Eşimin eski eşi

Ilk evlilikler unutulmaz mi Arkadaşlar? Yada eski eşi unutmak eski sevgiliyi unutmaya mi benzer? Yani artık sevmesen de ara ara hatirlar misin?
Sanmıyorum. Bir insan huzur bulduğu bir yuvadan kolay kolay vazgeçmez bence. Evliysen şayet sen eşinle huzurlu olmaya bak aklını bulandırma. Zaten eşin mutluluğu sende bulmasaydı ikinci evliliğe cesaret edemezdi. Sıkma canını. Evli değilsen henüz hakkında hayırlısı olsun.

ben yine de tercih etmezdim. sonuçta evlilik heyecanı yaşamışla yaşamamış bir olmaz.
beraber mobilya bakmışlar beraber ev döşemişler beraber kıyafet-gelinlik bakmışlar vs.
hatta mesela benden uzun ilişkisi olmuş adam da istemem.

Berbat bir evlilik yaşanmışsa, insan karşısındakinin değerini daha iyi anlayabilir. Nice insanlar var, ikinci evliliklerinde hayatında bahar açan..

Boşanmış bi kadın olarak söylüyorum. Bi süre sonra nefret te etmiyosun nötrleşiyosun. Ama bilemiyorum öle bi izlenim mi uyandırdı sizde

yani havada bir soru.
ben su an 10 yıllık eşimden ayrilsam ki(Allah korusun)
kolay kolay unutamam.hatta hiç unutamam.
çünkü bana bu saaten sonra ne yasatirsa yasatsin , bu zamana kadar yaşadığım hiç bir anımı silmeye yetmez.çünkü evliligimde mutlu olduğum huzur bulduğum anlar çok fazla.
bunları yok saymak bana göre nankörlük ve vefasizliktir.
elbette aklına gelir ama bu hayatındaki yeni insanada bağlı.
bence insan huzuru bulduğunun yaninda mutludur.
huzuru hiç bulamamış evliliklerde boşanmak bir çözüm ve yeni insanlarla yaşananlar yasamadigi duyguları tattirabilir.
velhasıl bence insanlar şahısları değil yaşattığı duyguları özlüyor.

Acikcasi ben dusundugunu sanmiyorum cok mutlu bir evlilik olsaydi ki degil di bosanmazlardi sevgi bitmeden evlilik bitmez yok herseyin ilkini bende yasamadi duye düşünmek de sacma bir olay cunku sen de baska konularda esinle ilk yasamiyorsun öpüşmek mesela en basiti ben esimin 3. Esiyim benimse ilk baslarda uzuldum bu duruma ama hazmettim iyiki de etmisim cunku esim ustume titrer bi dedigimi iki etmez bi evladimiz var hatta kizimiz olduktan sonra esim rahatsizlandi dusune dusune bizsiz kalmakdan o kadar cok korkuyor ki onu terketmem den kizimi alip gitmemden yani hep kotu yönleri yokmus yine olsa yine esimle evlenirim hic eski esini sevse onunla olurdu benimle degil niye düşünsün ki onca zaman gecmis insan herseyi unutur zamanla
Eski eşlerinden çocukları var mı

Benim 1 esimin 2. Evliliği.. evlenmeden önce benim sevgililerim oldu. Içinden çok sevdiklerim ayrılığı çok zor atlattıklarım oldu. Ama velhasıl unuttum gitti hepsini .. eski eş ve eski sevgiliyi unutmak arasında ne fark var onu merak ediyorum
Eski sevgili ile iyi anın olabilir. Ama eski eş mahkemelik olmuşsun. Nefretlik bir iş

Ilk evlilikler unutulmaz mi Arkadaşlar? Yada eski eşi unutmak eski sevgiliyi unutmaya mi benzer? Yani artık sevmesen de ara ara hatirlar misin?
Beyninin harddiski çökmemişse hatırlar tabi ki, bu insani bir şey. Bu kadar takmayın..Geçen geçmiştir.

Hayat böyle plan yaparak yaşanmıyor maalesef:) Boşanmış kadınlarla da kimse evlenmesin o zaman bu mantıkla..ki Türkiyede zaten hep böyle bir algı var, ‘aaa boşanmış mı yok onunla evlenilmez.’ Kadınlar çoğu zaman bu yüzden boşanmaya cesaret edemiyor. Siz de birgün evlenip boşanırsanız mesela size de böyle yaklaşılsın istemezsiniz bence. Tecrübelerinizi de cebinize koyup yeniden sevmek ve sevilmek istersiniz öyle değil mi?

Hayat bu, insanlar bazen anlaşamaz ve boşanır sonra da hayatına devam eder. Yeniden aşık olur, sever, sevilir. Yani hiç sizin söylediğiniz gibi heyecansız fln olmuyor. Çünkü farklı bir insanla hayatının farklı bir dönemini yaşıyor.

gayet de planlanarak yaşanır efendim. öyle her yanaşan erkeğe cevap vermezseniz yaşanır.
bana da boşanmış tipler çok yanaştı da ben yüz vermedim. boşanmış tiplerle işim olmaz deyip geçtim.

bir kere boşanmış tiplerin bekar kız peşinde olmaları bana güven vermiyor. neden kendisi gibi boşanmış birini tercih etmiyor?
boşanmak doğal bişey evet ama boşanan erkekler de gidip boşanmış bayanlarla ilgilenmiyor nedense?
eee hani doğaldı?
benim bahsettiğim bu yoksa boşanmakla ilgili sorun yok sadece bekar kız peşinde olmakla alakalı sorun var.

Berbat bir evlilik yaşanmışsa, insan karşısındakinin değerini daha iyi anlayabilir. Nice insanlar var, ikinci evliliklerinde hayatında bahar açan..

kendisi gibi boşanmış bir bayanla ilgileniyorsa evet ama bekar kız istiyorsa sorun var.

Çok büyük konuşmuşsunuz. ben evlendim çocuklu ve çok da mutluyum ne alaka hayatı zehir etmek filan? o biraz kafa yapısiyla ilgili bence, nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. nasıl ayrildigiyla da ilgili ama sevseydi ayrilmazdi neden unutamasın ki, böyle vesveselere kapılıp mutsuz olmaya gerek yok

büyük konuşma değil gerçekler. bekar bir bayan olarak boşanmış bir erkek istemem.
boşanmış adamlar denk geldi mi eliyorum hemen.
zaten bu boşanan adamlar da nedense hep bekar kız istiyorlar kendisi gibi boşanmış birini seçmiyorlar. bunda da art niyet vardır.

gayet de planlanarak yaşanır efendim. öyle her yanaşan erkeğe cevap vermezseniz yaşanır.
bana da boşanmış tipler çok yanaştı da ben yüz vermedim. boşanmış tiplerle işim olmaz deyip geçtim.

Öyle her yanaşan erkeğe cevap vermezseniz falan derken? Birincisi üslubunuza dikkat edin. İkincisi ben insanları boşanmış, dul, evli vs şeylerle etiketlemeyi doğru bulmuyorum. ‘Ben böyle tercih ediyorum’ der geçersiniz. Ama siz boşanmış insanları etiketliyorsunuz ve ‘bozuk mal’ gibi bahsediyorsunuz, bunu anlatmaya çalışıyorum. Neyse herkesin kendi hayatı tartışılacak bir şey yok.

Öyle her yanaşan erkeğe cevap vermezseniz falan derken? Birincisi üslubunuza dikkat edin. İkincisi ben insanları boşanmış, dul, evli vs şeylerle etiketlemeyi doğru bulmuyorum. ‘Ben böyle tercih ediyorum’ der geçersiniz. Ama siz boşanmış insanları etiketliyorsunuz ve ‘bozuk mal’ gibi bahsediyorsunuz, bunu anlatmaya çalışıyorum. Neyse herkesin kendi hayatı tartışılacak bir şey yok.

etiketleme yok ben ne demişim boşanmış erkeklerin bekar kız aramasını doğru bulmuyorum dedim şimdi boşanmış adam bana yanaşırsa hemen reddediyorum tabii ki niyetini nereden bileceğim hatta ileri de gideyim istisnalar hariç düzgün adam olsa karısı boşamaz zaten.

Unutmaz da hayırla anmak var bir de nefretle hatırlamak var...

bir kere boşanmış tiplerin bekar kız peşinde olmaları bana güven vermiyor. neden kendisi gibi boşanmış birini tercih etmiyor?
boşanmak doğal bişey evet ama boşanan erkekler de gidip boşanmış bayanlarla ilgilenmiyor nedense?
eee hani doğaldı?
benim bahsettiğim bu yoksa boşanmakla ilgili sorun yok sadece bekar kız peşinde olmakla alakalı sorun var.

kendisi gibi boşanmış bir bayanla ilgileniyorsa evet ama bekar kız istiyorsa sorun var.
Aboww bekar adamı kaptım boşanmış halimlen hiç güvenilir diilim demek ben de :süslü:

Back
X