- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
En cok o adama üzüldüm ya esimin yengedi kuzeni de vardi onlar olmasa dedeyle biz birbirimize sarilır aglardik heraldeSittin sene binmez artık zavallı
Allah askina beni gectim de 75 yasinda yasli adam var yaBence kendinizi boşa üzüyorsunuz. Size komik gelmeyen eşine komik gelmiş olamaz mı?
Yoh korkmadık şakan havada kalmasın diye rol kesiyoz !!??! Onunda oruç devreleri kpatmış heralde kan akışı olmuyo beyne doğruKorktunuz mu diyor ay parcalayacagim yaa
Eve almasam yeri varValla eve gidince burnundan fitil fitil getir hakkediyor
Ev sahibi kendi dedi zaten biz esini aradik neden bile bile binmenize musade etti diyeDavet edildigim yeri mahcup etmemek için sesimi cikartmazdim(tırnaklarımı) sadece ev sahibine asansörün bozuk olduğunu eşime soylediniz mi diye onun yanında teyit ettirirdim. Aaa bir taşla iki kuş vurmaya çalıştı sanırım diyip gözümü uzaklara dikerdim eve gidinceye kadar azap çeksin. Artık evde de...
Giderkende o binsin asansöre ödeşelim deEve almasam yeri var
Ev sahibi kendi dedi zaten biz esini aradik neden bile bile binmenize musade etti diye
Aslında mantıklı düşünce haksız da değilsiniz. Asansörün bozuk olduğuna dair sizi uyarmaması ve çocuğu alıp asansöre binmeden çıkması garip. Daha önce hiç asansöre binmeden çıktığı oldu mu?Allah askina beni gectim de 75 yasinda yasli adam var ya
Ay çocuğu aglar durmaz diye almis çıkmış iste.Aslında mantıklı düşünce haksız da değilsiniz. Asansörün bozuk olduğuna dair sizi uyarmaması ve çocuğu alıp asansöre binmeden çıkması garip. Daha önce hiç asansöre binmeden çıktığı oldu mu?
Bence sakinleşmeyin,nasıl bir espri anlayışı var eşinizin hiç anlamadım,gülmek nedir yaKafamdan alevler cikiyor naptigimi ben de bilmiyorum
Sinirlerimiz zıpladı taaa burdan,bizim içinde yapıştırıversin bi zahmet.bakalım artık şaka yapacak mı?Eşinizde zeka sorunu yoktur umarım?
Eşini ve babasını riske atıp bebeğinizi düşünmüş en azndan ayhh sinir oldum bide gülmüş öyle gülerken agzına bi tane yapıştırcan ki bakiyim bi daha şaka yapabiliyomu
Sonrada vay efendim neymiş kadınlarda şakadan hiç anlamıyomuşSinirlerimiz zıpladı taaa burdan,bizim içinde yapıştırıversin bi zahmet.bakalım artık şaka yapacak mı?
Siz haklısınız. Anlamadığım madem asansör arızalı bina sakinleri asansör arızalı diye yazabilirlerdi, ne kadar duyarsız insanlar var.Esimin bi akrabasına iftara davetliydik ben deprem korkusundan 2 3 kattan fazla yukseklikteki evlere gitmiyordum malum ramazan iftar davetleri de gelince kendimi telkin ettim korkumu yendim diyebilirim 2 dir gidiyorum.Neyse bir saat kadar önce esim ben kızımız esimin dedesi yengesi ve kuzeni binaya girdik asansöre binecektik ben bi tedirgin oldum ama dedim bir sürü insan var yanımda.Esim asansöre binmedi kızımı kucağına alıp cıktı merdivenlerden siz cikin ben cocukla cikarim dedi.Biz de asansörde kaldık asansör bozukmuş esimi arayıp akrabası uyarmış asansör bozuk binmeyin diye daha biz gelmeden önce olur da binersiniz binmeyin diye.Esimin dedesi tansiyon hastasi adam ben zaten deprem korkumu yeni yenmisim aklımdan türlü senaryolar geciyor.15 dk asansörde kaldık belki dedenin tansiyonu cıktı falan.Asansörden indik eşim kahkahalarla gülüyor kasıtlı mı yaptı unuttu mu bilmiyorum acıklama da yapmadı insan bi özür diler.. insanlar iceride yemek yiyor benim kafadan alevler cıkıyor balkondayım oruc kafaya vurmustu zaten acaba ben boşa mı sinirlendim yoksa hakli mıyım eve gidince cıkarayım mı kavgayı ? Millet icindeyiz diye sustum eve gidince konusalım bunu dedim ama siz olsaniz ne yapardıniz sakinlesemıyorum hala ne olur beni sakinlestirin yoksa adamı bogazlayacağım..
Bilimsel olarak kanıtlandı zekiliğimizSonrada vay efendim neymiş kadınlarda şakadan hiç anlamıyomuşaynı zeka seviyesine sahip değiliz türleriyle ammaa anlamıyolar
Olaya iyi tarafından bakmaya çalışırsak hiç değilse çocuğu almışHayir cocugu alip kendi cikiyor ben bunda art niyet ararim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?