• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin erkek kardesinin biz yokken evde kalmasi ve esim yokken benle kalmasi

Buradaki bazı yorumlar garip geldi bana evet sürekli gelip kalması hoş değil ama ben kaynımla arkadaş gibiyim abisi yokkende gelir muhabbet eder gezeriz bazen kaynanamı bile çekiştiririz ..
Kardeşin gibi görmeyi dene .
Çok rahatsızsan abisi olduğunda gelmesi için birşeyler söyle geldin ama abin bugün yok gibi .
Aceba eşin evde yokken aileden seni denetlemeye yolluyor olmasın lar

Buradaki bazı yorumlar garip geldi bana evet sürekli gelip kalması hoş değil ama ben kaynımla arkadaş gibiyim abisi yokkende gelir muhabbet eder gezeriz bazen kaynanamı bile çekiştiririz ..
Kardeşin gibi görmeyi dene .
Çok rahatsızsan abisi olduğunda gelmesi için birşeyler söyle geldin ama abin bugün yok gibi .
Aceba eşin evde yokken aileden seni denetlemeye yolluyor olmasın lar
acikcasi o hic aklima gelmedi ama zannetmem kendimi ovmek icin soylemiyorum kesinlimle oyle.dusunulecek biri degilim.ama bilmiyorum

valideniz eşiniz biliyor bilmeyen tek kişi kaynınız ona da söyleyin en iyisi.
rahat edemiyorum sen evdeyken demenizi anlayacak yaşta

Valla eşinin kardeşi kız da olsa bu kadar size gelip kalması yanlış zaten
.hele sen yokken niye sürekli başkası olsun evinde.ama erkek diye düşünmen garip geldi.ben böyle şeyleri anlamıyorum.insan eşinin erkek kardeşini kardeşi gormeli diye düşünüyorum.erkek diye bakamazdım ben.ama sürekli sizde kalmamalı haklisin gorumcen de olsa

kizlar birde bir sorunumuz vardi evlendigimizden beri vajinismus sorunu yasiyordum daha yeni yendim.oyuzden kendimi hep ezik gibi goruyordum esimde beni hep asagiliyordu.bu sorunu tamammen kemdim yendim.esimde inanamdi.oyuzden kemdimi pek savunamadim.simdi kendimi daha guclu hissediyorum esim hep beni tehdit ediyordu ailene soylerim diye.kesle senle evlenmeseydim evlendigim gune lanet olsun diyordu.beni seviyordu ama.uzuldugunde boyle diyordu.o yuzden bastiramiyordum simdi daha guclu hissediyorum tavsoyelerinizi dikkate alcam. buarada sadece kalmasinin uygun olmadigini dusunen arkadaslari degil normal oldugunu soyleyen arkadaslarin kini de dikkate alcam
Şaka mı? Ne demek inanmadı? Ne demek bu? Neyi ailenize söyleyecekmiş? Ay delircem erkek kardeşten daha büyük problemleriniz var farkında mısınız?

Şaka mı? Ne demek inanmadı? Ne demek bu? Neyi ailenize söyleyecekmiş? Ay delircem erkek kardeşten daha büyük problemleriniz var farkında mısınız?
evet ama bu problemlerinin nedeni ailesinin surekli bize karismasi ve bizi rahat birakmamasi.esimin de inanmamasi.iliskiye girememektwn beni sorumlu tutmustu.ben hic birseyi yaoamayan biriymisim.ve doktora bile goturmedi beni hep kotuledi.ve maasimda var yuksek bir maas aliyorum maddi problemimiz olmadigi halde.benim hel yalan soyledigimi dusunuyor ama sirf annesinin sucu

Muhtemelen sadece gelmekle kalmıyordur. Çamaşırı, ütüsü, yemeği, çayı, ıvır zıvır bir dünya hizmet de görüyorsundur. Ha bir de içki ve sigara için cep harçlığını unutmayalım. Kardeşidir gelsin, kalsın diyenler bunlara ne kadar tahammül eder merak ediyorum. Kv atmış başından. Oh rahat. Gelin çeksin kahrını. Ama neymiş kardeşiymiş, gelsin kalsınmış. Ben olsam 1 tane çorabını bile yıkamam.:KK12:

Muhtemelen sadece gelmekle kalmıyordur. Çamaşırı, ütüsü, yemeği, çayı, ıvır zıvır bir dünya hizmet de görüyorsundur. Ha bir de içki ve sigara için cep harçlığını unutmayalım. Kardeşidir gelsin, kalsın diyenler bunlara ne kadar tahammül eder merak ediyorum. Kv atmış başından. Oh rahat. Gelin çeksin kahrını. Ama neymiş kardeşiymiş, gelsin kalsınmış. Ben olsam 1 tane çorabını bile yıkamam.:KK12:
evet geldigin de esim 500 lira veriyor iki gun gelsede bana söylemiyor ama ben kontrol ediyorum.evet kaynanam ugrasmiyor ailede herkes bikmis dinlemiyor kimseyi.kaynanamda surekli sigara icip okey oynayan biri dunya umrunda degil

evet ama bu problemlerinin nedeni ailesinin surekli bize karismasi ve bizi rahat birakmamasi.esimin de inanmamasi.iliskiye girememektwn beni sorumlu tutmustu.ben hic birseyi yaoamayan biriymisim.ve doktora bile goturmedi beni hep kotuledi.ve maasimda var yuksek bir maas aliyorum maddi problemimiz olmadigi halde.benim hel yalan soyledigimi dusunuyor ama sirf annesinin sucu
Olur mu yahu sırf annesinin suçu. Siz kendinizi buna inandırmışsınız sadece. Vajinismus yüzünden sizi suçlayan, size kötü davranan, ailene söylerim diye tehdit eden! ( neyi söyleyecekse onu da anlamadım) adam Melek ama annesi suçlu öyle mi? Silkelenin ve kendinize gelin rica ederim.

Olur mu yahu sırf annesinin suçu. Siz kendinizi buna inandırmışsınız sadece. Vajinismus yüzünden sizi suçlayan, size kötü davranan, ailene söylerim diye tehdit eden! ( neyi söyleyecekse onu da anlamadım) adam Melek ama annesi suçlu öyle mi? Silkelenin ve kendinize gelin rica ederim.
cunku annesi her telefonda benim cok soguk olduğumu bizim anlasamadigimizi.benim aileme her hatami anlatmasi gerektigini esime soyluyor.esimde annesine inaniyor.

Bunlar ailece baya rahat bence sert bi dille uyarin ne isi var koca adamin sizinle.hadi esiniz varken arada gelsin de esiniz yokken gelmesindeki amac ne

cunku annesi her telefonda benim cok soguk olduğumu bizim anlasamadigimizi.benim aileme her hatami anlatmasi gerektigini esime soyluyor.esimde annesine inaniyor.
İnansın. İlişkiye giremediğinizi de biliyor değil herhalde kayınvalide. Eşini suçla o suçlu onu ez mi demiş?

ben 28 yasindayim.esim beni idare ediuor bence. kardesine gelme diyor ama oylesine .cunku esim vom yalan soyleyen biri.evlemdikten d
sonra farkettim

Hayir kesinlikle abartmiyorsun cok haklisin hem senin kardesin sayilmiyor! Benimde benzer sorunlarim var esimin annesi piskolojik rahatsiz ve görümcem kücük bizde kalsin dedim pesinden kaynim da geldi haftasonu bizde kaldi. Geldi catdi pazartesi oldu kaynima dedim böyle evde oturmakla olmaz git kendine is bul okadar dir dir etdim is bakmaya gitcem dedi birdaha gelmedi annesinin yanina geri gitdi. Esime de dedim zaten gorumcem kalsin sonucta cocuk emzriyom ama kaynin sen yokken burada gunlerce saatlerce kalamaz her kizimi emzirdigimde yatak odasina gecemem dedim. Sende kaynina dir dir et biraz sıkılsın senden

Back
X