• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski eşi

Çocuğun psikolojisi normal değil demek ki ... Zaten babasını yılda iki kere görüyormuş . Baba sevgisi yol annesi de Babasına olan kızgınlıkla dolduruyordur çocuğu . O da öyle konuşuyordur . Neden Ayrılan kişiler birbirine saygı duymaz anlamıyorum .
Bencede normal degil anneyi de gordugu soylenemez anneanne büyütüyor esimin tarafindan kimse istemiyor cocugu su son yaptiklarindan sonra bende istemiyorum ama cocuk diyorum belki de dolduruyorlardir

Bencede normal degil anneyi de gordugu soylenemez anneanne büyütüyor esimin tarafindan kimse istemiyor cocugu su son yaptiklarindan sonra bende istemiyorum ama cocuk diyorum belki de dolduruyorlardir
Tabi ki de dolduruyorlardur . Çocuk sevgi görse böyle olmaz . Mesela çocuğa sevgi göstersen seni de sever

Benim öğrenciyken ev arkadaşım vardı kız tabi bikac ay aynı evde yaşadık. Ben onu bile unutmuyorum :KK70: o olsa böyle olurdu eşim böyle yapıyor diye. Tabi küstük kızla o ayrı ama güzel anılar aklıma geliyor eşim o kadar da iyi ev arkadaşı değil diye düşünüyorum D
:))) bazen aynı şeyleri düşünüyorum ama her yerden uzun uzun saçları çıkardı özellikle mutfaktan

Tabi ki de dolduruyorlardur . Çocuk sevgi görse böyle olmaz . Mesela çocuğa sevgi göstersen seni de sever
Ben soğuk degilim daten istedigini yaparim ama iletisim yok yani cocuk durmadan oyun oynuyor yani baba ile de yok esim geçen sene yanagini sıktı diye kizdi cocuk degilim diyo halbuki on yasinda yani oda kendini sevdirmiyo yapacak birsey yok baba ogul iliskisini ben yikmadim yikan düşünsün ne yapabilirim ki

Ben soğuk degilim daten istedigini yaparim ama iletisim yok yani cocuk durmadan oyun oynuyor yani baba ile de yok esim geçen sene yanagini sıktı diye kizdi cocuk degilim diyo halbuki on yasinda yani oda kendini sevdirmiyo yapacak birsey yok baba ogul iliskisini ben yikmadim yikan düşünsün ne yapabilirim ki
Yok canım ben sen yıktın demiyorum . Ama çocuklar için anne baba sevgisi önemli . Eğer çocuğa sevgi ile yaklaşırsanız pek çok şey kendiliğinden hallolur .

Acikcasi ben dusundugunu sanmiyorum cok mutlu bir evlilik olsaydi ki degil di bosanmazlardi sevgi bitmeden evlilik bitmez yok herseyin ilkini bende yasamadi duye düşünmek de sacma bir olay cunku sen de baska konularda esinle ilk yasamiyorsun öpüşmek mesela en basiti ben esimin 3. Esiyim benimse ilk baslarda uzuldum bu duruma ama hazmettim iyiki de etmisim cunku esim ustume titrer bi dedigimi iki etmez bi evladimiz var hatta kizimiz olduktan sonra esim rahatsizlandi dusune dusune bizsiz kalmakdan o kadar cok korkuyor ki onu terketmem den kizimi alip gitmemden yani hep kotu yönleri yokmus yine olsa yine esimle evlenirim hic eski esini sevse onunla olurdu benimle degil niye düşünsün ki onca zaman gecmis insan herseyi unutur zamanla

3. Evlilik diyince , genelde insanlar "amaaan adam 2 kere boşandıysa kim bilir ne problemi var , kadınlara kim bilir neler neler çektirdi" diye düşünür ya , sizin böyle git-gelleriniz oldu mu ?
Eski eşleri çocuklarını alıp gitmiş mi onun korkusunu mu yaşıyor ? Sizin kaçıncı evliliğiniz ?
Çok sordum kusura bakmayın ilgimi çekti

Yok canım ben sen yıktın demiyorum . Ama çocuklar için anne baba sevgisi önemli . Eğer çocuğa sevgi ile yaklaşırsanız pek çok şey kendiliğinden hallolur .
Cocugu ilk geldiginde cok sevmistim ama anasi sagolsun cocuga ne diyorsa artik bilmiyorum surekli bi kiyaslama denmeyecek laflar diyo esimin halasindan icin o annemi severmis anneni davet etti diyo halam da yemin ediyor ben davet etmedim cocugun anneannesi dedi diyo oturmaya gelicez diye diyor yani bunu cocugun yaninda konusmuslar ama cocuk bana farkli anlatıyo o kadar da saf degil demek ki kin tutmak istemiyorum ama annesinin dusunmesi lazim ben istemezsen esim onu eve getiremez çünkü aksama aksam benimle sirf Allah rizasi icin diyorum ki babasi senede iki hafta gormeye hakki var o yuzden susuyorum

Eski esle eski sevgili arasinda cok fark var.Eski esi atiyorum annesiyle cok iyidir sen mesafelisindir icinden gecirebilir ya da kiyaslayabilir ya da eski esi cok guzel yemekler yapiyordur aklina gelebilir.En kotusu kac kere cinsel hayat yasamistir eski esiyle aklina gelebilir.Tam tersi de olabilir eski esiyle cok kavga etmistir seni tepesinde tasiyabilir hayatimi yasatan kadin diye.Ben bu riski almam ama bosandigim halde hep bekarlarla tanisiyorum bosanmis adama pek guvenemiyorum.Cunku bi kadin kolay kolay bosanmiyor Allah bilir neler oldu diye icimden geciririm.Bu benim dusuncem ama sen artik evlenmissin surekli kafani takarsan ya da bi soru bile sorsan adamin aklina dusurebilirsin.Hicbir iletisimleri yoksa esinin sana yanlisi yoksa unut gitsin ilk esini felan.Belki adamin hic aklina bile gelmiyor.Yani bunlar hep olasilik onune bi sey cikmadiysa salla gitsin.

3. Evlilik diyince , genelde insanlar "amaaan adam 2 kere boşandıysa kim bilir ne problemi var , kadınlara kim bilir neler neler çektirdi" diye düşünür ya , sizin böyle git-gelleriniz oldu mu ?
Eski eşleri çocuklarını alıp gitmiş mi onun korkusunu mu yaşıyor ? Sizin kaçıncı evliliğiniz ?
Çok sordum kusura bakmayın ilgimi çekti
Dedim tabi demez olurmuyum ama sevgiliydik esimin davranışları ile hic uyumlu degildi yani oyle yuva yikacak biri degildi kendisi anlattı zaten biraz guvenimi o arttirdi cunku hayatta ogrenemezdim anlatmasa nerden ogrenicem ki imkansiz gibiydi duzgunce anlatti ikisiyle de annesi ile beraber oturmuslar ikisi de kabul etmis ilki ile severek evlenmisler 3 aylik evli kalmislar hamile kalmis test yapmislar birkac gun sonra annesine yardima diye gitmis hatta esim birakmis sonra esim eve abin biraksin yorgunum demis tabi is inada binmis sonra gelmek icin ayri ev istemis esim tutmus annesinin sokaginda diye kabul etmemis tabi istekler bitmemis resimli yuzukler cicekler cikolatalar istemis her istediginde adanaya gitmek icin izin istemis o zaman bundan es olmaz bana demis bu arada esimin annesi dul maasi yok esim bunu dediginde banane demis cocugu babasiz buyutme dedim sen nasil büyüduysen büyür demis cocugu esim ilk bir yasinda icra ile görmüş sonra davayi esim acmis o barismak istemiş ama esim istememis oylelikle bitmis ikinci de aldatmis esim dustan çıktığında esimin telefonu ile baska bir adamla konuştuğunu duymuş özet geceyim onu sevmemiş mantik evliligi yapmis yasi kucuk diye uyumlu olur demis oda bırakıp birakip evden kacarmis simdi esim psikolojik tedavi görüyor çünkü benimle mutlu bide kizimiz oldu cok şükür kaygı bozukluğu oldu malesef kiz doğduktan sonra ya ölürsem ya sakat kalirsam beni terk edermisin kizimi alip gidermisin diyo durmadan hic mutlu olmadığım icin inanamiyorum bozulacak diye korkuyorum diyor ayrintisi ile anlattim basta cok önyargılı oldum kizdim ama evlenince anladim hepsi boş mus

Cocugu ilk geldiginde cok sevmistim ama anasi sagolsun cocuga ne diyorsa artik bilmiyorum surekli bi kiyaslama denmeyecek laflar diyo esimin halasindan icin o annemi severmis anneni davet etti diyo halam da yemin ediyor ben davet etmedim cocugun anneannesi dedi diyo oturmaya gelicez diye diyor yani bunu cocugun yaninda konusmuslar ama cocuk bana farkli anlatıyo o kadar da saf degil demek ki kin tutmak istemiyorum ama annesinin dusunmesi lazim ben istemezsen esim onu eve getiremez çünkü aksama aksam benimle sirf Allah rizasi icin diyorum ki babasi senede iki hafta gormeye hakki var o yuzden susuyorum
Neden sen istemezsen babası eve getiremesin ? Öyle bir anlaşma mı yaptınız ?

Annesi Hatalı davranıyor olabilir ama sizde tuzağa düşmeyin . Mesela o Tür kıyaslama yaptığında gülün geçin ya da hiç ilgilenmeyin . Emin olun bir süre sonra daha yapmamaya başlar .

Çocuğun psikolojisi normal değil diyorsunuz.Peki düzelmesi için eşinize profesyonel destek almayı önerdiniz mi? Bir pedagog ya da psikologa danıştınız mı? El kadar çocuktan değil de yetişkin bir rakipten bahsediliyor hissiyatına kapılıyor insan mesajları okudukça.
Eski eşe tahammülünüz yoksa hayatı hem kendinize hem de eşinize zehir etmeyin, boşanmış bireylerle evlenmeyin. Hele bir de eski eşten çocuk varsa , o masum varlığı kıskandığınız eski eşin bir nevi yansıması olarak algılayacaksanız, annesi dolduruyor ,bizi kıyaslıyor, kıskanıyor vb bahanelerle uzaklaştırmaya çalışacaksanız, onu yalnızlığa itip,psikolojisinin bozuk olduğunu söyleyip ama sağlıklı ve mutlu olması için kılınızı kıpırdatmayacaksanız, eve gelince sevdiği şeyleri pişirip ona 'surat asmamak' , konuşmak bir lütufmuş gibi anlatacaksanız evlenmeyin kardeşim.

seninki bekarmış boşanmış adamın boşanmış kızla evlendiğine şahit olmadım pek :KK66:
Kompleksli olanlar öyle. Kendilerini eski eşe ispat ettiklerini sanıyolar. Hani bak ben bekar buldum da sen bulamazsın demek onlara göre. Benim ex de öle yaptı :KK48: ama boşanmış çocuklu kadınla evlenen boşanmış çocuklu adam gördüm. Çok mutlular. Adamlıkta bitiyor iş yine, e o da çok nadir bulunuyor malum...

Çocuğun psikolojisi normal değil diyorsunuz.Peki düzelmesi için eşinize profesyonel destek almayı önerdiniz mi? Bir pedagog ya da psikologa danıştınız mı? El kadar çocuktan değil de yetişkin bir rakipten bahsediliyor hissiyatına kapılıyor insan mesajları okudukça.
Eski eşe tahammülünüz yoksa hayatı hem kendinize hem de eşinize zehir etmeyin, boşanmış bireylerle evlenmeyin. Hele bir de eski eşten çocuk varsa , o masum varlığı kıskandığınız eski eşin bir nevi yansıması olarak algılayacaksanız, annesi dolduruyor ,bizi kıyaslıyor, kıskanıyor vb bahanelerle uzaklaştırmaya çalışacaksanız, onu yalnızlığa itip,psikolojisinin bozuk olduğunu söyleyip ama sağlıklı ve mutlu olması için kılınızı kıpırdatmayacaksanız, eve gelince sevdiği şeyleri pişirip ona 'surat asmamak' , konuşmak bir lütufmuş gibi anlatacaksanız evlenmeyin kardeşim.
:KK9:

Neden sen istemezsen babası eve getiremesin ? Öyle bir anlaşma mı yaptınız ?

Annesi Hatalı davranıyor olabilir ama sizde tuzağa düşmeyin . Mesela o Tür kıyaslama yaptığında gülün geçin ya da hiç ilgilenmeyin . Emin olun bir süre sonra daha yapmamaya başlar .
Çünkü evde olan benim cnm oğluna aksama kadar ben bakiyom istemezsem nasil nasil getirecek yapmiyorum yemek falan desem ne diyebilir hicbisi bilmiyorum yine de etkileniyor um ilerdebenden nefret etsin istemiyorum babası ile dene de iki hafta olan bagini koparmak istemiyorum

İyi
Siz oyle yaparsiniz o zaman ben miyim dolduran annesi düşünsün çocuğu doldurip bu tarafa salmasin evet bir lutuf bunlar bence cunku bunu yapmayan cok insan var benim elimden gelen bu coxugu bir haftaligina bile kagit imzalatarak yollayan kadin tedavi olsun sanko babasi zarar verecek gibi benle iyi anlastigini soylediginde bugun eve geleceksin diyen kadin tedavi olsun once ben degilim çocuğu oyle yapan karşıdaki insanlari tanimadan yorum yapiyorsunuz ne yaşadığımı ben bilirim yorumunuza ihtiyacim yok

Iyi de o çocuk eşinin çocuğu istemiyorum getirme demeye hakkın yok ki ...
Derim demiyorum zaten buna vicdanim el vermez başta ama o annesi olacak kadin kadin sinir ediyor beni kucucuk cocugum ustunden laf sokuyor 12 yil geçmiş hala esimin mutlulugunu hazmedemiyo

Back
X