- 24 Aralık 2014
- 5.205
- 7.020
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Bu ne kadar lüzumsuz bir davranış ya. Böyle şaka mı olur? Ya gerçekten sorun çıksaydı asansörde? Eşiniz 10 yaşında mı diyeceğim ama 10 yaşında çocuk bile çekinir bozuk asansöre insan bindirmeye. Bir de adam tansiyon hastasıEsimin bi akrabasına iftara davetliydik ben deprem korkusundan 2 3 kattan fazla yukseklikteki evlere gitmiyordum malum ramazan iftar davetleri de gelince kendimi telkin ettim korkumu yendim diyebilirim 2 dir gidiyorum.Neyse bir saat kadar önce esim ben kızımız esimin dedesi yengesi ve kuzeni binaya girdik asansöre binecektik ben bi tedirgin oldum ama dedim bir sürü insan var yanımda.Esim asansöre binmedi kızımı kucağına alıp cıktı merdivenlerden siz cikin ben cocukla cikarim dedi.Biz de asansörde kaldık asansör bozukmuş esimi arayıp akrabası uyarmış asansör bozuk binmeyin diye.Esimin dedesi tansiyon hastasi adam ben zaten deprem korkumu yeni yenmisim aklımdan türlü senaryolar geciyor.15 dk asansörde kaldık belki dedenin tansiyonu cıktı falan.Asansörden indik eşim kahkahalarla gülüyor kasıtlı mı yaptı unuttu mu bilmiyorum acıklama da yapmadı insan bi özür diler.. insanlar iceride yemek yiyor benim kafadan alevler cıkıyor balkondayım oruc kafaya vurmustu zaten acaba ben boşa mı sinirlendim yoksa hakli mıyım eve gidince cıkarayım mı kavgayı ? Millet icindeyiz diye sustum eve gidince konusalım bunu dedim ama siz olsaniz ne yapardıniz sakinlesemıyorum hala ne olur beni sakinlestirin yoksa adamı bogazlayacağım..
Hayir cocugu alip kendi cikiyor ben bunda art niyet ararim yaBu ne kadar lüzumsuz bir davranış ya. Böyle şaka mı olur? Ya gerçekten sorun çıksaydı asansörde? Eşiniz 10 yaşında mı diyeceğim ama 10 yaşında çocuk bile çekinir bozuk asansöre insan bindirmeye
Kafamdan alevler cikiyor naptigimi ben de bilmiyorumBu düşüncesizliğe milletin içindeyiz deyip buraya eve gidince kavga çıkartayım mı diye sormazdım.
Kaç yaşında adamsın biraz yaşının insanı ol hadi adamcağıza bir sey olsaydı panikten diyin. Ya asansörde gerçekten büyük bir sorun çıksaydı diyin. Niye sustunuz ki böyle şaka mı olur ciddenHayir cocugu alip kendi cikiyor ben bunda art niyet ararim ya
At asansöre beklesin 1 saat. Orda öylece susmamalıydınız,travma kaynaklı şok diye düşünüyorum.Kafamdan alevler cikiyor naptigimi ben de bilmiyorum
Öyle zaten. Spor olsun diye çıkmamış.Hayir cocugu alip kendi cikiyor ben bunda art niyet ararim ya
Oruc iyice kafama vurmustu kavga edecek takatim yoktu eve gidince kavgayi görür o esek sakasi bile denmez bunaKaç yaşında adamsın biraz yaşının insanı ol hadi adamcağıza bir sey olsaydı panikten diyin. Ya asansörde gerçekten büyük bir sorun çıksaydı diyin. Niye sustunuz ki böyle şaka mı olur cidden
Dedesinin tansiyonu da girince araya kendi sinirimi unuttum adama dil alti verdikAt asansöre beklesin 1 saat. Orda öylece susmamalıydınız,travma kaynaklı şok diye düşünüyorum.
Sinir oldum.
Korktunuz mu diyor ay parcalayacagim yaaÖyle zaten. Spor olsun diye çıkmamış.
Bide güldü mü uyuz uyuz?
Gülmeye devam mi etti bunlar yasanirken?Dedesinin tansiyonu da girince araya kendi sinirimi unuttum adama dil alti verdik
Dedesi hastanelere gidince bile asansore binmeyen ahlaya inleye merdiven cikan adam bir de bunda nasil olduysa bindi isteDeli mi neseni gectim yasli adama yapilir mi, fenalik gelse, kriz gecirse napicakti?
1 saat oncesine kadar esimi olgun akli basinda benim deliliklerimi cekebilen bir es gibi görürdüm ama gördüm ki ben daha olgunmusumEşinizde zeka sorunu yoktur umarım?
Eşini ve babasını riske atıp bebeğinizi düşünmüş en azndan ayhh sinir oldum bide gülmüş öyle gülerken agzına bi tane yapıştırcan ki bakiyim bi daha şaka yapabiliyomu
Sittin sene binmez artık zavallıDedesi hastanelere gidince bile asansore binmeyen ahlaya inleye merdiven cikan adam bir de bunda nasil olduysa bindi iste
Ya yok ne mahcubiyeti cocugu almis kucagina koltukta oturuyordu ayy anlattikca sinirleniyorum bir lokma yiyemedim sinirden midem bulaniyorŞaka ise eşek şakası bile değil baya ağır olmuş sonuçta sizin panik atak durumunuz olabilirdi dedeyi dd tetikleyebilirdi.
Unuttuysa gerçekten sizi karşılarken mahcubiyet içinde özür dilerdi.
Valla eve gidince burnundan fitil fitil getir hakkediyorYa yok ne mahcubiyeti cocugu almis kucagina koltukta oturuyordu ayy anlattikca sinirleniyorum bir lokma yiyemedim sinirden midem bulaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?