Esimin eski iliskisi...

Şıkşıkırdım giyinin, neşeli ve umursamaz görünün. İnadına konu açarlarsa ex’ten (var öyle ayarsız tipler) hikayeyi biliyormuş gibi yapın katılın.
En sevdiğim tiptir cool kadın
yani esim beni bu gibi konularda cool oldugum icin taktir eder ama suan olamiyor olabilir miyim of

Iste bizim aramiza soktular o nifaki.hala bile cikmiyor.esimede ofkem arttikca artiyor beni bole insanlatla muhattap etti diye
Öyle arkadaşları olduğu için önce eşinize ve bunu bile bile görüşmeye devam ettiğiniz için de kendinize kızın.
Ben bir konuşsam çevremde mutlu evlilik kalmaz ama böyle gruplarımızla görüşürken özellikle hafızamı silip, geçmişi unutmaya çaba sarfediyorum.
diyorum ya, manyak ya da deli değilim.
Onlar bildiğiniz kötüymüş, öyle kötü insanlarla görüşen ve sizin üzülmenize de müsade eden eşiniz...

yani esim beni bu gibi konularda cool oldugum icin taktir eder ama suan olamiyor olabilir miyim of
Kasmayın kendinizi muhtemelen onlarda sizin rahatsızlığınızı farkederler. Telefonla konuşmak veya başka bahaneyle biraz yalnız bırakın bence o kadar uzun zamanın bi hasbihalini ederler :)
Bence sıkıntı çıkmıcaktır.

Esime ofkem cok cok artiyor.gormezden geldim guldum gectim.arkadas cevresini hic sevmiyorum.sanki ben yuva yikip ustune geldim.esime sorsan hic orali bile degil.eskide kaldi.ama oturmaya gidihosun bu insanlarla ya adini geciriyorlar ya fotosunu gosteriyorlar.insanin sinirleri dayanirmi buna yaa.nekadara kadar belli etmiceksin

Kıskanabilirsin de Marla, olabilir. Dediğim gibi insani şeyler bunlar; dozunda olmak, takılı kalmamak kaydıyla.
Yazdığın gibi bir olayın içinde kendimi düşündüğümde, istemsizce gerilebilirdim benzer şeyleri düşünerek, dışlanmış gibi hisseder miyim, konulara, anılara vakıf değilim, ya da ne kadarına net vakıfım ve aptal gibi mi görüneceğim diye sogulayabilirdim. Esasen bu kıskançlık da değil, biraz şey gibi "Ben yokken onlar vardı" durumunun rekabeti gibi bir tutam, biraz ispat çabasına girmen bile normal olur misafirlik anında. Ama bunu eşinle paylaşmaktan da doğal bir şey yok.

zaten bebegim var emzirme alt degisim uyutma derken epey yalniz kalacaklar :)

yani onyargili olmamak ve olgunlugu elden birakmamak adina tanismak ve paylasmda bulunmak istiyorum tabi cesitli cekincelerle:/

Ben yaşasam bu durumu, bayramlık ağzımı açar taramalı tüfeklere rakip çıkıp hepsini çenemle gebertirdim.
Nasıl bir saygısızlık ya bu!
Eşimin ailesi zamanında (biz sevgili iken) başka bir kız için olumlu düşünmüşler kendilerince ve pek çok ortamda karşılaşıyoruz.
Asla lafını duymadım bu durumun, tanıdıklarının kızı evli çocuklu şuan.
Ama bir yerde görünce eşime esprisini ben yaparım, dalga geçerim hep.
O zaman bile bana ‘ aman sus biri duyacak ayıp olacak’ der.

Ya
yani onyargili olmamak ve olgunlugu elden birakmamak adina tanismak ve paylasmda bulunmak istiyorum tabi cesitli cekincelerle:/
Ya kadınlığın kanununda olgunluk yok ki acaba siz öyle bı şekilde gitseniz o kadın ne kadar olgun olcak ki ne olgunluğu ya daha sonra kendini yiceksin eşin onlarla bı kere konuşup bırakicam mi ki

Kadin bana faceden istek yollamis kabul ettim aradan iki dakka gecti bu ex le bu kadin sarmos dolas fotosunu profil yapti.ayy nasil sinirlendim simdi.birde bi aksam bunlara esiminde tanidigi bir cift oturmaya gitmis exle kocasida ordaymis.bunlar kadinlari birakip disari cikmislar.uc arkadas.sonra arayip arayip esimi cagiriyor bu adam neyse is arkadasiya gitti.sonra erken geldi sasirdim.yani anliyacaginiz kocamla exin kocasini okey oynatmis ayni masada

ha bir de ispat cabasi var soyleki kendimi acaba yarin kuafore mi gitsem dusuncelerinde buldum dusuncelerimi suan domestoslayasim var

demek herzaman olamyabiliyor musum bu olay beni kendimle celistirdi suan duygularimi anlyamiyorum
Bence sizin takıldığınız nokta, uzun süreli ilişki olması ve bunun sonunda eşinizin bayağı bir bu durumlara ara verip sonra sizinle evlenmesi.
Yani, o evli çiftin eski anıları canlandırarak eşinizde tekrar bir bocalama ya da özlem gibi duyguları tetikleyeceğinden endişe ediyor olabilir misiniz?
Böyle bile olsa çok anlaşılır, uzun süreli ilişki insanı korkutur çünkü.

cok cok sabir isteyen konular bunlar cidden bazen insanlara cok ilkel davranmak gerekiyor misal sac bas saldimak :)

Tek kelime ile ‘kötü’ler.
Hayatınızdaki tüm kötülükleri çıkarın, insanlardan başlayarak.
Size de yazık ama buna dayanmaya mecbur bırakılmak daha da vahim.

Konu için merak ettiğim tek şey ne gerek var görüşmeye cok mu lazım ?
Eşine bi sorar mısın deki ayni durumda ben olsaydım tepkin ne olurdu diye?
Emin ol o empatiyi yapamadan küplere biner.
Yerinde olsam gorusmezdim.
Insanın eşim rahatsız olur diye düşünüp teklif bile etmemesi lazım.
Çok ozlediyse dışarda görüşsün.

tabi bu da var cunku esim bu kadinla bes yil oyle guzel seyler yasamistir ki cunku kadinlara deger veren mutlu etmkten hoslanan bir adam.Ayni evi bir sure paylastiklarini da dusunuyorum bu da beni uzuyor olabilir icimde takili duygular varmis yuzlesiyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…