- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Madem oyle yapacak bıseyın yok, durumu kabullenmeye bak.Eşim biraz ters karakterli o an yok deseydim de zaten ister kabul et ister etme bizimle yaşayacak diyecekti şimdide desem böle olur cevabi
En başta dobra olamadığınız için böyle zor durumda kalıyorsunuz cesur olun ne olacak yani istemek zorunda değilsiniz emrivakide en kötü şey bir hayat paylaşıyorsunuz siz onun elinin altında her istediğini yaptıracağı biri değilsiniz herşeyi kabul etmek zorunda hissetmeyin kendinizi ilişkilerde iletişim çok önemli konuşmalısınız eşinizle kendinize sıkıntı yapmayın umarım herşey daha iyi olur sizin içinMerhaba hanımlar benimde içime dert olan bi konu var sizinle paylaşıp yorumunuzu almak istedim.. biraz uzun olabilir HAKKINIZI HELÂL edin Ben bir yıldır evliyim ve 3 aylık bebeğim var yurtdışında yaşıyoruz 1 yıldır da annemde kalıyoruz mecburi ,yurtdışında kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi herneyse, bir kac ewden onay bekliyoruz olursa INŞALLAH taşnicaz eşimin bide erkek kardeşi var burada aile olarak tek ikisi var, birde amcalar dayılar filan iste eşim dün taşınırsak kardeşini de yanımıza alacağını soyledi ardından senin için bi sorun olmaz dimi dedi ben o an şok oldum konuşamadım başımı sallayıp yok dedim dünden beri yüzüm asık farkediyor zaten ama buna bozulduğumu anlamıyor yada anlamak istemiyor kardeşi 20 yaşında bekar biz zaten 1 yıldır yalnız kalamıyoruz kendi düzenimiz yok diye taşınmak istiyorum kendi ewimde de rahat olmicaksam niye taşınıyorum ki buradan? Durumu farkedip sormasını istiyorum noluyor diye dökücem içimdekilerini zoruma gitti baya..
Tabiki de belki çok iyi dikkat etmemize rağmen olmuştur RABBIM isterse herturlu verir biz ne yapsak boş olurCocuk elbette rabbımızın hediyesi, korunma diye birsey var ama?
Berlinkabul etmeyin ne münasebet
Ayrıca hangi ülke bu ev yok
Tabiki rabbimin hediyesi de korunma yöntemleri de çok çeşitliBacım Berlin de yaşıyorum evlendik ve evimiz neredeyse hazırdı burada hava parası diye birşey var çalışmıyorsan ev bürolarınin içinde adam oluyor senden 5 6 bin Euro hava parası alıyor ewin 1 haftaya hazır diyor adam parayı aldı kaçtı gidip şikayet etme gibi bi lüksün yok kendimizi toparlayama kadar mecburi yeni bi ew bulana kadar kalmak zorundaydık çocuğa gelince RABBIMIN hediyesi geri ceviremezdim
Genel de oyle oluyor zaten, cok dikkat edenlerın oluyor hep. Hayat mı desek ne desek bılemedımTabiki de belki çok iyi dikkat etmemize rağmen olmuştur RABBIM isterse herturlu verir biz ne yapsak boş olur
ALLAH razı olsun Tez zamanda bebeğinize sağlıkla kavuşun inşallah biz annemin yanında mecburi kaldık isteyerek bisey değildi şimdi kendi düzenimi kurmak istiyorum ama Işte tabikide annemin ewinde de kendimize ait odamız var ama kendi düzenin başka oluyorEn başta dobra olamadığınız için böyle zor durumda kalıyorsunuz cesur olun ne olacak yani istemek zorunda değilsiniz emrivakide en kötü şey bir hayat paylaşıyorsunuz siz onun elinin altında her istediğini yaptıracağı biri değilsiniz herşeyi kabul etmek zorunda hissetmeyin kendinizi ilişkilerde iletişim çok önemli konuşmalısınız eşinizle kendinize sıkıntı yapmayın umarım herşey daha iyi olur sizin için
Genel de oyle oluyor zaten, cok dikkat edenlerın oluyor hep. Hayat mı desek ne desek bılemedım
ALLAH razı olsun bacımAllah yardımcın olsun ve geçmiş olsun demeye geldim
Ay tövbe ALLAH isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınÖyle deme bizde çok dikkat ediyoruz ama olan bir şey yok
Kısır mıyız acaba
Bilmem, ne zaman burda cocukla ilgili soru sorulsa korunurken kaldım diyorlar ya. Ben duvara cok bacak diktim utanırdım o halimden ama olmadı.Öyle deme bizde çok dikkat ediyoruz ama olan bir şey yok
Kısır mıyız acaba
Bilmem, ne zaman burda cocukla ilgili soru sorulsa korunurken kaldım diyorlar ya. Ben duvara cok bacak diktim utanırdım o halimden ama olmadı.
Rabbım hediyeyi bana layık gormedı, vardır bir bildigi. Asırı korunanlara verdıgıne gore.
Sen hamıle kal cyrek takıcam ona
Bilmem, ne zaman burda cocukla ilgili soru sorulsa korunurken kaldım diyorlar ya. Ben duvara cok bacak diktim utanırdım o halimden ama olmadı.
Rabbım hediyeyi bana layık gormedı, vardır bir bildigi. Asırı korunanlara verdıgıne gore.
Sen hamıle kal cyrek takıcam
Inşallah tez zamanda boş kucağınız bir yavruyla doldurur ALLAHBilmem, ne zaman burda cocukla ilgili soru sorulsa korunurken kaldım diyorlar ya. Ben duvara cok bacak diktim utanırdım o halimden ama olmadı.
Sen hamıle kal cyrek takıcam ona
Epey sorun yasarsin. Ayni banyo ayni tuvaleti kullacaksin. Evinde uzanip oturamayacaksin. Is yujun artacak. Onun da canasirlarini yikayacaksin. Herseyi gectim ev ev ustunde olmuyor. Iliskiler bozuluyor. Kicanla agiz tadiyla bile tartisamayacaksin. Kayinvalide ile ayni evde yasamaktan ne farki var ki bunun?Merhaba hanımlar benimde içime dert olan bi konu var sizinle paylaşıp yorumunuzu almak istedim.. biraz uzun olabilir HAKKINIZI HELÂL edin Ben bir yıldır evliyim ve 3 aylık bebeğim var yurtdışında yaşıyoruz 1 yıldır da annemde kalıyoruz mecburi ,yurtdışında kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi herneyse, bir kac ewden onay bekliyoruz olursa INŞALLAH taşnicaz eşimin bide erkek kardeşi var burada aile olarak tek ikisi var, birde amcalar dayılar filan iste eşim dün taşınırsak kardeşini de yanımıza alacağını soyledi ardından senin için bi sorun olmaz dimi dedi ben o an şok oldum konuşamadım başımı sallayıp yok dedim dünden beri yüzüm asık farkediyor zaten ama buna bozulduğumu anlamıyor yada anlamak istemiyor kardeşi 20 yaşında bekar biz zaten 1 yıldır yalnız kalamıyoruz kendi düzenimiz yok diye taşınmak istiyorum kendi ewimde de rahat olmicaksam niye taşınıyorum ki buradan? Durumu farkedip sormasını istiyorum noluyor diye dökücem içimdekilerini zoruma gitti baya..
Başta kabul eden sensin sonradan ne olmasını istiyorsun eşin yüzünün asıklıgını sorsun istiyorsun evet demişsin sonra niye surat asıyorsun kiMerhaba hanımlar benimde içime dert olan bi konu var sizinle paylaşıp yorumunuzu almak istedim.. biraz uzun olabilir HAKKINIZI HELÂL edin Ben bir yıldır evliyim ve 3 aylık bebeğim var yurtdışında yaşıyoruz 1 yıldır da annemde kalıyoruz mecburi ,yurtdışında kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi herneyse, bir kac ewden onay bekliyoruz olursa INŞALLAH taşnicaz eşimin bide erkek kardeşi var burada aile olarak tek ikisi var, birde amcalar dayılar filan iste eşim dün taşınırsak kardeşini de yanımıza alacağını soyledi ardından senin için bi sorun olmaz dimi dedi ben o an şok oldum konuşamadım başımı sallayıp yok dedim dünden beri yüzüm asık farkediyor zaten ama buna bozulduğumu anlamıyor yada anlamak istemiyor kardeşi 20 yaşında bekar biz zaten 1 yıldır yalnız kalamıyoruz kendi düzenimiz yok diye taşınmak istiyorum kendi ewimde de rahat olmicaksam niye taşınıyorum ki buradan? Durumu farkedip sormasını istiyorum noluyor diye dökücem içimdekilerini zoruma gitti baya..
Benim ıcın artık gec ama isteyen herkese nasip etsin Allah, sıze de cıkıs yolu gostersınInşallah tez zamanda boş kucağınız bir yavruyla doldurur ALLAH
Tabiki de belki çok iyi dikkat etmemize rağmen olmuştur RABBIM isterse herturlu verir biz ne yapsak boş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?