Eşimin erkek kardeşi bizimle yaşayacak :(

En başta dobra olamadığınız için böyle zor durumda kalıyorsunuz cesur olun ne olacak yani istemek zorunda değilsiniz emrivakide en kötü şey bir hayat paylaşıyorsunuz siz onun elinin altında her istediğini yaptıracağı biri değilsiniz herşeyi kabul etmek zorunda hissetmeyin kendinizi ilişkilerde iletişim çok önemli konuşmalısınız eşinizle kendinize sıkıntı yapmayın umarım herşey daha iyi olur sizin için

Tabiki rabbimin hediyesi de korunma yöntemleri de çok çeşitli

ALLAH razı olsun Tez zamanda bebeğinize sağlıkla kavuşun inşallah biz annemin yanında mecburi kaldık isteyerek bisey değildi şimdi kendi düzenimi kurmak istiyorum ama Işte tabikide annemin ewinde de kendimize ait odamız var ama kendi düzenin başka oluyor

Öyle deme bizde çok dikkat ediyoruz ama olan bir şey yok
Kısır mıyız acaba
Bilmem, ne zaman burda cocukla ilgili soru sorulsa korunurken kaldım diyorlar ya. Ben duvara cok bacak diktim utanırdım o halimden ama olmadı.
Rabbım hediyeyi bana layık gormedı, vardır bir bildigi. Asırı korunanlara verdıgıne gore.
Sen hamıle kal cyrek takıcam ona

Kız arada kaçıyor bizim de ama olan bir şey yok
Ondan şüphe ettim acaba kısır mıyız diye
Çeyrek geliyorsa bugün eve gidince çalışmalara başlıyorum

Inşallah tez zamanda boş kucağınız bir yavruyla doldurur ALLAH

Epey sorun yasarsin. Ayni banyo ayni tuvaleti kullacaksin. Evinde uzanip oturamayacaksin. Is yujun artacak. Onun da canasirlarini yikayacaksin. Herseyi gectim ev ev ustunde olmuyor. Iliskiler bozuluyor. Kicanla agiz tadiyla bile tartisamayacaksin. Kayinvalide ile ayni evde yasamaktan ne farki var ki bunun?

Başta kabul eden sensin sonradan ne olmasını istiyorsun eşin yüzünün asıklıgını sorsun istiyorsun evet demişsin sonra niye surat asıyorsun ki
Şahsen ben şok olacak bi durum karşısında ya konuşmam anlamaya çalışırım yada ortalığı birbirine katarım şok olup evet demek de nedir

Bir şeyi istemediğiniz halde olur dememelisiniz. Mantıklı bi düşünün evde kız kardeşi olsa bile rahat olmaz ki (annenizin olması da son derece rahatsız edici) 20 yaşında koca adam evin içinde ne rahat banyo yapabilirsiniz, ne rahatça yayılıp yatabilirsiniz. Ama sonuç olarak kendiniz karar vereceksiniz.

Hayır diyemediğinize göre hayır da deseniz sizi sallamayacak bir adam kocanız. Yani ne denir ev kuracak durumunuz yok ama zınk diye çocuk yapıyorsunuz. Kocanızla diyalog kurmayı bile bilmiyorsunuz. Böyle geldi böyle gider yani. Yerinizde olsam annemin evinde oturmaya devam ederdim elin 20 yaşında kazık kadar oğluyla yaşayacağıma.

Tabiki de belki çok iyi dikkat etmemize rağmen olmuştur RABBIM isterse herturlu verir biz ne yapsak boş olur

Kisacasi hayatinizi yönlendirmeyi beceremiyorsunuz. Birine 5000 Eurodan fazla para kaptirmissiniz. Daha kendinize ev bulamadan anne baba oluyorsunuz daha hayatinizin en basit islerini yola koyamadan. Su müjdeli kaza bebekleri de hep bu bölümde okuyoruz. Bazilarinin dogum kontrol yöntemi dua etmek resmen. Aranizdaki iletisime diyecek kelime yok, cünkü yok. Demek istedigim cocugunuzla beraber büyümeyi beklemeyin. Acil büyümeye bakin. Esinize para kaptirdigi icin mecbur annenizin yaniniza geldiginizi ve bundan sonra ayri yasamak istediginizi söyleyeceksiniz. Ve en önemlisi kendinizi gelistirin acilen. Sert oldu belki ama artik söz konusu sadece siz degilsiniz. Cocuk da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…