- 23 Aralık 2012
- 7.908
- 52.942
- 748
- Konu Sahibi sapyoseksuel
-
Bence olgunluğu elden bırakmayın dikkat çekici, iğneleyici sözlerden uzak durun. Memlekette konu mu yok canım o konuya gelmeyin yok geleceği tutarsa geçmişte deneyim olabiliyor insanız herksin başına gelir kısmettir falan gibi söylersiniz çok uzatmaz da kendinize hakim olursanız bence sorunsuz halledersiniz. Yani evrensel kadın kıskaçlığı kıyafetini askıya asın :)Iyi geceler.
Öncelikle konumu okuyup, yorum yapma nezaketinde bulunan herkese simdiden tesekkur ederim.
Yazlik bir yerde oturuyoruz ve esimin arkadasi esi ve cocuklariyla bulundugumuz yere yakin bir ilceye tatile gelmis.Tatil dönüşu bir gunlugne bize ugramak istiyorlarMiş.Mis diyorum cunku ben bu kisileri tanimiyorum sadece isimlerini duyuyorum 7 senedir.Buraya kadar sorun yok fakat... Gelecek kisinin esi esimin 5 yil suren ilk sevgilisnin yakin arkadasi.Iki yakin dost iki yakin kiz arkadasla sevgili olmuslar 5 yil hep 4lu takilmislar(beraber tatile gitmek vs)Nedenini bilmiyorum ama bes yilin sonunda esimin iliskisi bitmis fakat diger ikili evlnmisler.Esim bu iliskisinden sonra uzun sure kendine gelememis ki dikis tutturamamis ve yaşi epey ilerledigi zamnlrda benimle tanisip evlenme karari aldi.
Esim gelecekler dediginde tuhaf hisler kapladi icimi şöyleki onlarin 4 lu olarak bir yigin anilari var ve ben o anilarda yokum.Uzun zamandir gorusmeyen her insan gibi gecmisteki guzel gunleri yadecekler,mutlu ve hepbirlikte olduklari o zmanlari...ben yapayalniz hissedicem kendimi.Baska bir durum ise bu kadin eminim beni ona anlatacak beni izleyecek kiyaslayacak.Bunlari dusundukce geriliyorum ve motivasyonumun dusuyor.
Ha diyeceksiniz ki mdem bu kadar derde dustun kabul etme ama bu da olmz ki cocukca bir davranis olur ve esim gereksiz bir kiskanclik icine girdigmi dusunur.
Size sormak ve fikir almak istedigim nokta su;sizce gecmisten falan konustuklarinda ne yapmaliyim?Nasil olgun davranmaliyim?Fevri davranip kendime yakismayacak hallere girmek istemiyorum.Empati gucunuze ve tecrubelerinize dayanarak siz olsaniz ne yaoardiniz ya da ne yaptiniz?
Cidden zor durum. Ne desem bilemedim. Eşine açık açık söyle içindekileriIyi geceler.
Öncelikle konumu okuyup, yorum yapma nezaketinde bulunan herkese simdiden tesekkur ederim.
Yazlik bir yerde oturuyoruz ve esimin arkadasi esi ve cocuklariyla bulundugumuz yere yakin bir ilceye tatile gelmis.Tatil dönüşu bir gunlugne bize ugramak istiyorlarMiş.Mis diyorum cunku ben bu kisileri tanimiyorum sadece isimlerini duyuyorum 7 senedir.Buraya kadar sorun yok fakat... Gelecek kisinin esi esimin 5 yil suren ilk sevgilisnin yakin arkadasi.Iki yakin dost iki yakin kiz arkadasla sevgili olmuslar 5 yil hep 4lu takilmislar(beraber tatile gitmek vs)Nedenini bilmiyorum ama bes yilin sonunda esimin iliskisi bitmis fakat diger ikili evlnmisler.Esim bu iliskisinden sonra uzun sure kendine gelememis ki dikis tutturamamis ve yaşi epey ilerledigi zamnlrda benimle tanisip evlenme karari aldi.
Esim gelecekler dediginde tuhaf hisler kapladi icimi şöyleki onlarin 4 lu olarak bir yigin anilari var ve ben o anilarda yokum.Uzun zamandir gorusmeyen her insan gibi gecmisteki guzel gunleri yadecekler,mutlu ve hepbirlikte olduklari o zmanlari...ben yapayalniz hissedicem kendimi.Baska bir durum ise bu kadin eminim beni ona anlatacak beni izleyecek kiyaslayacak.Bunlari dusundukce geriliyorum ve motivasyonumun dusuyor.
Ha diyeceksiniz ki mdem bu kadar derde dustun kabul etme ama bu da olmz ki cocukca bir davranis olur ve esim gereksiz bir kiskanclik icine girdigmi dusunur.
Size sormak ve fikir almak istedigim nokta su;sizce gecmisten falan konustuklarinda ne yapmaliyim?Nasil olgun davranmaliyim?Fevri davranip kendime yakismayacak hallere girmek istemiyorum.Empati gucunuze ve tecrubelerinize dayanarak siz olsaniz ne yaoardiniz ya da ne yaptiniz?
Bole bir durum basima geldi.aynn boyle 4 lu bir takim.evleneli 12 yil oldu hala kiyaslanirim eski sevgiliyleCidden zor durum. Ne desem bilemedim. Eşine açık açık söyle içindekileri
esim unv arkadaslariyla uzun araliklarla da olsa bir araya geliyor(kadin ve erkek arkadaslariyla) ve essiz toplaniyorlar. Bunlari asla sorun eden biri degilim nitekim benim de iliskilerm oldu unvde ama bu durum biraz farkli degil mi sizce?Bunu batiyla pek iliskilendiremedim. Yani aslinda empati kurarak duygularimi cogu zaman gozardi ederek iletisim kurmaya calisirim bu gibi durumlarda modern dusunmeye calisirim..Ben eski arkadaş okul vs toplaşmalarında eşlerin gelmesini hep anlamsız bulurum yani senin bir bağın bi yaşanmışlığın yok ki neden eşin yanında durursun?
bakın batıda bu yok mesela.
bizim gibi evliliği çok abartan toplumlarda var.
az önceki evlenmek istemeyen kadınlar konusunun üstüne tam oturdu yani.
hele hele böyle bir eski sevgililik durumları varsa zaten gerek yok.
Ay cidden çok zor durum yaBole bir durum basima geldi.aynn boyle 4 lu bir takim.evleneli 12 yil oldu hala kiyaslanirim eski sevgiliyle
Aslinda dusundum bunu ama firsatini bulamadim ve iki gun sonra gelicekler.Cidden zor durum. Ne desem bilemedim. Eşine açık açık söyle içindekileri
Tatlım fırsat yarat ve söyle. Eşinde ona göre davranırAslinda dusundum bunu ama firsatini bulamadim ve iki gun sonra gelicekler.
Berbat ya insani kendsiyle celistiren bir durum tuhafim suanAy cidden çok zor durum ya
Evlilikte her sorun aşılıyoda başka kadın olayları cidden çok zor Allah yardım etsin konu sahibi kendimi senin yerine koyyorum. Eşimle konuşsamda acı verici bir durumBerbat ya insani kendsiyle celistiren bir durum tuhafim suan
Bende olgjn davranmaya calistim gormezlikten geldim.ama insanlar anlamiyor.konu sahibinin yerinde olsam bastan gorusmemAy cidden çok zor durum ya
Evet ya görüşmemek yada içindekileri söylemek. Eşi inşallah iyi davranırda konu sahibi üzülmezBende olgjn davranmaya calistim gormezlikten geldim.ama insanlar anlamiyor.konu sahibinin yerinde olsam bastan gorusmem
Esim eski iliskisi hakkinda cok ketumdur konusacak olsam konuyu kapatir bi sekilde.Simdi bunlari soylesem budalaca bulur ve gereksiz bir kiskancliga girdigmi dusunebilir yani konu bi an sacma sapan bir yere varir diye endise duyuyirum.Suan karisigim sanirim:/Eşinle bu sıkıntını, aynen buraya yazdığın gibi paylaş derim.
İnsani bir şey bu, böyle düşüncelere gark olman da normal. "Geçmişine saygı duyuyorum, beni bilirsin böyle triplere girecek biri değilim; ama ister istemez böyle bir düşünce geçirdim içimden ve seninle paylaşmak istedim." filan... Buraya yazdığın gibi işte; eşinle konuşunca rahatlayacaksın bence.
Iste celismem burda basliyor gorusmemem baslibasna fevrilik olur kendime yakistiramiyorumBende olgjn davranmaya calistim gormezlikten geldim.ama insanlar anlamiyor.konu sahibinin yerinde olsam bastan gorusmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?