- 23 Aralık 2012
- 7.908
- 52.942
- 748
- Konu Sahibi sapyoseksuel
-
Evet elimden geldigince eski konular konusuldugunda cool olucam belki ben de unv hatiralarimi anlatirm :)Bence doğmamış çocuga don biçme olmuş bu iş..Belki de size çok saygılı davranıp eskilere yüzeysel değinecekler? Eğer bahsedilme durumu olursa ah gençlik güzel şeylerdi geldii geçti diyip kapatın geçin konuyu.onlarda anlar..
dunki yasadigim stresi attim diyebilirim buradaki pylasimlari okudkca rahatladim.Tavrimi bozmadan sevencenlikle daavranip eskilerin bir onemi yok havasinda takilicam :)Siz yanlarında olsanız da olmasanız da ister istemez akıllarına eski günler gelecektir. Ve silkelenip atacaklardır bu düşünceyi. Siz görüşnez veya eşinizle konuşma yaparsanız bu olayı tabu haline getirir, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürür, eski sevgilinin yerini sağlamlaştırırsınız belleklerinde. Akışına bırakın. Size ve varlığınıza alışsınlar.
cok tesekkur ederim.Kendi kendim komplekse girip begendirme cabasina girmicem dogal ve serin olmaya calisicamAçıkçası şimdiye kadar da kimseyle görüştükten sonra o kişinin eski sevgilisini arayıp yeniyle ilgili konuşmadım,eskinin de kendi hayatı var ,ayıptır sonuçta,kendini bilen yapmaz,yapmamalı :) o yüzden rahat olun sıkıntı yapmayın
iyiyim minik :*İşte bu benim marla m yapar bilirim :))
yanlarindan pek ayrilmamaya calisicam:) ismini verp konusacak kadar densiz degillerdir insallah hissetigim an tum motivasyonum duser ve hepsine yansir bu durmCan sıkilacak bir konu ama o kadar değil. Evet eski günler mutlaka açılır o kızın adi muhakkak gecer. Özellikle siz yokken(mutfakta falan) illqki konuşulur. Amabu kadar zaman sonra cok da bişi olacagini zannetmiyorum.
Yalniz onlar gelince kulagıniz gozunüz hep onlarda olsun. İyi gözlemleyin. Ne olur ne olmaz
Herkesin yapısı farklı işte. Başıma böyle bir olay gelse can atarım tanışmayaIyi geceler.
Öncelikle konumu okuyup, yorum yapma nezaketinde bulunan herkese simdiden tesekkur ederim.
Yazlik bir yerde oturuyoruz ve esimin arkadasi esi ve cocuklariyla bulundugumuz yere yakin bir ilceye tatile gelmis.Tatil dönüşu bir gunlugne bize ugramak istiyorlarMiş.Mis diyorum cunku ben bu kisileri tanimiyorum sadece isimlerini duyuyorum 7 senedir.Buraya kadar sorun yok fakat... Gelecek kisinin esi esimin 5 yil suren ilk sevgilisnin yakin arkadasi.Iki yakin dost iki yakin kiz arkadasla sevgili olmuslar 5 yil hep 4lu takilmislar(beraber tatile gitmek vs)Nedenini bilmiyorum ama bes yilin sonunda esimin iliskisi bitmis fakat diger ikili evlnmisler.Esim bu iliskisinden sonra uzun sure kendine gelememis ki dikis tutturamamis ve yaşi epey ilerledigi zamnlrda benimle tanisip evlenme karari aldi.
Esim gelecekler dediginde tuhaf hisler kapladi icimi şöyleki onlarin 4 lu olarak bir yigin anilari var ve ben o anilarda yokum.Uzun zamandir gorusmeyen her insan gibi gecmisteki guzel gunleri yadecekler,mutlu ve hepbirlikte olduklari o zmanlari...ben yapayalniz hissedicem kendimi.Baska bir durum ise bu kadin eminim beni ona anlatacak beni izleyecek kiyaslayacak.Bunlari dusundukce geriliyorum ve motivasyonumun dusuyor.
Ha diyeceksiniz ki mdem bu kadar derde dustun kabul etme ama bu da olmz ki cocukca bir davranis olur ve esim gereksiz bir kiskanclik icine girdigmi dusunur.
Size sormak ve fikir almak istedigim nokta su;sizce gecmisten falan konustuklarinda ne yapmaliyim?Nasil olgun davranmaliyim?Fevri davranip kendime yakismayacak hallere girmek istemiyorum.Empati gucunuze ve tecrubelerinize dayanarak siz olsaniz ne yaoardiniz ya da ne yaptiniz?
Abartmayın altı üstü 1 gün..ben yapayalniz hissedicem kendimi.
Merhaba Marla, ne yaptınız, görüşme nasıl geçmişti, merak ettim dee:))Iyi geceler.
Öncelikle konumu okuyup, yorum yapma nezaketinde bulunan herkese simdiden tesekkur ederim.
Yazlik bir yerde oturuyoruz ve esimin arkadasi esi ve cocuklariyla bulundugumuz yere yakin bir ilceye tatile gelmis.Tatil dönüşu bir gunlugne bize ugramak istiyorlarMiş.Mis diyorum cunku ben bu kisileri tanimiyorum sadece isimlerini duyuyorum 7 senedir.Buraya kadar sorun yok fakat... Gelecek kisinin esi esimin 5 yil suren ilk sevgilisnin yakin arkadasi.Iki yakin dost iki yakin kiz arkadasla sevgili olmuslar 5 yil hep 4lu takilmislar(beraber tatile gitmek vs)Nedenini bilmiyorum ama bes yilin sonunda esimin iliskisi bitmis fakat diger ikili evlnmisler.Esim bu iliskisinden sonra uzun sure kendine gelememis ki dikis tutturamamis ve yaşi epey ilerledigi zamnlrda benimle tanisip evlenme karari aldi.
Esim gelecekler dediginde tuhaf hisler kapladi icimi şöyleki onlarin 4 lu olarak bir yigin anilari var ve ben o anilarda yokum.Uzun zamandir gorusmeyen her insan gibi gecmisteki guzel gunleri yadecekler,mutlu ve hepbirlikte olduklari o zmanlari...ben yapayalniz hissedicem kendimi.Baska bir durum ise bu kadin eminim beni ona anlatacak beni izleyecek kiyaslayacak.Bunlari dusundukce geriliyorum ve motivasyonumun dusuyor.
Ha diyeceksiniz ki mdem bu kadar derde dustun kabul etme ama bu da olmz ki cocukca bir davranis olur ve esim gereksiz bir kiskanclik icine girdigmi dusunur.
Size sormak ve fikir almak istedigim nokta su;sizce gecmisten falan konustuklarinda ne yapmaliyim?Nasil olgun davranmaliyim?Fevri davranip kendime yakismayacak hallere girmek istemiyorum.Empati gucunuze ve tecrubelerinize dayanarak siz olsaniz ne yaoardiniz ya da ne yaptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?