Eşimin eşek şakası

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.205
7.020
398
Esimin bi akrabasına iftara davetliydik ben deprem korkusundan 2 3 kattan fazla yukseklikteki evlere gitmiyordum malum ramazan iftar davetleri de gelince kendimi telkin ettim korkumu yendim diyebilirim 2 dir gidiyorum.Neyse bir saat kadar önce esim ben kızımız esimin dedesi yengesi ve kuzeni binaya girdik asansöre binecektik ben bi tedirgin oldum ama dedim bir sürü insan var yanımda.Esim asansöre binmedi kızımı kucağına alıp cıktı merdivenlerden siz cikin ben cocukla cikarim dedi.Biz de asansörde kaldık asansör bozukmuş esimi arayıp akrabası uyarmış asansör bozuk binmeyin diye daha biz gelmeden önce olur da binersiniz binmeyin diye.Esimin dedesi tansiyon hastasi adam ben zaten deprem korkumu yeni yenmisim aklımdan türlü senaryolar geciyor.15 dk asansörde kaldık belki dedenin tansiyonu cıktı falan.Asansörden indik eşim kahkahalarla gülüyor kasıtlı mı yaptı unuttu mu bilmiyorum acıklama da yapmadı insan bi özür diler.. insanlar iceride yemek yiyor benim kafadan alevler cıkıyor balkondayım oruc kafaya vurmustu zaten acaba ben boşa mı sinirlendim yoksa hakli mıyım eve gidince cıkarayım mı kavgayı ? Millet icindeyiz diye sustum eve gidince konusalım bunu dedim ama siz olsaniz ne yapardıniz sakinlesemıyorum hala ne olur beni sakinlestirin yoksa adamı bogazlayacağım..

Bu ne kadar lüzumsuz bir davranış ya. Böyle şaka mı olur? Ya gerçekten sorun çıksaydı asansörde? Eşiniz 10 yaşında mı diyeceğim ama 10 yaşında çocuk bile çekinir bozuk asansöre insan bindirmeye. Bir de adam tansiyon hastası

Hayir cocugu alip kendi cikiyor ben bunda art niyet ararim ya

Hayir cocugu alip kendi cikiyor ben bunda art niyet ararim ya
Kaç yaşında adamsın biraz yaşının insanı ol hadi adamcağıza bir sey olsaydı panikten diyin. Ya asansörde gerçekten büyük bir sorun çıksaydı diyin. Niye sustunuz ki böyle şaka mı olur cidden

Oruc iyice kafama vurmustu kavga edecek takatim yoktu eve gidince kavgayi görür o esek sakasi bile denmez buna

1 saat oncesine kadar esimi olgun akli basinda benim deliliklerimi cekebilen bir es gibi görürdüm ama gördüm ki ben daha olgunmusum

Şaka ise eşek şakası bile değil baya ağır olmuş sonuçta sizin panik atak durumunuz olabilirdi dedeyi dd tetikleyebilirdi.
Unuttuysa gerçekten sizi karşılarken mahcubiyet içinde özür dilerdi.
Ya yok ne mahcubiyeti cocugu almis kucagina koltukta oturuyordu ayy anlattikca sinirleniyorum bir lokma yiyemedim sinirden midem bulaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…