Esimin eski iliskisi...

Evet elimden geldigince eski konular konusuldugunda cool olucam belki ben de unv hatiralarimi anlatirm :)

dunki yasadigim stresi attim diyebilirim buradaki pylasimlari okudkca rahatladim.Tavrimi bozmadan sevencenlikle daavranip eskilerin bir onemi yok havasinda takilicam :)

cok tesekkur ederim.Kendi kendim komplekse girip begendirme cabasina girmicem dogal ve serin olmaya calisicam

Can sıkilacak bir konu ama o kadar değil. Evet eski günler mutlaka açılır o kızın adi muhakkak gecer. Özellikle siz yokken(mutfakta falan) illqki konuşulur. Amabu kadar zaman sonra cok da bişi olacagini zannetmiyorum.
Yalniz onlar gelince kulagıniz gozunüz hep onlarda olsun. İyi gözlemleyin. Ne olur ne olmaz

yanlarindan pek ayrilmamaya calisicam:) ismini verp konusacak kadar densiz degillerdir insallah hissetigim an tum motivasyonum duser ve hepsine yansir bu durm

Herkesin yapısı farklı işte. Başıma böyle bir olay gelse can atarım tanışmaya
Hadi bakalıö hodri meydan derim savaşa girsr gibi valla:))
Çok güzel ağırlardım ben olsam tüm enerjim ve samimiyetimle. Ev sahibeliğimi ortaya koyardım. İlgilenirdim. Yani çekingen olmamanızı sohbet ederken de aktif olmanızı tavsiye ederim. Onlar eski dost olabılır anılar konusulabılır ama siz de katılırsanız ilgilenirseniz aralarında konusmak yerıne size anlatmaya baslarlar olaylar öyle gelişir.. Gerilmeyin. Eşiniz sizinle evli, herkesin eskisi var.. Çok normal. Gelen kadın kıyaslarsa da en azından şöyle desin; çok iyi nazik ve güler yüzlü bir kadın. Bence.

Ben böyle bir ortamın içinde olsam tripten tribe renkten renge girer ama kimseye belli etmez içime ata ata otururdum. Yalnız kaldığımda da ağlardım büyü ihtimal

Merhaba Marla, ne yaptınız, görüşme nasıl geçmişti, merak ettim dee:))

Konu temmuzda açılmış. Herhalde geçmiştir. Ama düşünmeyin. Takmayın. Eşiniz sizi seçmiş kazanan sizsiniz. Geçmişe mazi derler.

gelen insanlar kendini ve ne yaptigini bilen duzgun insanlarsa gecmisten konussalarda ogunleri yad etmezler
esiminde boyle bir kiz arkadasi var esimin 18 senelik arkadasininda eski nisanlisi kiz simdi evli hala gorusuyoruz simdiye kadar hic eskiyi yad etmediler ettiklerindede daha farkli zamanlardaki anilarini yad ediyorlar
kiz nikah sahidim ve sadicimdi bu yuzden esimin diger arkadasini cagirmadik dugunumuze hatta
rahatsiz olacaginiz bir durum olursa tepki koymaniz normal sizi hice sayip o bayani konusmaya haklari yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…