- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.353
- 23
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Adama inme inse orda felç gelse pıhtı atsa aaaaa hiç mi kafası çalışmıyor bu adamın da gülüyor kahkahayla! Yok artık orda ağzına mıçardım herkesin içindeDedesinin tansiyonu da girince araya kendi sinirimi unuttum adama dil alti verdik
Adama inme inse orda felç gelse pıhtı atsa aaaaa hiç mi kafası çalışmıyor bu adamın da gülüyor kahkahayla! Yok artık orda ağzına mıçardım herkesin içinde
Eve dönecegız birazdan konusacagiz daha dogrusu onu paralayacağımİnşAllah şaka değildir ve unutmuştur ama böyle bile olsa buna gülünürmü ciddi sıkıntılı yani
Dedesiyle ilgilenmekten vakit kalmadı adam fenalaşıncaŞaka mı bu şimdi diye yapıştıramadınız mı gözüne bir tane...
Ya yok esim salak salak sakalar yapmaz asla sakin biridirEşek şakası bile değil. Yaşlı adam oruç oruç asansörde perişan olmuş. Siz de keza. Ya babasına bir şey olsaydı. Aklından zoru mu var eşinizin? Gerçekten soruyorum tuhaf başka hareketleri oluyor mu?
Ben de sakin agırbaşlı biliyordum esimi 10 senedir tanıyorumEşinizle konuşun bi kastî mi yaptı bilmiyorsunuz henüz. Eşinizi daha önceki konulardan hatırlıyorum sakin yapılı ağır biriydi. Bence bilerek değil. Dediğim gibi konuşun güzelce
Ay benim içinde yapıştır bir tane. Çok sinir bozucu bir durum. Dedeye çok üzüldüm.Eve dönecegız birazdan konusacagiz daha dogrusu onu paralayacağım
Ya o 15 dk bana asır gibi geldi kafamdan neler gecti 6 subat depremlerinden etkilenmeden önce ben Düzce depremini yasadım kafayi sıyiracaktım biliyor yani ne diye yaparsin kaz kafalı ah eve bi gidelim deValla üzülerek söylüyorum ki eşin bir gerizekalı konu sahibesi, bu şaka mı simdi?? 15 dk yaşlı bir insanı asansörde dikmek şaka mı hem de kalp hastasıysa? O arada ya deprem olsaydı bunu hiç yazmıyorum bile. Bence bir doktora gidip IQ testi getirmesini iste.
Bir sey olmadı sonucta diyor ay anlatamam sinirimi cocugumun babasi demeden dalmak istiyorumAdama inme inse orda felç gelse pıhtı atsa aaaaa hiç mi kafası çalışmıyor bu adamın da gülüyor kahkahayla! Yok artık orda ağzına mıçardım herkesin içinde
Böyle huylari yok ben ne desem yapar uyar uyumlu sakin biridir.Bu hareketi neden yapti anlamadimBen de zeka problemi var diye düşündüm.
Unutsa telefonu kendi de binerdi.
Allah size peygamber sabrı versin.
Burda böyle ise daha neler yapıyordur lüzumsuz.
Şaka değil de tuhaf başka huylar falan. Çok normal gelmedi bana bu yaptığı. İftar saati yaklaşmış oruçlu insanları bile isteye asansörde bıraktırmak nedir ya. Kafayı mı yemiş yoksa mental sorunları mı var nedirYa yok esim salak salak sakalar yapmaz asla sakin biridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?