Eşimin eski ilişkisi

_keskin_

Ya tutarsa...
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
85
27
298
Evet bir derdim var Eşimle severek evlendik 1. yılımızı doldurmamıza az kaldı . Konu eşimin benden önceki ilişkisi . Eşim daha önceden kendi köylüsü olan bir kızla nişan attı. Kızla nişanlanmadan evvel bir sene nette konuşmuş. ( çok sık değil )Kız yurtdışında yaşıyor. Ve Türkiye'ye geldiğinde de kızın ailesi ve eşimin ailesi oldu bittiye getirir gibi hemen nişan yapıyorlar. Kızın Türkçesi çok iyi değil ve eşim başka birinden öğreniyor ki kızın raporu var zihinsel engelli . Dışarıdan bakılınca pek anlaşılmıyor eşim de anlayamamış. Annesinden hiç ayrılmıyor anlatılanlara göre ,annesinin yardımı olmadan bir evi çekip çevirebilecek yapıya sahip değilmiş. vs vs Eşimde sen burda yapamazsın diye nişanı atıyor .Benimle birlikte olduğunda ben tabi geçmişini merak ettiğim için öğrendim bunları daha sonra Facebook tan resimlerine paylaşımlarına baktım kız bir sürü ah etmiş eşime çok üzüldüm . Eşim beni çok seviyor acaba diyorum bu ah'lar tutarda eşimde benle mi sınanır acaba diyorum . Hasta olsam başıma bişey gel se tmm kızın ahı tuttu diyorum ben elden ayaktan düşücem almadığı kızdan da kötü olucam eşim de beni aldığına bin pişman olucak diyorum yazıyorum çiziyorum kafayı yicem . Ne yapsın eşim ondan helallik alsın mı ? Gerçekten ahı tutar mı ?

canim kesinlikle boyle dusunme hem onlar kizin engelli oldugunu esine soyleyip esin kabul etseydi tamam ama esin bilmiyormus . Sonradan ogrendigi icinde bi evi cekip ceviremiyecek olan bi kizla evlenmek istememek hakki

Ortada yalanla kurulacak bi evlilik varmış. Önceden dedilerse eşinin kafasına sonradan dank edip ayrılsa okeyde, kandırılmış olan eşin. Kızdan Helallik istemesi gereken kişi kızın ailesi, boş yere umutlandırmışlar.

kizin Ahi tutmaz çünkü kızın ailesi en baştan brlirtmemis kızın engelli olduğunu bunu soyleselermis de esin önce kabul edip umut verip sonra terketmis olsaymis o zaman mazlumun Ahi aheste aheste olayına girmiş olurdu
suçlu kızın ailesi kizlarinin evleneceği adama bastan söylemlemeye mecburlar.
böyle bir şeyi saklamak kızı kakalamaya çalışmaktan başka bir şey değil

haa yorumum yanlış anlaşılmasın tabii ki bu durumda engelli insanlar da evlenebilir ben kızın ailesinin durumu saklamasiyla ilgili kakalamak kelimesini kullandim

ahhh bir ataaaaşşş veeerrr...

Bu isler karisik isler ah tutabilir tutmayabilir, helallik istemeyle isler duzelmez daha da karisir ama soyle bir sey var. Herkes esiyle, cocuklariyla, ailesiyle mutlaka imtihan oluyor. Cok takilma o yuzden.

Evet ailesi hiçbirşey dememiş hatta eşimide yurtdışına götürmek istemişler.

Şaka mısın canım sen ya ayyyy çok komiksin ya neden kızın ahi tutupta eşinle atan bozulcak yapma Allah aşkına

zihinsel engelliyse bu saklanacak bir şey değil zaten nasıl anlamamış hayret.
ayrıca kızın böyle bir sorunu varsa herşeye herkese ah ediyordur hepsi tutar mı sanki.

1 sene nette konuşurken hiç mi bişey anlamamış eşiniz? Ya da en azından bu kız biraz yavaş algılıyor, saf falan da mı dememiş?

Tuhaf hani..Acaba kızla yurt dışına çıkmayı mı planlıyordu da vazgeçti?

Ahı falan tutsa bile, size niye tutsun canım, siz mi ayırdınız onları sanki?

Niye ahı tutsun,çağırmayın şöyle şeyleri kendinize.
Eşinizi kandırmışlar,sizinle ne alakası var ayrıca,siz mi ayırdınız zorla.

bizim ülkemizde zihinsel engellilerin evlenmesi yasak zaten. akıl ehliyeti olmalı yani. raporu olan biri evlenemez ki. ya eşiniz yalan söylüyor ya karşı taraf bunu bilmiyordu.

Zihinsel engeli olmayan da biten ilişkinin
ardından ah edebiliyor..
Hiç takılma buna.

Anlamamış işte. Yazışmalardan kim ne anlayabilir ki . Hayır kız Eşimi Yurtdışına götürmek istemiş eşim ben oralarda yapamam demiş. Nişandan sonra tabi.
Evet ben ayırmadım ama sonuçta herkesin kendisinden çıkmıyor insanların sevdiklerinden de çıkabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…