Kızın neden ahı tutsun ? Eşini kandırmışlar eşin bile bile nişanlanmamış ki
Evet bir derdim varEşimle severek evlendik 1. yılımızı doldurmamıza az kaldı . Konu eşimin benden önceki ilişkisi . Eşim daha önceden kendi köylüsü olan bir kızla nişan attı. Kızla nişanlanmadan evvel bir sene nette konuşmuş. ( çok sık değil )Kız yurtdışında yaşıyor. Ve Türkiye'ye geldiğinde de kızın ailesi ve eşimin ailesi oldu bittiye getirir gibi hemen nişan yapıyorlar. Kızın Türkçesi çok iyi değil ve eşim başka birinden öğreniyor ki kızın raporu var zihinsel engelli . Dışarıdan bakılınca pek anlaşılmıyor eşim de anlayamamış. Annesinden hiç ayrılmıyor anlatılanlara göre ,annesinin yardımı olmadan bir evi çekip çevirebilecek yapıya sahip değilmiş. vs vs Eşimde sen burda yapamazsın diye nişanı atıyor .Benimle birlikte olduğunda ben tabi geçmişini merak ettiğim için öğrendim bunları daha sonra Facebook tan resimlerine paylaşımlarına baktım kız bir sürü ah etmiş eşime çok üzüldüm . Eşim beni çok seviyor acaba diyorum bu ah'lar tutarda eşimde benle mi sınanır acaba diyorum . Hasta olsam başıma bişey gel se tmm kızın ahı tuttu diyorum ben elden ayaktan düşücem almadığı kızdan da kötü olucam eşim de beni aldığına bin pişman olucak diyorum yazıyorum çiziyorum kafayı yicem . Ne yapsın eşim ondan helallik alsın mı ? Gerçekten ahı tutar mı ?
kizin Ahi tutmaz çünkü kızın ailesi en baştan brlirtmemis kızın engelli olduğunu bunu soyleselermis de esin önce kabul edip umut verip sonra terketmis olsaymis o zaman mazlumun Ahi aheste aheste olayına girmiş olurdu
suçlu kızın ailesi kizlarinin evleneceği adama bastan söylemlemeye mecburlar.
böyle bir şeyi saklamak kızı kakalamaya çalışmaktan başka bir şey değil
haa yorumum yanlış anlaşılmasın tabii ki bu durumda engelli insanlar da evlenebilir ben kızın ailesinin durumu saklamasiyla ilgili kakalamak kelimesini kullandim
tamam işte takma sen de kafana mazlumun ahini almaktan ben de korkarım inancım gereği ancak burda mazlum olan esinEvet ailesi hiçbirşey dememiş hatta eşimide yurtdışına götürmek istemişler.
1 sene nette konuşurken hiç mi bişey anlamamış eşiniz? Ya da en azından bu kız biraz yavaş algılıyor, saf falan da mı dememiş?
Tuhaf hani..Acaba kızla yurt dışına çıkmayı mı planlıyordu da vazgeçti?
Ahı falan tutsa bile, size niye tutsun canım, siz mi ayırdınız onları sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?