• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin erkek kardesinin biz yokken evde kalmasi ve esim yokken benle kalmasi

ailesinin rahat olduğunu söylediğiniz mesajı görene kadar olur mu böyle şey demeyi düşünüyodum ... ama görüyorum ki yetişrilme tarzları bu ve emin ol rahat insanlardan zarar gelmez ... merak etme seni bihterleştirmez ... asıl sıkılarak yetiştirilenlerden korkacaksın ... sen her fırsatta onun ablası olduğunu empoze edersen ona sende rahatlarsın ... kendine güvenmiyosan o başka tabii ki ...

Hayir kesinlikle abartmiyorsun cok haklisin hem senin kardesin sayilmiyor! Benimde benzer sorunlarim var esimin annesi piskolojik rahatsiz ve görümcem kücük bizde kalsin dedim pesinden kaynim da geldi haftasonu bizde kaldi. Geldi catdi pazartesi oldu kaynima dedim böyle evde oturmakla olmaz git kendine is bul okadar dir dir etdim is bakmaya gitcem dedi birdaha gelmedi annesinin yanina geri gitdi. Esime de dedim zaten gorumcem kalsin sonucta cocuk emzriyom ama kaynin sen yokken burada gunlerce saatlerce kalamaz her kizimi emzirdigimde yatak odasina gecemem dedim. Sende kaynina dir dir et biraz sıkılsın senden
bir.kere dedim.annesi nerden öğrendiyse karin bizi sevmiyor demeye basliyor agliyor yalandan esim bana inanmiyor sorun burda. ailesi benden cok daha onemli laf.soyletmiyor.

ailesinin rahat olduğunu söylediğiniz mesajı görene kadar olur mu böyle şey demeyi düşünüyodum ... ama görüyorum ki yetişrilme tarzları bu ve emin ol rahat insanlardan zarar gelmez ... merak etme seni bihterleştirmez ... asıl sıkılarak yetiştirilenlerden korkacaksın ... sen her fırsatta onun ablası olduğunu empoze edersen ona sende rahatlarsın ... kendine güvenmiyosan o başka tabii ki ...
sorun kemdime guvenmemek degil rahat edememek.istedigim gibi giyinmek dus almak rahat rahat yatmak dolasmak istiyorum ama evde bir erkek varken bu olmuyor kendi evimde misafir gibiyim.evet dogru yetistirilme tarzlari bu. onlarin ailede.normal hatta kiz olan kuzenleriyle ayni yerde felan yatiyorlar o kadar rahatlar

sorun kemdime guvenmemek degil rahat edememek.istedigim gibi giyinmek dus almak rahat rahat yatmak dolasmak istiyorum ama evde bir erkek varken bu olmuyor kendi evimde misafir gibiyim.evet dogru yetistirilme tarzlari bu. onlarin ailede.normal hatta kiz olan kuzenleriyle ayni yerde felan yatiyorlar o kadar rahatlar

sende rahatına bak ... belki o rahatsız olur kaçar ;)

Ne kadar sıklıkla geliyor ve kaldığında ne kadar süreli kalıyor. Belirli bir sınırın üstünde ise uygun bir durum değil.

:)evlilik gercekten zor.özellikle de laftn anlamayan insanlar hayatindaysa

evlenirken aile yapısına da dikkat etmek gerekiyo gerçekten ... sadece adamla ya da kadınla evlenmiyosun ... mesela ben o aile gibi bir ailenin bireyiyle evlenmeyi düşünürüm .. rahat yetişmiş çünkü bende rahatım ... kaynım benden çok küçükse gelsin takılsın hem çocuğum varsa ona baktırırım hemde ev işlerinde yardımcı olmasını isterim :) yani kullanırım küçük erkek kardeşimmiş gibi :) bence iş kitle anında kaçacaktır o ergen kardeş :) iki defa perde astır 3. ye gelmez zaten ...

Ozaman günlük sıkıntılardan bahsedip dırdır yapın çok lüzumsuz ikide bir gelmesi bende rahatsız olurdum çok
evlenirken aile yapısına da dikkat etmek gerekiyo gerçekten ... sadece adamla ya da kadınla evlenmiyosun ... mesela ben o aile gibi bir ailenin bireyiyle evlenmeyi düşünürüm .. rahat yetişmiş çünkü bende rahatım ... kaynım benden çok küçükse gelsin takılsın hem çocuğum varsa ona baktırırım hemde ev işlerinde yardımcı olmasını isterim :) yani kullanırım küçük erkek kardeşimmiş gibi :) bence iş kitle anında kaçacaktır o ergen kardeş :) iki defa perde astır 3. ye gelmez zaten ...
gercekten bu fikir aklima cok yatti:))

merhaba arkadaslar cok buyuk bir sorunum var ben 28 yasindayim ve 1 yillik evliyim esimin kardesi 19 yasinda ve surekli bize gelip kalıyor esim cok yogun calisiyor.ve ben bu durumdan cok rahatsizim.dus aliyorum tuvalete giriyorum evde basbasa oturuyorz ve tedirgin oluyorum.esime soyluyorum beni azarliyor.o senin kardesin istedigi gibi gelir kalir diye.sizce cok mu abartiyorum ne yapmaliyim
Abartmıyorsun kesinlikle ama ne yapmalısın bi fikrimde yok! Kalmasın ne alaka ya. Seni anlıyrm

Orasi senin evin.Esine karsi biraz baskin olup istemiyor diyeceksin...gerekirse rest cekeceksin ...Bi sonraki konun kaynimi camasirlarimi koklarken gordum konusu acilmisti burda onun gibi olmasin..

Back
X