Esimin eski iliskisi...

Evet ya görüşmemek yada içindekileri söylemek. Eşi inşallah iyi davranırda konu sahibi üzülmez
Ben bastan bisey diyemedim.tmm biliyoruz durumu ama insanlar ustunr basa basa isim bile geciriyorlar.ya agzinin payini bastan verecek yada kabul etmeyecek.hic unutmam is arkadasi eski manitayla karsilikli balkon komsusu.bi aksam bizi oraya biraktilar.kadin balkona cikti eski manitaya seslendi ben mutfaktayim.x x bizde kim var biliyomusun y ler var dedi.ahh ahh kafami duvarlara vurasim gelir hep niye orda o kadini bozmadim diye

Tek yapacağınız abartı derecede sakin ve mutlu görünmek.
Ondan sonrası karşıdakilerin karakterine kalmış.
Bile isteye sizi rahatsız edecek konular açılıyorsa 1 güncük sabreder, onlar gidince bir daha yüzlerini görmemek temennisiyle uğurlarsınız.
Ama ben zannetmiyorum ya kötü olsunlar.
Vardır manyak tipler, bir üye yazmış kıyaslanıyorum diye de, azdır yani.
Çoğu kadın özellikle kendini yetiştirmiş ise, zaten siz kendinizi kötü hissetmeyin diye özel çaba sarfeder.
En azından normali bu.

Ben ilk senin gibi napicami sasirird ama kabul eder miydiniz bilmiyorum o gün hiç olmadığım kadarıyla bakımlı olurdum sonra eşime bunlar gidicek sonrasında var diye hissettiririm o eski konular konuşulmaya başlanınca da ilk eşimi takip ederim hareketlerinde adamın ne şekle girdiğine bakarım ha tinlamaz davranirsa bende umursamam he baktım ki şekilden şekle giriyor gözümü karartir 3 unude evden kovarim medeniyet de bı yere kadar bakimm ben hiç medeni değilimdir

hıımmm. yani ben olsam bende sizin gibi düşünürdüm galiba.

bence hiç eski sevgili olayını düşünmeyin. herhangi bi arkadaşı gibiymiş gibi davranın böyle düşünmeye çalışın?
Bunu yapabilmeyi cok istiyorum ama iste bi an icimden kaçık marlanin firlamasindan korkuyorum

Reactions: KV_
hıımmm. yani ben olsam bende sizin gibi düşünürdüm galiba.

bence hiç eski sevgili olayını düşünmeyin. herhangi bi arkadaşı gibiymiş gibi davranın böyle düşünmeye çalışın?
Bunu yapabilmeyi cok istiyorum ama iste bi an icimden kaçık marlanin firlamasindan korkuyorum

Ama yani insan en özel sıkıntısını, hele de eşi ile ilintili ise, eşiyle neden paylaşmasın? Tabi eşini sen bilir tanırsın, nasıl davranman gerektiğini de. Ama empati yapıp düşününce, ben dayanamaz eşimle paylaşırdım diyorum, budalaca bile bulsa, eşim önünde bir tutam budalaca düşünme ve davranmaya hakkım vardır; o da bunu anlayışla karşılamak durumundadır yani; eşiyim. Niye bu hissi gizleyesin ki, salt o başka düşünür diye? Hem niye başka düşünsün, seni bilmez tanımaz mı? Güzelce açıklarsan, anlar bence. Yani öyle bir adamsa, anlar ve sohbette seni rahatsız edecek bir konuşmanın her şartta önünü keseceğini gülerek anlatır en fazla.

Ay o ne öyle ben yolardım onu

Bende olgjn davranmaya calistim gormezlikten geldim.ama insanlar anlamiyor.konu sahibinin yerinde olsam bastan gorusmem
Benimle hiç kimse görüşmesin o zaman, olur mı canım öyle şey!
İnsanlar anlaşamadı diye benim günahım ne?
Ne var yani eşin eski sevgilisin arkadaşı olumca ya da bir zamanlar hep beraber vakit geçirilince ne oluyor?
E şimdi de belki onlar çok iyi anlaşacak, yeni planlar yapacaklar?

Bisey olmuyoda bazi insanlar bunu sakiz gibi cigneyebiliyo.belki konu sahibininki benimki gibi olmaz bikere bulusunca anlar az cok

Yahu biz kadın milleti olarak girmedigimiz kılıf yokmus ya arkadaşlar başlarım öyle eskileri yaad etmeyi ne adam onlar gittikten sonra benim yanımda öyle boşluğa bakıp dalıp gitmesi bile benim için bı kavga sebebi bence o gün hastanelik ol gelmediler evine öyle uyuz oldum ki ben gelip kovasim geldii

Gangsta mesela soyle olacak bir anidan bahsedecekler ama biyerlerini de deforme ederek anlatacaklar gibi tabi ben bunlari hepbirlikte yaptiklarini dusunucem ve motivasyonum dusucek.Bunu esime soylemekten utaniyor olbilir miyim ya da icimde bir yerlrde esimin eski iliskisni kiskaniyor olabilir miyim of cok basit bi dusunce bu

Bisey olmuyoda bazi insanlar bunu sakiz gibi cigneyebiliyo.belki konu sahibininki benimki gibi olmaz bikere bulusunca anlar az cok
Sizin durumunuza üzüldüm ama dediğim gibi hayatım boyunca hep o 4 lüden biri olduğum için ve manyak da değilim karşımdakini bile isteye üzeyim, çok güzel yeni dostluklar kurduk.
Hatta bir arkadaşımın tüm sevgilileri ile yakınlığım oldu, şimdi ise eşine bayılıyorum.
Kadın sorsa ben anlatmam, kapatırım konuyu.
Bana ne yani onların arasındaki mevzı, aksine mutlu insanların arasına nifak girecek diye ödüm kopar.

Eşim eski ilişkisi hakkinda konuşmaz, ketumdur demissiniz ya...ben bu konuları actirmayacagini düşünüyorum eşinizin...

Açıkçası misafirleriniz de dengesiz kişiler değillerise hiç açmazlar, evinize gelipte huzurunuzu kaçıracak kadar da cahil değillerdir herhalde...

umarim olumlu duygular besleriz birbirimize :/

Iste bizim aramiza soktular o nifaki.hala bile cikmiyor.esimede ofkem arttikca artiyor beni bole insanlatla muhattap etti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…