Korunma dedigi seyin geri cekilme olduguna kalibimi basarimGenel de oyle oluyor zaten, cok dikkat edenlerın oluyor hep. Hayat mı desek ne desek bılemedım
Katılıyorum harfiyebEv bulmak kolay yurtdiainda sadece sizin belgeleriniz is dökümleriniz şartları karsilamiyor olmali ve inanilmaz derece de pahali Avrupa ulkelerinde... Esinizi alip karsiniza konusacaksiniz. Benim ayri eve cikma nedenim budur yoksa anamin evinde kira vermeden de kalırım diyebilirsiniz. Kimse müneccim değil. Alin karsiniza derdinizi anlatin o sizin esiniz yani artik bir cocugunuzda var.
o zaman kocanız kardeşiyle yaşasın. Siz de annenizle yaşamaya devam edin.Ederler bacım hizmet eden sıcak yemek koyan olunca önüne ederler
Su kazaya keske bende ugrasam ben cesaret edemiyorum oyle kaza diyenlerinki gibi olsa.:)bu arada konu sahibi esinize derdinizi anlatin birlikte oturmaya mecbur degilsinizGenel de oyle oluyor zaten, cok dikkat edenlerın oluyor hep. Hayat mı desek ne desek bılemedım
İyi de konu sahibi yuzunden yasamamislar ki anneyle , adam parasini kaptirmis birine , parasiz kalinca mecbur kalmis kv evine , yani boyle birsey demeye hakki yok , adam olsaymis da bir ev tutabilseymis gerci o zaman da degisen birsey olmazdi yine kardesini alirdi eve , konu sahibi boyle oldukca adam tum sulalesini taşır yakinda almanyayaValla istememekte çok haklisin.
Sormasını bekleme konuşmak istiyorum diye istemiyorum de ama şimdi diretsen de 1 sene ben senin annenle yaşarken iyi sen benim kardeşimi istemedin kavgası çıkacak yüzde yüz. :/
Anlamadığım hadı kaptırdılar 1 sene boyunca nıye çabalanmadı ? Saçma değil mi bıldığın işlerıne gelmış ılk aydan hamıle kalınmış. Evlenmeden önce evın ayarlanması lazımdı. Bırde anlamadım eşinin sadece kardeşi varmış bı dayı amcalar varmış. Anne baba nerde vefat mı etmış bı halt anlamadım.İyi de konu sahibi yuzunden yasamamislar ki anneyle , adam parasini kaptirmis birine , parasiz kalinca mecbur kalmis kv evine , yani boyle birsey demeye hakki yok , adam olsaymis da bir ev tutabilseymis gerci o zaman da degisen birsey olmazdi yine kardesini alirdi eve , konu sahibi boyle oldukca adam tum sulalesini taşır yakinda almanyaya
İyi de konu sahibi yuzunden yasamamislar ki anneyle , adam parasini kaptirmis birine , parasiz kalinca mecbur kalmis kv evine , yani boyle birsey demeye hakki yok , adam olsaymis da bir ev tutabilseymis gerci o zaman da degisen birsey olmazdi yine kardesini alirdi eve , konu sahibi boyle oldukca adam tum sulalesini taşır yakinda almanyaya
Isvecte mesela ev bulmak hic kolay degil, kiralik ev bulabilen sukrediyor. Burada sira sistemi var yillarca sirada beklemen lazim kiralik eve gecebilmen icinHangi ülkede yasayip kiralik ev bulamiyorsun? Ilginç dogrusu. Hadi bulamadin, niye hemen hamile kalip cocuk dogdu? Esinde kisas kisas yapiyor. 1 yil annenlerde kaldi, simdi kendi ailesi yaninda kalsin istiyor.
Konuyu nerden tutsam elimde kalacak. Biz burda "sakin kabule etme" desek ne olacak? Yetiskin evleniyorsunuz, cocuk yapiyorsunuz ama kendi eviniz yok. Düzeniniz yok. Birbiriniz arasinda iletisim yok. Ama cocuk var. Denilcek birsey yok.
Su kazaya keske bende ugrasam ben cesaret edemiyorum oyle kaza diyenlerinki gibi olsa.:)bu arada konu sahibi esinize derdinizi anlatin birlikte oturmaya mecbur degilsiniz
benim bi oglum var 4 yasinda 5 cocuga bedel masallah beni mahvetti.anti depresanlar ice ice buyuttum simdi kardes istiyorum diye geziyor :)aynen senin gibi dusunuyorum benim cesaretim yok bi kazaya ugrasam diye bu arada tanidigim herkes dua da ediyor kazaya ugrarsin insallah diye ama yok :)Bende öyle diyorum
Cesaretim yok ama kazayla olursa bebe çıkar aradanama olmuyor
Etmeyeceksin hizmet falan ezik olma neEderler bacım hizmet eden sıcak yemek koyan olunca önüne ederler
Uf yine araya gireceğim de ben aylardır dikkat etmediğim halde tık yok çok imreniyorum cidden her korumaya rağmen hamile kalan müthiş doğurgan insanlaraÖyle deme bizde çok dikkat ediyoruz ama olan bir şey yok
Kısır mıyız acaba
Kocanız böyle biriyse yani hayır demeniz de sonucu değiştirmeyecekse, kardeşini kocanızdan bir hediye kabul edin , durumu kabul etmeniz kolaylaşır.Eşim biraz ters karakterli o an yok deseydim de zaten ister kabul et ister etme bizimle yaşayacak diyecekti şimdide desem böle olur cevabi
Tanığın herkese söyle hep beraber büyütmeye, gece uykusuz kalmaya razı olsunlarbenim bi oglum var 4 yasinda 5 cocuga bedel masallah beni mahvetti.anti depresanlar ice ice buyuttum simdi kardes istiyorum diye geziyor :)aynen senin gibi dusunuyorum benim cesaretim yok bi kazaya ugrasam diye bu arada tanidigim herkes dua da ediyor kazaya ugrarsin insallah diye ama yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?