böle olur cevabi

Cocuk elbette rabbımızın hediyesi, korunma diye birsey var ama?

Allah yardımcın olsun ve geçmiş olsun demeye geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…